Legendaarses autosarjas "Knight Rider" mängib peaosa David Hasselhof, kes oma truu autost kaaslase KITTiga kuritegevuse vastu võitleb.Foto: Reuters/Scanpix
Tele
22. veebruar 2018, 10:01

LUGEJAKIRI: KITTi fänn vaenab olümpiat (3)

Õhtulehe toimetusse potsatas vihane lugejakiri, kus legendaarse telesarja "Knight Rider" andunud fänn pahandab, et taliolümpia on Kanal 12 eetrist viinud tema lemmikseriaali. 

Avaldame lugejakirja täismahus:

"Pärast rasket päevatööd, kus ma juhin suurt osakonda tootmiskompaniis, on mul tavaks saanud, et lähen koju, võtan telekapuldi, otsin järelvaatamisest üles "Knight Rideri" ja lahutan nostalgitsedes meelt.

KITT on ju see sari, mille tõttu sai omal ajal Miki-pildiga käekella räägitud ja iga sportauto pildiga Turbo sisekat KITTiks mõeldud. Kõige paremad on muidugi need osad, kus KITT võitleb KARRiga või Goliathiga. Need on tõesti suurepärased. Jah, "A-rühm" oleks parem, aga praegu on "A-rühma" asemel "MacGyver", aga "Knight Rider" ajas ka asja ära.

Nii. Nüüd jõuan probleemini. Pärast seda, kui hakkasid olümpiamängud, kuhu saadeti Eesti Meedia poolt meie suurimad olümpialootused Ott Järvela ja Marko Kaljuveer, on "Knight Rider" täiesti kavast välja jäänud. Nagu miks? Olümpia on ju kella neljaks läbi ja kas tõesti ei leia Kanal 12 enda parimale saatele ühtegi aega?

Minu puhkuserutiin on sellega saanud tugeva löögi ja seetõttu olen tööl närviline, mistõttu on alluvad närvilised ja kõik on väga halvasti. Kes vastutab?"

Pöördusime asjaolude selgitamiseks ka Kanal 12 programmijuhi poole, kes kommentaari aga veel andnud ei ole. 

Kallis lugeja, anna teada! Kas olümpiaülekanded on ka sinu elu ära rikkunud?