Madis superstaarisaatesFoto: TV3
Inimesed
20. veebruar 2018, 16:08

Superstaarisaates kohtunikud nutma pannud Madis: „Väga eriline oli seda näha! See oli erilisem kui jah-sõna kuulmine!“ (11)

Pühapäeval sai avapaugu “Eesti otsib superstaari” uus hooaeg, esimene osa oli väga emotsionaalne ning saate erilisim täht oli kindlasti Madis Mark (25), kelle inspireeriv ellusuhtumine, olenemata füüsilisest puudest, pani lausa Inese ja Koidu nutma. “Väga eriline tunne oli seda näha. See oli parem kui jah-sõna kuulmine, omaette saavutus! Mäletan, et väga suur rahu oli mu sees, kui nende ees istusin!” räägib noormees oma kogemusest. 

Pühapäeval sai avapaugu “Eesti otsib superstaari” uus hooaeg, esimene osa oli väga emotsionaalne ning saate erilisim täht oli kindlasi Madis Mark (25), kelle inspireeriv ellusuhtumine, olenemata füüsilisest puudest, pani lausa Inese ja Koidu nutma. “Väga eriline tunne oli seda näha. See oli parem kui jah-i kuulmine, omaette saavutus! Mäletan, et väga suur rahu oli mu sees, kui nende ees istusin!” räägib noormees oma kogemusest. 

“Ühest küljest oli selline ulmeline tunne, nagu oleks tegemist unenäoga, aga samas väga rahulik. Olin kontaktis iseendaga ja sain kinnituse, kui palju see maailma mõjutab, kui südamest ennast avada,” sõnab ta. 

Edasi lugemiseks: