Foto: kuvatõmmis/ ERR
Tele
20. veebruar 2018, 20:53

VIDEO | Marko Reikop selgitas, miks Taavi Teplenkovist tehti "Ringvaates" Anu Säärits

Tanel Jonas ja Taavi Teplenkov mängivad EV100 puhuks valminud telesarjas "Hetk ajaloos" Jüri Vilmsi ja Konstantin Pätsi. Peale riigipea kehastamise tegi Teplenkov hiljuti rolli ka "Ringvaates" - nimelt läks tema nimi eetrisse siis, kui kaadris oli hoopis Anu Säärits.

"Ega siin suurt ei olnud – prillid ette, müts, väike parukas, köki-möki. Ka see on RIR-i taustal tehtud, ma ei käinud kohal," naeris Teplenkov, selgitades, kuidas temast Anu Säärits tehti.

Foto: kuvatõmmis/ ERR

"Taavi on meil "Ringvaates" olnud igasuguste muude inimeste nimel. Oled teinud nii usutavaid rolle, et ise ka imestad, eks," naeris "Ringvaate" saatejuht Marko Reikop.

Teplenkovi tiiter on täpselt aasta tagasi olnud "Ringvaate" eetris ka Anne Veski treeneri kaadri all. 

 Foto: kuvatõmmis/ ERR

Reikop selgitas, et Teplenkovi nimi on eetrisse jõudnud sel põhjusel, kuna "Ringvaatel" on šabloon ehk näidistiiter, mis on tehtud tema nime põhjal.

"Sa oled meie saate etalon. Et kui sinu nimi jälle välja ilmub, siis seepärast, et sa oled etalon, põhi. Meil on uus monteerija, ta võib-olla arvaski, et see on Taavi Teplenkov. Kõiki ei jõua ju teada," itsitas Reikop.

"Ma olen väga tänulik, ärge jumala eest seda ära muutke, las ta jääda," muheles Teplenkov vastu.

Reikop tegi Teplenkovile otsestuudios lepitusettepaneku. "Me paneme sulle nüüd saates kolm korda su õige nime alla," ütles ta. "Ringvaate" saatemeeskond pani selle peale Teplenkovile tiitri alla igaks juhuks lausa neli korda.

Foto: kuvatõmmis/ ERR

"Samas, mis siin lepitada. Me ei ole tülis olnud, mul on väga hea tuju selle pärast," vastas Teplenkov.