Foto: Ants Liigus
Inimesed
20. veebruar 2018, 11:49

Hillar Kohv meenutab: Maie Parrik ei soovinud minult enam kirju saada (28)

Eile tähistas pungimemm Maie Parrik oma 79. sünnipäeva. Juba reedel astub ta selleks puhuks ka Kuku klubi lavale, et koos sõpradega anda üks suur sünnipäevakontsert.

Hillar Kohv jagab sel puhul Õhtulehega toredat fotomeenutust 19 aasta tagusest ajast. "19 aastat tagasi oli Maie Parrik tuntud punklaulja ja ühtlasi ansambli Operatsioon Õ solist ning Maie Parrikul oli suur soov Pärnus esineda ning seetõttu plaaniti mulle 33. sünnipäevapidu korraldada," teatab Kohv. "Urmas Lass oli tol ajal Waldof Music Factory peremees ning seal see pidu saigi teoks."

Mees ütleb, et nad olid toona Maie Parrikuga tihedas kirjavahetuses. "Aga kohe, kui Maie Parriku ema suri, lõppes ka meie kirjavahetus. Maie Parrik ei soovinud oma koju kirju saada."

Kõigil huvilistel on võimalus reedel legendaarset pungimemme ka oma silmaga näha. Hiljuti andis Maie Parrik välja plaadi "Laulud ja aastad", kus laulavad tema laule Väino Puura, Voldemar Kuslap, Merle Lilje ja paljud teised. Nüüd, oma sünnipäeval, tahab ta seda koos oma fännide, sõprade ja toetajatega tähistada. 

Peole on tulemas palju külalisi ja üllatusi. Diskoks keerutavad plaate Kristo (Operatsioon Õ esimene trummar) Rajasaare ja Kõmmari Kosmikutest. Peol saab osta ka Maie plaate. 

Ürituse lisainfo SIIN.

Vaata ka, kuidas laulja Lauri Liiv näosaate kolmandas hooajas Maie Parrikut kehastas: