Tele

„Kuuuurija“ tõi ekraanile skandaalse loo, kuidas Eino Baskin teatrist tänavale tõsteti (331)

LISA KOMMENTAAR

Noh21. veebruar 2018, 12:44
Reformiaegsed viljad alles avanevad. Nüüdse valitsuse ajal tasapisi hakatakse julgema tollaseid positsioone, valesid ja ülekohut avama.
Koll Aps21. veebruar 2018, 09:56
Pooled ei käi e n a m valimas, pooled ei pea EV aastapäeva.
Tsirkus ainult õukonnale. Pole korruptiivsemat riiki ja alatumaid inimesi. Ka küüditajad olid kadedad naabrid- eestlased.
Kuu-uurijale üks teemake21. veebruar 2018, 09:24
Miks annab EV 1000 raamatuid välja endine TEA kirjastus, kes kogus entsüklopeedia ettemaksuna miljoneid, siis läks saneerimisele ja inimesed jäävad ilma nii raamatutest kui rahast. Nüüd on röövlikambale antud meie ajaloo raamatute sarja kirjastamine koos riigi rahadega!!!
Uskumatu Toomas20. veebruar 2018, 23:20
Kuna Katrin Lusti lood on viimasel ajal ainult õhinapõhised, ei usu ma selle saate jutust mitte ühtki sõna. Olen täiesti kindel, et see lugu Baskiniga ja tema teatriga ei olnud nii nagu saates proua viimane Baskin räägib. Vanad inimesed mäletavas nii nagu nad tahavad mäletada, mitte nii nagu tegelikult oli.
Ants Tutt21. veebruar 2018, 09:37
Vaata noorhärra, mäletan seda häbiväärset keissi Eesti teatri ajaloos suurepäraselt. Ja seda eelkõike osalenute suu läbi. Ja kas sinusugune juntsu midagi/kedagi usub või ei usu, oma lohakus. Who cares ?!
Hooliw22. veebruar 2018, 18:35
heiki herman soome20. veebruar 2018, 19:23
see kõik algas juba märksa varem!
ENSV s hakkasid kamandama korraga
eriliselt julmad tüübid!
ka kultuuri, muusika ja kunstimaastikul...
/ heiki herman soome /
ENSV muutus suuresti juba 80 ndatel gorbatshovi perestroikaga ja agressiivsete spekulantidega - ärikatega!
tekkisid liigad, firmad ja kriminaalsete tegelaste omad grupeeringud! lihtsalt julmalt tungiti ka kultuuri ja kunstimaastikule ning jõhkralt tõugati endised tegijad minema ehk ähvardati, kui keegi püüdis vastu hakata! kosstöös aga seati omad reeglid... samuti nahaalselt peteti kunstnikke, lauljaid ja muusikuid, kes tegid mingile tegelasele, firmale tööd ehk teenust, jäeti palk ehk töötegemise eest nähtud tasu maksmata... kui tegija hakkas nõudma, siis ähvardati nina tagurpidi keerata ehk koguni kirstuga! need kunagised kriminaalid, maafia liikmed ja inimeste petjad on kõik uues eestis headel kohtadel ja mõni isegi tunnustusi saanud!
mäletan kui göteborgi eesti maja külastas Eino Baskin
90 ndatel... juba siis oli temaga midagi juhtunud ja ta oli kaunis viletsas vormis! samuti oli ta vaesunud ning tal ei olnud enam oma lemmiktööd kui varem... nagu selgus, ta ei olnud üksi, enamus endisi rahva lemmikuid olid uues eestis korraga tahaplaanile surutud ja isegi töötud...
viletsas olukorras oli ka Uno Loop ja paljud endised raadio ja tv töötajad aga ka paljud näitlejad, muusikud, lauljad...
et vähegi olukorda parndada, organiseerisime suurepärasele ja tuntud näitlejale Eino Baskinile korjanduse... kuid raha ei suuda ju alati korvata seda, mida on kaotatud loomingus ja purustatud hinges...
aeg näitab20. veebruar 2018, 19:14
see on ojasoo ja saare koos soperdatud bläk
idealist20. veebruar 2018, 18:09
Hakkasin mõtlema moderaatori kõlvatule tööle, otsustada keda lasta läbi ja keda mitte ja selle otsuse peab tegema lähtudes oma südametunnustusest, raske töö.
idealist20. veebruar 2018, 18:24
Samas saare (mitte tamm) mõistes on ta üksik ja oja ikka voolab ju ja va kõlvatu eit no ikka lavastab(lahendab) ju ka.
idealist20. veebruar 2018, 18:59
..ja ei pidanud üldse meeles Kõlvartit, selle jätaks ka mode meelde, mõtle mida saad ja mötle kas saad ole iseja ,aa peremiis ja väravavsant.
mina20. veebruar 2018, 15:59
Kõigepealt oleks tulnud alustada sellest et Eino Baskin andis teatri ooma pojale ,siis et Anne Veesaar lasi teatri finantsiliselt põhja ja siis alles võeti teatri ruumid ära.Vaene Ojasoo talle vist tuletataks surmatunnini eesti meedias peksmist meelde
Ando20. veebruar 2018, 16:18
See ojasoo ise selline äbarik,ime,et ta sellest tüdrukust üldse jagu sai.
huvitav et20. veebruar 2018, 15:01
Kõik vihkavad No teatrit, aga ise pole ühtegi etendust näinud ega kavatse ühtegi ka vaatama minna. Kõik on aga kuulnud vähemalt etendusest Kõnts. ???? Samuti kõik teavad, et No olla "kuskil mingeid auhindu" saanud, Aga mida te palavalt armastatud Vana Baskini teatrist teate? Eriti fakte ei leia. Lugesin kommentaare. Ühtegi etendust ei mainita, ainult et käib väikelinnades.
No tore kui käib. Ja käigu edasi. Igaühele oma. Ja las No teeb seda,mida tema teeb. Kellelegi on ka seda teatrit vaja. Mis te jaurate. Kas häbi pole.
Kas,20. veebruar 2018, 15:24
siin kommib vastu kogu aeg Ojasoo elukaaslane? Kaasosaline rahade kasutamisel.
ikka20. veebruar 2018, 15:32
Muidugi. Ega tal muud teha polegi kui huvitavate inimestega ÕL kommentaariumis suhelda. Ja kui see tehtud, siis loeb raha kuhjadesse.
kas on õigel teel20. veebruar 2018, 16:18
Ojasoo elukaaslasel ei ole absoluutselt mitte midagi muud teha kui siin ajukääbikutega vaielda. Ei ole tal tööd ega midagi. Päris ime et need vihkajad siin ära pole lämbunud oma viha kätte.
Kellel võim?20. veebruar 2018, 18:07
Mida need ajukääbikud tegid Baskinile ja tema naisele?Me pole vihkajad, me ei mõista, et nii käituvad noored Eesti riigitegelased?Kui Sind jalaga lüüakse meesterahva poolt , kuidas end tunned?
häbi20. veebruar 2018, 15:35
Ojasoo ja & peaks häbenema - varastasid teise teatri ruumid ja kandivad endale riigi raha. Kui ei oleks olnuid vargust ja seda jätkuvat miljonite kantimist, siis minugi poolest - loopigu üksteist sõnnikuga vastastikku oma kulu ja kirjadega.
Ma21. veebruar 2018, 06:56
olen samuti üks nendest,kes ei ole ühtki NO99 lavastust näinud ja ei kavatse neid ka vaadata.Minu puhul on asi lihtsalt selles,et ma ei salli liialt kaasaegseid asju,olgu tegemist teatri,kunsti,muusika või kasvõi toiduga.Ma ei vihka seda teatrit,kuid riiklikku rahastamist ma neile küll ei annaks,saagu ise hakkama.Olen näinud nende käiku kusagile euroopa teatrifestivalile ja sellega seoses muidugi ka klippe lavastusest.Mulle ei meeldi ja leian,et neid pole vaja promoda ja rahastada.Adolfile ei meeldinud tema eluajal kaasaegne kunst ja see oli põluall.Olen täpselt temaga samal arvamusel,milleks toota sellist jama!?
No siis21. veebruar 2018, 12:51
nautige 24 dal ERMis näidatavat NO99 filmi. Etteruttavalt võin öelda, et see on tõeline pa...sk- etendavad zombisid Nina surnuaias , süütava lõkkeid kalevipoja sängis, varjud komberdavad läbi udu jne
ehh,20. veebruar 2018, 13:31
teatrites käibki üks suur riigiraha laristamine. Nääklevad seal omavahel, kes peab tööd tegema ja kes
teatrites käibki üks suur riigiraha raiskamine. Enamus näitlejaid käib põhitöö kõrvalt muid "otsi" tegemas, etendustele tullakse väsinuna, põhikohal jookseb riigi poolt kindel palk. Publik maksab kalli pileti kinni. Üks suur rivaalitsemine käib tavaliselt administratsioonipoolses otsas, tööjaotused lonkavad... Tean, millest räägin, olin kunagi selle sees
mis neil viga on20. veebruar 2018, 13:22
Tihti laval,filmis mõnitatakse,alavääristatakse,kakeldakse,ropendatakse,tapetakse.
Ja seda palga eest ,käsu järgi.
Baskin tegi aga huumorit.
Nüüd siis tehakse ka päris elus sama tuntud austatud näitlejatega.
Kas mingit vaimset ,psüühilist kontrolli ka tehakse,enne kui kedagi teatri ligi lastakse juhtivale kohale.
Huvitav 20. veebruar 2018, 12:57
ja täitsa kohe huvitav on 24 veebr. etendust vaadata, millise hullusega siis välja tullakse ja siis häbi presitendile!!!
õudne lugu20. veebruar 2018, 12:55
See pole kahjuks üksikjuhtum,kus inimene ,keda enam vaja pole visatakse kui kalts ukse taha.
Kui seda tehakse sama teatri endise direktori ,praeguse ministri abil,et riigi rahaga skeeme ja töökohti enda sõpradele punuda on kõige hullem inimhinge mõrv.Seda tehti mitmekümne andeka näitlejaga,kes visati ukse taha ,mis on veel kordades hullem tegu.
Selline minister tuleks päeva pealt vallandada ilma ühtegi sõna lausumata.Punkt.
20. veebruar 2018, 12:49
NO-99 tuleks õhku lasta ja buldooseriga kokku lükata koos Ojasaluga
AA20. veebruar 2018, 12:47
No see selleks, et võeti teater käest, kuna Ojasoo tundus tollel hetkel paremini sobivat seal majandama. Aga see kuidas seda tehti oli ikkagi ebaeetiline.
Teen...20. veebruar 2018, 12:39
... ettepaneku boikoteerida 24.veebruari aastapäeva teleülekandeid! Las loobivad s...ta ilma publikuta.
Saaremaa naine, eilses "kuuuurijas", luges meie nn.presidendile ka sõnad peale. Kõik inimesed saavad juba aru,kellega tegemist on.Niisuguse vastuvõtule peaks olema häbi minna.
just20. veebruar 2018, 17:03
seda ma teengi, lähen rongkäigule
juku20. veebruar 2018, 12:00
VIIA LÄBI PÖHJALIK UURIMINE veesaare RIKKUMISTE KOHTA niisama süüdistada ei tohi TA PEAB VEEL RAHA TEENIMA ÖNNES
rumaluse20. veebruar 2018, 12:08
pesto20. veebruar 2018, 11:08
poliitilisi vastaseid kimbutatakse valimisreklaami raha pärast pikalt kohtutes, kuid miljonites riigi raha tuuri panemise eest ei vastuta keegi. Tegelikult oli Veesaare teatrijuhiks palkamine Baskini enda juhtimisviga, mille eest maksis ta kahjuks ränka hinda. Vanasti öeldi selle peale usalda, aga kontrolli.
milleks20. veebruar 2018, 11:01
Mis mõte on seda vana asja üles kloppida. Baskini kuldaeg jäi nõuka aega kui ta oli tipus koos Vanalinnastuudioga. Selle sajandi alguseks oli aeg oma töö teinud, teatrikülastaja eelistused muutunud ja isegi endine publik kaotatud. Oli ka episood onupojapoliitika alusel Vanalinnastuudio pärandamisest ja Komöödiateatrist. Loomemaailm on karm ja praegune variant, kus Vanalinnastuudio reinkarnatsioon Vana Baskini näol gastrolleerib kultuurimajades ning endistes ruumides tehakse Eesti tippteatrit on parim võimalik variant.
milleksile20. veebruar 2018, 13:52
Mida sa sonid siin? Hiilgeaeg jäi nõuka aega :D ? Tead, Baskini hiilgeaeg hiilgab edasi ka peale vanameistri surma! Nägid numbreid? Ei ole sel no99 - l midagi suuremvaatajaskond, kui Vana baskini teatril! Vabandage väga, aga k e s seal no99-s hiilgab? Mitte keegi? kas pori sees püherdamine ja räuskamine on teater- ei ole!!! Ega hakka kunagi olema. Loodan väga, et see ojasoo peagi minema lüüakse, saar samamoodi! Häbi ei ole kohe üldse...
No20. veebruar 2018, 10:42
Ainult haige ajuga inimesed saavad taolist jampsi kunstiks nimetada:( https://vimeo.com/234286858?from=outro-embed
nii ongi20. veebruar 2018, 10:49
mitte 10 vaid 100 POINTS
konsa20. veebruar 2018, 12:23
to No / 10:42, 20. veebr 2018
Ainult haige ajuga inimesed saavad taolist jampsi kunstiks nimetada:( ....
.-.-.-.-
nagu üks hea kommija viitas "olukord nagu hullumaja puhvetis" ehk siis, jälle s.ittu.ti KULTUURI purki
...20. veebruar 2018, 13:55
üledoos
peaks veidi vahet ka pidama
Ah....20. veebruar 2018, 18:16
....tänapäeval on hullumajades teatristuudiod? Saan veel aru, kui noored näitlejahakatised seal tegutsevad, aga Maarika Vaarik- poleks küll uskunud!
jube lugemine20. veebruar 2018, 11:12
kultuuriminister on siis selle ,,suursuguse,, korruptsioonipesa võtmetegelane
Küsin20. veebruar 2018, 10:38
Huvitav, kas TV3-el on ka midagi öelda selle hoogsalt alustatud laimukampaania kohta?
EV 100 juubeli naeruvääristamiseks ei valita vahendeid, lausvaled kaasa arvatud.
Kelle tellimus on juubelisündmust boikoteerima kutsuvad üleskutsed? Moderaatorid, olge tähelepanelikumad!
Ants20. veebruar 2018, 10:41
Sigaduse nimetamine laimuks ei muuda olnut olematuks.
lihtne hing20. veebruar 2018, 11:31
Huvitav, kas see Ojasoo on seotud kuidagi ka Ojasoo poiste brigaadiga, nendega, kes Setumaad elektrifitseerisid, sellal kui õiged eesti mehed ennast metsas pidid varjama?
***20. veebruar 2018, 12:06
See oli Juhan Smuuli värsslugu "Järvesuu poiste brigaad", ja Järvesuu oli väljamõeldud kohanimi, prototüübiks Leevaku.
Nii et kui see küsimus nüüd nali ei olnud, siis oli ta hea näide rahvajuttude tekkimise kohta.
lihtne hing20. veebruar 2018, 12:40
Mis nali ja mis rahvajutud? Tunne kodumaa ajalugu ja tunne kirjandust.:)
2007. aasta suvel tähistati Leevaku HEJ 60. aastapäeva teatrietendusega, loe Kesnädalast:
http://www.kesknadal.ee/g2/uudised?id=9067
Etendusel viibis kohal ka kunagine Leevaku HEJ juhataja Andres Ojasoo., isegi pilt on lehes.
Minu küsimus on, kas need kaks Ojasood on sugulased??
lihtne hing20. veebruar 2018, 12:41
Mis nali ja mis rahvajutud? Tunne kodumaa ajalugu ja tunne kirjandust.:)
2007. aasta suvel tähistati Leevaku HEJ 60. aastapäeva teatrietendusega, loe Kesnädalast:
http://www.kesknadal.ee/g2/uudised?id=9067
Etendusel viibis kohal ka kunagine Leevaku HEJ juhataja Andres Ojasoo., isegi pilt on lehes.
Minu küsimus on, kas need kaks Ojasood on sugulased??
aeg lahkuda20. veebruar 2018, 11:14
saarel ja paet võtku ühes.
Vastan20. veebruar 2018, 12:10
Kuuuurija otseselt valetab. Laimab. See ei ole normaalne, et seda saab karistamatult teha.
12:10/ Mis sul hakkas?20. veebruar 2018, 14:26
Kõht läks lahti, et sigadused jälle päevavalgele tulid? Kui on soodne aeg, siis ainult pahategusid tehaksegi. Nagu see ainus oleks?
Ants Tutt20. veebruar 2018, 10:32
Vanalinnastuudioga juhtunu oli teada juba siis kui see kõik toimus. Saade tuletas selle kõik vürtsi lisades meelde. Kahjuks oli juhtunus peale Veesaare veel ka teisi "osalisi", ntx. Baskin ja Järvet juuniorid.
Mäletan suurepäraselt kui kaua kadunud E. Baskin võitles oma maja saamise eest. Igal juhul ühe teatri sellisel viisil hävitamine oli sigadus ja see läheb Eesti teatri ajaloo lehekülgedele, kahjuks äraspidiselt.
Mis puutub NO 99, siis kuulun ka nende hulka, kes sellist ekstravagantsust ei tunnist ja ei tule mõtessegi külastada teatrit, mis on rajatud teise teatri varemetele.
NO99 pole süüdi20. veebruar 2018, 12:12
Vanalinnastuudio oli surnud niikuinii ja NO99 ei puutu siia kuidagi. Veesaar oli see, kes ta hävitas, mitte Ojasoo. Poleks NO99 nõustunud asemele asuma, siis oleks seal praegu riietepood vmt.
mingit20. veebruar 2018, 12:13
teise teatri varemeid ju polnud, kui polnud ka hoonet, nagu ise kirjutad. Mäletan, kui Heino ise ütles, kahetseb, et andis teatri pojale, mis see Ojasoo siia puutub?
Eesti vabariik 10020. veebruar 2018, 10:31
Korrumpeerunud riigitegelased, vastik kuulata,
Tõesti20. veebruar 2018, 10:28
Kogu see lugu on üks ülespuhutud värk palju seal tegelikku tõde on aga ega see kuuuurijat ei huvitagi ta mängib inimeste tunnetel .Mitte tõsiselt võetav tegelinski
idealist20. veebruar 2018, 17:20
Tuleb kusagilt meelde küll, et teatril oli finantsprobla ja veesaare nimi mimmil oli ka. Tundub, et Eino astus samale rajale nagu varasematel aastatel olla ikka väljatõugatu, see nigu Madissoni sündroom igavesest vabadusvõitlejast.
idealist20. veebruar 2018, 18:11
Teatrite ja tegijatega on alati üks suur jama, kunagi ei tea millal teater läeb üle eluks ja vastupidi.
ei 20. veebruar 2018, 10:03
Ma pole kordagi käinud NO99 teatris ,ei lähe sinna ka tulevikus.
Käin väga tihti Baskini teatris,huvitavad etendused ja sisukad,
olen pensionär,kuid mind ei huvita NO99 nn.mudamaadlused.
ei vanaemale20. veebruar 2018, 11:15
Televiisorist nägin repliike,piisas mulle sellest.
Elan Tartus,külastan tihti Vanemuise lavastusi,
ka Baskini etendusi,ka Endlas olen käinud.
Ära urgitse!
20. veebruar 2018, 11:49
Sa vanaema võta ise kataloogist "NO99" lahti ja näed, mis rõvedustega seal tegeletakse. Teatrist on asi ikka väga kaugel!
https://www.ev100.ee/en/no43-filth-performance-rome-according-europe-theatre-prize
imelik20. veebruar 2018, 12:13
"olen pensionär,kuid mind ei huvita NO99 nn.mudamaadlused"
sõna "kuid" on igati asjakohane, sest tavaliselt penionäris ju just mudamaadlustest huvituvadki. mis sul viga on?
Anni20. veebruar 2018, 09:53
Ju siis Ojasoo on setu. Vanasõna ütleb: "Juut ikse, ku seto sündü." (juut nuttis, kui setu sündis).
Vanasti polevat Petseris ühtegi juuti elanud.
lahendus on lihtne,aga tõhus20. veebruar 2018, 09:29
oh jumal küll20. veebruar 2018, 09:49
milline kultuuriminister meil on! See kohe kindlasti mätsitakse kinni.
See20. veebruar 2018, 09:23
prargune teater on moraalituse propageerimise kasvulava ja ei enamat.
Pühakud20. veebruar 2018, 09:13
see on ju ammu teada,et saar ja ojasoo ning kohutav semper on pühakud Eesti teatri maastikul!Uskuge,ei ole kaugel aeg kui nemad oma tegude eest maksma hakkavad!
idealist20. veebruar 2018, 17:25
Kas sa sõna püha ja pühaku mõistet üldse jagad päkapikk?
See pole mingi uudis, sest 20. veebruar 2018, 09:08
kõik oli teada juba siis, kui need sündmused toona juhtusid. Nüüd lihtsalt räägiti see veelkord üle kannatajate vaatenurgast. Juba siis oli teada, et Veesaar oli süüdi, et ei osanud majandada ja lasi teatri põhja, midagi pidi ju ette võtma, aga kas just sedamoodi ....
Aga20. veebruar 2018, 09:05
Eino Baskin elab eestlaste südames veel kaua. Ojasool tuleb selle nimel veel kõvasti vaeva näha.
tegelt20. veebruar 2018, 10:29
Füürerikompleksiga ei jõuagi kellegi südamesse.
nii on,20. veebruar 2018, 10:33
aga eestlase südamesse ei jõua Ojasoo mitte kunagi
TT 20. veebruar 2018, 18:18
Naiste südamesse kindlasti
See Mees20. veebruar 2018, 18:26
annab naistele ju kohe tappa
TT 20. veebruar 2018, 19:53
Et siis miinused tõestavad, et peksa naisi palju peksad ega nende hinge ega südamesse see ei lähe.
selline s.itateater20. veebruar 2018, 09:00
teeb ev sünnipäeva etendusi? See on siis tellijate iroonia ja irvitamine rahva üle, kaksikmoraal.
20. veebruar 2018, 09:00
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Vaata ikka20. veebruar 2018, 09:05
Siis saab teada, kui tore elu meil on ja kuidas paremaks läheb. Saab optimismi!
to: Hea20. veebruar 2018, 09:14
kahju, et meil on selliseid pidevaid irisejaid, kes pole mitte kunagi, mitte millegagi rahul. Vastik lugeda.
EGA20. veebruar 2018, 09:52
ei pea lugema, mitteviriseja!
Maša20. veebruar 2018, 10:42
Mõnele meeldib elada jaanalinnu kombel ja siis teha etteheiteid nendele, kes seda ei soovi. Ei tohiks halba heaks kiita või ükskõikseks jääda.
helle i20. veebruar 2018, 08:45
see kes meepoti juurte saab pannaksegi sõbrad pukki
Puuuurija20. veebruar 2018, 08:39
NO teater on kommunistlike sotside agitbrigaad, kelle koht oleks NSVL-i ajal olnud BAM-il töölisnoortele esinemas...
teadsin küll, et sots saar pole hea inimene20. veebruar 2018, 08:25
aga et see saar selline s.iga on, seda ei osanud arvatga..
Omad.20. veebruar 2018, 09:00
Palju ta Rakvere teatrile raha annab? On keegi kontrollinud.
BA20. veebruar 2018, 08:03
Meie ajakirjandus on nagu mustvalge televiisor.Ojasoost,Venemaast tuleb kirjutada ainult halba,Ivo Linnast,Kihnu Virvest ainult head.
20. veebruar 2018, 09:00
Keda Linna peksis või kelle tagant Virve varastas?
tõtt20. veebruar 2018, 09:13
tulebki kirjutada. Ootad, et hakatakse häid inimesi laimama ja halbade pahateod salastatakse?
mädasoo20. veebruar 2018, 12:19
Kirjutatakse sellest, mis inimesed teevad ja millised nad on.
Muide, see on väga tähelepanuväärne, et sinusuguste jaoks on venemaa ja ojasoo üks ja sama.
helle i20. veebruar 2018, 14:20
ba mis möla sa suust väljaajad mõtle natuke järgi
läks modereerimisele20. veebruar 2018, 07:44
ja lõpetuseks(mahvalda)
vaikselt on saabunud uus ajastu vaikselt tõusva sagedusega, see ei soosi enam salatsemist ja sarvilise teenimist - kui hävitatakse uued helge missiooniga tegelased siis tulevad uued ja vingemad, elu on võitlus hea ja kurja vahel
lõpetuseks - Katrin on oma missiooni hästi täitnud kuid ka temal võib tulla katsumusi, vast ehk tiiduliku jalahoobiga mitte kuid ehk va krabisevaga, pea siis vastu ja mõtle õigele teele ja hoidku sind Jumal see Headuste Allikas ja Eluandja
Küsin20. veebruar 2018, 09:48
Kas missiooni hästi täitmine tähendab erapoolikut kohtumõistmist ühe ajakirjanikuhakatise poolt?
on see20. veebruar 2018, 10:37
ikka erapoolik?
kogu rahvas teadis sellest si.gadusest juba ammu, lihtsalt ei räägitud
ja mis sest, et hakatis kui aus on
JUlgelt edasi!20. veebruar 2018, 11:07
Ometigi leidub üks julge ajakirjanik, kes ei karda otse välja öelda kõike, mida teised ei julge. Tubli, Katrin!
10:39/ Mis imelik20. veebruar 2018, 14:36
huvi Sul tema vastu on?Mida sa nuhid tema järel? Lust on aus ja eraelu ei huvita kedagi peale Sinu.Haigeid on igasuguseid, aga saade oli juhtunu kordus, mida tookord üritati maha vaikida.Baskin oli on ja jääb, Ojasoo kaob minevikku koos oma mahvaldaga.
mahvalda20. veebruar 2018, 07:37
ja lõpetuseks
vaikselt on saabunud uus ajastu uute suundumustega ja kõrgemale suunduva sagedusega, tulevane olukord ei soosi enam salatsemist ja sarvilisi hämaraid tegusid
iga tegu jätab meile oma jälje, meie emake Maa jälgib meid ja vastavalt käitumisele tõuseme kas kõrgemale või langeme, noh nagu Indias teatakse sünnime loomana - praegu juba on mõne ülikõrge olemusest näha - tulevane muhklik kärnkonn, röhkiv põssade ema, raisakull või madu
ei kesta see ministri amet mitte igavesti
aga Katrinile tahaks öelda - sul on missioon ja sa täidad seda hästi kuid ka sul tuleb katsumus vast mitte tiiduliku jalahoobiga vaid ehk va krabisevaga, pea siis vastu ja mõtle õigele teele, hoidku sind Jumal see Headuste Allikas ja Eluandja
NO9920. veebruar 2018, 07:20
Peksu ja ärapanemiskultuur...
ei imesta et Baskin nutma puhkes.
Andres20. veebruar 2018, 07:39
Olid ajad. Selles "näidendis" oli veel üks tähtis osatäitja, kes korraks ainult eesriide tagant välja paistis, Anne Veesaar. Peale "näidendi" lõppu ütles Baskin: "teist veesaart ma enam üle ei elaks". Tema sõnad.
Karma ...20. veebruar 2018, 07:59
saab kõik kätte, muide ka Veesaare !
Aeg annab arutust .....20. veebruar 2018, 09:06
Nii kortsuline Anne tuleks Õnnes noorema vastu vahetada.No teatrile uued juhid, nende muda pole vaadatav.
See20. veebruar 2018, 09:54
on väga õige sõna-MUDA
Lust aitab tublilt kaasa20. veebruar 2018, 09:08
Jõhkardid ja empaatiavõimetud egoistid tuleb ühiskonnast eemaldada, et elu elamisväärne oleks!
mahvalda20. veebruar 2018, 07:20
aga igal teol on oma tagajärjed - Indrekul on tema olemuse üle valitsev suur kurjus juba väljastpoolt nii olekust kui silmadest näha, Tiidu kohta ütleks, et osa pori on lavalaudadelt ka tema olemusse kleepunud, Pegasusega on nii ,et teda tõstavad õhku puhtad tunded aga vaese Tiidu porine Pegasus viimasel ajal enam ei lenda
20. veebruar 2018, 07:16
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
et20. veebruar 2018, 07:34
Igal20. veebruar 2018, 08:19
lapsel on oma isa geenid ja kui isa oli kommunist siis ei imesta kust see kurjus pärit on. Saare nägu ütleb kõik.
07.34 / et20. veebruar 2018, 10:30
ainult sots saab olla südametu, seda võiks ju ometi teada. Selle partei ridades on ainult tähtis isiklik heaolu, kõrge ametikoht ja võim alluvate üle. Millise mõnuga otsis Nestor presidenti, kes teda jumaldaks ja selle ka sai.
Ähh20. veebruar 2018, 07:46
Võin silmad kinni öelda, et kindlasti oli, sest vene ajal muidu direktoriks ei saanudki kui punapiletit taskus polnud.
Mina veel rõõmustasin, et vähemalt üks oma ala spetsialist sai ministriks, eilset Kuuuurijat vaadates pidin sügavalt pettuma - milline uss sealt välja koorus.
kõik ju teavad20. veebruar 2018, 07:53
isa oli Saaremaa esikommunist nõukaajal
mahvalda20. veebruar 2018, 07:15
tean, et igale inimesele on tema saatus ja ülesanne elus kaasa antud ja see on peopesas kirjas, elu jooksul tehtud kas õigete või valede otsuste tõttu võivad need jooned muutuda - tähendab meil tuleb pärast maist teekonda aru anda!!
elus on ette nähtud niinimetatud prooviülesanded, peab ütlema, et Tiit ja Indrek nendega küll hakkama ei saanud - ahnus võttis võimust ja kuna Baskin polnud teatud ringkondades soositud siis muidugi anname jalaga, eriline sadism oli millal see toimus
Noh,20. veebruar 2018, 07:49
pole viga, küll karma neid ükskord karistab.
mahvalda20. veebruar 2018, 07:08
Katrinil oli väga oskuslikult esmapilgul kaks täiesti haakumatut lugu kokku siduda - esimeses loos tegutseti teadmisel , et mina ise olen Jumal ja minu üle kõrgemat võimu pole ja teises saadi materialiseerunud Jumala saadiku abiga abi
tähtsam kui õige toitumine on sündimata lapse õnnistamine, nii saadakse väga tugev kaitseingel kes teda õigel teel juhib
20. veebruar 2018, 07:07
kas Saar tarbib kõvasti alkoholi
Ei20. veebruar 2018, 08:23
tea kas südametunnistus piinab või.
Nii tundub.20. veebruar 2018, 09:10
Üllel on armuke äkki.
miks ma ei imesta....20. veebruar 2018, 11:06
silmad nii kottis-neerud haiged ja see on alkoholi tegu
ätt.20. veebruar 2018, 07:02
Ja käki keerajatest on nüüd üks minister kes tegelikkuses ei saanud teatri juhtimisegagi hakkama,teine edasi suur teatrijuht,täna küll läbi elukaaslase keda ka vahel tümitab.
lustikummut20. veebruar 2018, 06:58
tolli tädi leidis,et aeg on kättemaksuks küps.kiskuda lahti vanad haavad ja haliseda no seda suudab ainult tüüpiline eestlane oma saja aastases vihas.
NO 9920. veebruar 2018, 07:18
Lust veel kahetseb selle loo avaldamist.
aga20. veebruar 2018, 08:13
tunnistame, aeg oli küps sellise info avaldamiseks. Nüüd on selge, miks ja kuidas Ojasoo riigi sünnipäeva kontserti korraldab. Sõber minister jagab raha.
20. veebruar 2018, 09:11
Veera vist on venelane
lihtne hing20. veebruar 2018, 11:36
Vaata, tüüpiline eestlane ei unusta oma lugupeetud inimesi, ta ei unusta Baskinit ja tüüpiline eestlane ei nimeta musta valgeks ja seda sõnnikus aelemist kunstiks, mida Ojasoo teater täna harrastab. Tüüpiline eestlane muide nõuab tõde taga ja seda ka Estonia kohta. Sina oled aga üks kasvatamata inimene, kes ei tee kultuuril ja sõnnikul vahet.
20. veebruar 2018, 06:18
Õ-oksekottidest mode ka pundis
20. veebruar 2018, 06:10
ma ei saanud nagu hästi aru. saar oli direktor, veesaar juhataja? nii oligi või?
veesaar laskis oma muusikaliosaga teatri miinusesse ja ojasoo kasutas juhust?
miks ma ei imesta....20. veebruar 2018, 11:07
veesaar oli raha sirgeks lööja...
20. veebruar 2018, 06:07
Luige sopameedia on läinud uudislugude varastamise teed. Ei kanal2 ega kuuuurija saade kuulu ekspress grupi toodangusse. Kutsun inimesi vältima lugemast õhtulehte ja delfit, kuniks käib totaalne käkikeeramine ja tsenseerimine.
oh heldene aeg20. veebruar 2018, 13:30
Mida sa soperdad? Hans H Luik on ju Lusti vastu ise suures meediasõjas, kuna Lust paljastas Luige sõbra Allan Martinsoni pättusi.
NO99E10020. veebruar 2018, 05:07
Tean üht vanapaari ,keda poeg regulaarselt peksab..
kuidagi sarnane pereidüll on kogu eesti olemuses.
Aga20. veebruar 2018, 07:36
mis Sinu peas on, et seda TEADMIST anonüümselt kommenteerid?
Ehh20. veebruar 2018, 07:52
Mis sa siin tuututad ja ei teata kuhu vaja?
kuhu vaja20. veebruar 2018, 08:06
käib kohal ja idüll kestab edasi.
to NO99E10020. veebruar 2018, 10:27
Eks sama paar seda poega kasvatas.
lihtsakoeline tõesti20. veebruar 2018, 12:11
tõmbab kanepit ja läheb hulluks..
kahju vanadest,kuid küllap seenii peab minema.
ennekuulmatu20. veebruar 2018, 03:59
ojasoo ja saar juhivad teatrit, mis kukub kahjumisse, aga lahti lastakse näitlejad ja teatri looja, kõik populaarsed ja armastatud näitlejad, võiks öelda näitlejate koorekiht. Ojasoo ja saar jäävad ametisse, 1 neist omandab teise abil maja, mis ei kuulunud neile ja toob sinna uued näitlejad ja hakkab edaspidi majandamiskuludeks saama kümme korda rohkem raha aastas kui teater,mille nad ise -- ojasoo ja saar -- põhja lasid. Ja seda siiamaani. Välja paistab see puhta korruptsioonina ja riigi raha raiskamisena omadele jopedele.
niion20. veebruar 2018, 05:56
mulle meenutab autorolla riigist rahapesuskeemi.
ainukesed20. veebruar 2018, 07:54
Pole sõnu.20. veebruar 2018, 09:14
Kus on Õiguskasler ja RIIGIKONTROLL?
kas osa rahast 20. veebruar 2018, 10:36
leiab koha ka sotside kassas?
Teatrisõber20. veebruar 2018, 01:22
Millised toetused, tähendab ühel on milline, teisel pole isegi mitte poole millinegi... Ühel on oma teatrimaja, teine tuuritab jäädavalt mööda Eestit. Äärmiselt ebavõrdne ju. Iga loll peaks aru saama, et see peaks olema just vastupidine. Müts maha Vana Baskini teatri ees, et nad suudavad ja viitsivad tuua teatri Eestimaa eri nurkadesse. Selline teene Eesti maarahvale vääriks kindlasti suuremat toetust kui see labane “kunsti” teater. Vääriks ka kindlasti oma teatrimaja, loodetavasti keegi pakub neile selle võimaluse. Et Vana Baskini Teater kestaks!
tegelikult20. veebruar 2018, 01:06
sai ojasoo ka n-ö vinge karistuse ehk et siis võeti direktori kohalt maha ja kes asemele pandi? no tema elukaaslane, kes, nagu meedia on teada andnud, saab tema käest pe.ksa ehk kardab teda. kas keegi päriselt nüüd arvab, et ojasoo ei juhi teatrit täpselt samamoodi edasi nagu enne pek.smist? no ainus, mis ta ehk tegema peab, on käs.kima elukaaslasel mõni allkiri anda. või on seal kõik ümber tehtud ja allkirjastada võib ka direktori asetäitja :D seega mingit sisulist karistust ta ei saanud. olen ka väga pettunud, et see tema armuke jättis asja sinnapaika ja läks kokkuleppele. samas nii rumaI plika, kes on nõus hakkama sellise mehe armukeseks, noh, eks oli ära teeninud oma karistuse.
mu meelest 20. veebruar 2018, 01:04
sai ojasoo ka vinge karistuse ehk et siis võeti direktori kohalt maha ja kes asemele pandi? no tema elukaaslane, kes, nagu meedia on teada andnud, saab tema käest peksa ehk kardab teda. kas keegi päriselt nüüd arvab, et ojasoo ei juhi teatrit täpselt samamoodi edasi nagu enne pek.smist? no ainus, mis ta ehk tegema peab, on käskima elukaaslasel mõni allkiri anda. või on seal kõik õmber tehtud ja allkirjastada võib ka direktori asetäitja :D seega mingit sisulist karistust ta ei saanud. olen ka väga pettunud, et see tema armuke jättis asja sinnapaika ja läks kokkuleppele. samas nii rumaI plika, kes on sellise mehe armukeseks, noh, eks oli ära teeninud oma karistuse.
öak20. veebruar 2018, 00:52
eesti sada ruulib täiega,kogu oma seakarjaga.
Hea, et on20. veebruar 2018, 04:17
Keskid on viimane lootus, kellede aluspõhimõtted võimaldavad Eesti keskklassil taastuda. Teised võõrvõimu esindajad on meie majandust ja elatustaset ainult laastanud.
Väga kurb20. veebruar 2018, 00:46
Lugu on jälk ja tülgastav, kuid tänapäeva Eestit iseloomustab hästi. Nii meil nüüd just asjad käivadki.
Copy20. veebruar 2018, 00:33
Katrin oleks võinud mõnelt näitlejalt ka küsida kuidas viimane sule sai.
Tean nii mõndagi pikantset lugu mis ületaks uudistekünnise üsna värvikalt.
Vera nägi seda läbi Eino silmade. Tegelikult oli see lugu veelgi julmem kui ta rääkis.
Naljakas, et teatrist koondati kõik näitlejad ja alles jäi vaid tehniline personal.
Saar põhjendas seda vaid sellega, et oli vaja kokku hoida. Samas võeti asemele uued näitlejad... Huvitav kas need uued töötasid siis tasuta!?
Wremja20. veebruar 2018, 01:24
Heintz tegi sääl prügikasti!
to copy20. veebruar 2018, 07:29
sa räägid, nagu näitlejal ja näitlejal ei oleks vahet. marika korolev ja mirtel pohla on sinu silmis täiesti ühesugused, mingit vahet pole. ja no trupp on algusest peale olnud väga väike. kõige olulisem on siiski see, et kui ojasoole noore baskini ja veesaare poolt pankrotti aetud teatrit pakuti, siis ilmselt ta seadis tingimuseks oma meeskonna loomise.
nõudis muidugi20. veebruar 2018, 12:33
Ja sajad tuhanded eurod riigi toetust. Ilma maksumaksja toetuseta oleks see andetu agitbrigaad ühe kuuga käpuli.
Linnapeaks20. veebruar 2018, 00:27
Loodame, et Anne Veesaar Morna linnapeana seda linna pankrotti ei aja.
Aix20. veebruar 2018, 00:16
Selline on eestlus,omasid ei ole ja austust ei tunne,sõna inimlikus võib igaveseks kustutada kaua on inimene eestlane kes ainult mina
mida sellised austavad üldse?20. veebruar 2018, 00:44
staarnaisepek.sja ja rõ.vedate kottsilmadega sots.
Õnne 1320. veebruar 2018, 01:30
Isegi Are armastab teda endiselt!
Pigem....20. veebruar 2018, 08:38
..on õige,et eestlane on teisele eestlasele magustoiduks.Kardan,et siin mängib rolli suur ülbus ja nahaalsus ning seda toetavad kõrged riigiametnikud kaasa.
tore on näha20. veebruar 2018, 00:12
mingit reklaami selle loo vahel. andetu näitleja .kõlbab ja teatud seebikasse. ja on vist omast arust psühholoog . andke andeks.
kotkas20. veebruar 2018, 00:06
Kui niisugune julm tegu,närvi vapustuse läbi elanud Baskini ja näitlejatega tehtud,ilma tunnistajate juures olekuta.Seal peavad ka mingid suuremad varjatud rahad ja plaanid mängus olema.Fiktiivsed jne.
Ennast kiitmast NO99 Ojasoo naisega aga ei väsi,teised on kõrvalosa täitjad.
ega jah20. veebruar 2018, 00:45
normaalne naine ei oleks koosmehega, kes teda pek.sab, aga näe, ene-liis on.
ei oska arvata20. veebruar 2018, 08:44
Mis20. veebruar 2018, 00:02
vahendust see ülle siis seal rakveres tegi?
K19. veebruar 2018, 23:56
Need Vanalinnastuudio etendused seal majas, mida mina nägin, olid masendavalt viletsad. Mingi Prügikast oli lihtsalt poolearulistelt raha ära võtmiseks. Nii piinlik oli selle õuduse keskel olla, et mul küll ei ole kahju, et nad selt minema kupatati.
nõunikud19. veebruar 2018, 23:49
On teisigi nõunikke ,kes pärast ametit ümber maakera sõidavad.
Parts,kes riigi raha EE kõrbesse ja lennukisse miljoneid huugama pani on puhas poiss ja koguni Brüsselis.Kultuuri kaudu annab veel võimsamalt raha välja pumbata täiesti mõttetute loomingute eest,mis on täielik saast,vägivald ja labane keha müümine kultuuri sildi all.
georg...19. veebruar 2018, 23:42
no anne veesaar oli 1 Eino Baskini alustalade kõigutaja,kui georg malviuse eestisse tõi....
niidid19. veebruar 2018, 23:34
Huvitav,miks siis raha hädas Baskini teatrit riigi rahaga välja ei aidatud ???
Selleks leidis minister Saar kohe raha,kui oli sõbra Ojasooga vaja teater toore jõuga oma kätte saada.
Väga julm oli Baskinit koos teiste kuulsate näitlejatega tänavale visata.Minister ei tohiks üldse olla ise endine näitleja,kes endistele sõpradele riigi raha jagab.Sidemed on ilmselged,kes raha saab kes mitte.
tahtsid öelda20. veebruar 2018, 00:47
peessekukkunud näitleja. või mida muud ta on :D
Korruptsioon on see20. veebruar 2018, 04:22
...kui raha jagatakse või võetakse oma ametit ära kasutades.
to niidid20. veebruar 2018, 06:45
Saar ei olnud siis minister .
Marko19. veebruar 2018, 23:19
Saar on kyll üks lõngus ja tolgus.
19. veebruar 2018, 23:16
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Paistab, et mõnele20. veebruar 2018, 00:22
on tõde valus kuulata. Eks siis sellepärast hakatakse jälle Lusti närima.Ja ega see pole küll mingi uudis, et ikka sõpra aidatakse, on see siis õige või vale. Igal juhul oli see väga inetu tegu, ühele on raha anda, kuid teisele ei ole. Ma pole küll elus seal NO-s käinud, kuid see, mida teleris on näidatud on küll tõesti rõve, see kole kisa, rumalad sõnad, läga sees püherdamine ja selle sõnniku püksi toppimine. Kas see ongi siis tänapäeva kunst, mida hullem, seda huvitavam?
aga kes on süüdi?20. veebruar 2018, 00:48
keegi ju seal teatris käib? ise ei soostu minema seda jäIkust vaatama, mida roojasoo pakub, aga keegi käib. kui ei käiks, seda teatrit ammu ei oleks. nii lihtne lahendus olekski.
Maša20. veebruar 2018, 01:12
Saates võrreldi külastatavust ja selgus, et No d külastab tunduvalt vähem vaatajaid.
Seal teatris polegi tarvis käia, nagunii riik toetab miljonitega.20. veebruar 2018, 01:47
Ehk oleks ikka min---ter pidanud neid teatreid ka nimeliselt nimetama, kes sellest NO-st vähem saavad.
hmm20. veebruar 2018, 02:09
kes neid numbreid usub, ei tea küll kedagi, kes seal käiks
Ja,20. veebruar 2018, 09:22
KULTUURIMINISTER lubab seda muda näidata? Aeg oleks ta ammu välja vahetada.
20. veebruar 2018, 13:33
Käin teatris harva. NO-s korra käisin, kuid peale seda mõtlesin, et kui üldse minna, siis ikka mõnda päris teatrisse.
Eks need käijad ole samasuguse maitsega21. veebruar 2018, 01:55
nagu tegijad. Inimene, kes vähegi midagi tõeliselt ilusat on näinud, sellist rämpsu vaatama ei lähe. See on lihtsalt madalate inimeste maitse, kes ei tea kultuurist midagi.
Mis sellel21. veebruar 2018, 01:58
kommentaaril viga oli?Laske siis edasi ja külastage kindlasti oma lemmikteatrit.
Selgituseks19. veebruar 2018, 23:12
Mille alusel seda NO99 tohutult austatakse? 2017 saadud "Auhind" (Europe Theatre Prize) on preemia mida annab välja Euroopa Komisjon alates 1990 aastast ja hinnaks on 60 000 €. See on sisuliselt EL excelis ja seal ei ole mingeid allkategooriaid. NO99 on taotlenud seda preemiat alates 2010 aastast, nüüd siis lõpuks palve rahuldati. Seega Euroopa "Oscarist" on asi väga kaugel. Lihtsalt tuim visadus viis lõpuks pildile, mitte tase.
Hakka või uskuma vandenõuteooriat, et20. veebruar 2018, 04:28
... maailma valitsevad ja sündmusi määravad salajased rikkurite organistasioonid!? Demokraatia on vaid suitsukate massidele.
Jah.....20. veebruar 2018, 19:13
....nii see ongi! Vandenõuteooriad on saanud tõelisteks vandenõudeks. Leidsin hiljuti netist sellise portaali - "Taara- Gaia uudised" , seal leidub palju huvitavat, mida inimesed võiksid teada.
Ju ajalugu kordub19. veebruar 2018, 23:12
Aina üks purelemine siin riigis. Ka esimese Vabariigi aegu toimus sama. Ju see on märk, et seda riiki ei ole enam kauaks.
Ehk ongi hea20. veebruar 2018, 04:29
Kui praegune laguneb, tuleb asemele uus ja parem!
19. veebruar 2018, 23:10
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mart19. veebruar 2018, 23:50
Ja mõned söövad seda lõhnavat saia mõnuga.
tule tavs appi19. veebruar 2018, 23:06
eestlaste uskumatud lood, kas sellist eestit me tahtsime, häbi
Nonii19. veebruar 2018, 23:04
Hingelt sots tõmbas juudilegi koti pähe. Aga küll koidab varsti oinapäev.
/19. veebruar 2018, 22:57
Kuidagi väga väga kurb...majandusraskused või mitte aga Eino Baskin on ikka meie rahvale selline nimi, et tema oleks väärt olnud küll riigitoetusi ja mitte sellist ülekohut.
tõsielust juubeli Eestis 19. veebruar 2018, 22:56
14a. toimunud loost väga häbiväärne lugu. kus tänased tegelased ruulivad endiselt oma soosikute kaitse all,kelle üks soosija üks on tänane minister. Baskini teatri likvideerimine ehk jäigi NO 99 suurimaks lavastuseks , mis vääriks silmakirjalikuse eriauhinda, kuidas 12 tundi hiljem kogu teater oma trupiga tänavale heidetakse. Tollased väljaviskajad ega on saanud suure autasu vääriliseks-lavastada EV 100 juubelit Presidendi vastuvõtul
mina20. veebruar 2018, 10:43
seda etendust telekast ei vaata
Eldur19. veebruar 2018, 22:54
Hakkame BOIKOTEERIMA NO99 t
Davai!19. veebruar 2018, 23:02
Ma täna neid ei vaata ja rohkem ei kommi.
ei saa kaasa lüüa20. veebruar 2018, 00:50
sest ma ammu ei tõsta oma jalga sinna
aga20. veebruar 2018, 09:15
mul pole vajadust No-d boikoteerida, sest ma jälestan neid juba esimesest päevast alates. Tundus kuidagi väga ebameeldiv seltskond ja ma ei eksinudki.
siss19. veebruar 2018, 22:54
Mannetu värk !
Nüüd siis toodi "raskekahurvägi" välja , et anda Ojasoo pihta turmtuld. Selline a´` la kanakarja kambaka stiilis tegemine on tüüpiline ÄRA TEGEMISE soov. Valus on.
tolerastid siin jälle kirevad!20. veebruar 2018, 00:48
Eesti rahvale on tehtud ülekohut, Baskinile tehti ülekohtu! Kogu see ladvik lihtsalt k_seb kõrge kaarega rahva peale igast torust ja ütlete, et keegi ei võta tõsiselt!? See riik on nii mäda, ainult toiduahelas trollid nagu sina, on rahul.
Aga20. veebruar 2018, 08:14
kes keelab,lase jalga siit riigist.
Kas "peategelane"20. veebruar 2018, 00:34
paneb eneseõigustuseks ise need read kirja? Nimetage neid normaalseid inimesi kanakarjaks, kuid need või see nimede andja on ise viimane.Küll ikka mõnel inimesel on kurjad simad, kuigi suu kisub pilkavale naeratusela.
to siss20. veebruar 2018, 00:45
ojasoo ja saare kohta võib küll öelda, et ärategijad!!
Oh...20. veebruar 2018, 08:42
..küll sõber Saar taas aitab.Mees ilma sõbrata polegi keegi.
noh, tegelikult20. veebruar 2018, 08:43
Eks teater ju üle võetigi, väga mannetul kombel. Karma jõudis nüüd tiiruga tagasi, mis muud.
Mina19. veebruar 2018, 22:46
Vanalinnastuudio oli lisaks rahalisele pankrotile ka kunstiliselt omadega täiesti ammendunud. No99 loomine oli tagantjärgi hinnates üliõige samm.
ega jah20. veebruar 2018, 00:51
porikärbestele ongi si.tahunnikud meele järgi
raha augud19. veebruar 2018, 22:44
Aitäh Katrinile ! Saates oli selgelt välja toodud ,kuidas ja mis ametist Saar ministriks sai ja kuidas omadele sõpradele riigi raha antakse ministri abil. Baskin lükati koos oma näitlejatega jõuga tänavale.
Kuidas saab selline valelik minister veel ametis olla ,kes koos Ojasooga kokku mängib,et raha saada.
Ministrite tegusid vaadates on selliseid ministreid teisigi ,kes omadele raha töö kohti tekitavad.
To: raha augud19. veebruar 2018, 22:50
Mine tee ka oma firmas pankrot, saad samamoodi kinga!
to To raha augud20. veebruar 2018, 00:40
Kas sina oled oma firmas seda juba teinud? Jääb arusaamatuks, kui oled lavastaja, kes siis nende rahaasjadega tegeleb?
Siis oleks20. veebruar 2018, 00:54
pidanud saar ja ojasoo kinga saama, sest nemad juhtisid teatrit ja aitasid kaasa, et teater muutuks maksjõutuks.See oli lihtlabane skeem, paeti, ojasoo ja saare poolt, et teater Baskitilt varastada.
22:50 / NO99 on igapäev pankrot20. veebruar 2018, 10:47
..et riik miljoneid elusolemiseks sinna kandib.
Ärbert19. veebruar 2018, 22:41
Kas pärast seda, kui majandusraskustes Baskini teater oli Ojasoole üle antud ja Baskin sealt välja visatud, võeti NO99 sujuvalt riigi ülalpidamisele, mille najal see tuksub tänini?
Uskuja19. veebruar 2018, 22:36
Sm.Saar, sm.Paet, sm.Kaljulaid peaks selle teatri jama peale oma ametist tagasi astuma.
20. veebruar 2018, 09:21
sass19. veebruar 2018, 22:33
Saates oli ju vilksamini öeldud, et Veesaar korraldas maksejõuetuse. Milleks siis kogu kiun Ojasoo suunal?
irw19. veebruar 2018, 23:03
Veesaar on nüüd ju Morna linnapea!
Huvitav20. veebruar 2018, 00:44
kus olid ojasoo ja saar kui veesaar teatri maksejõuetuks tegi, kui eksi, siis saar oli dire ja ojasoo oli peanäitejuht ja süüdlasteks tehti Baskin.Pundis oli veel reffide käsilane paet, siis on selge kus tulid need jõugu kombed ja Baskinil võeti korrupeerunud ametniku abiga teater käest.
Veel pärast surma19. veebruar 2018, 22:26
Saade "Ringvaade" käis Eino Baskinil enne surma külas. Olgugi, et talle tehti suurt ülekohut, oli Eino saates optimistlik ja heatahtlik. Nüüd kuulata tema abikaasa sellist vingu ja hala, oli lausa kummaline. Tundub, et vanaproual onisiklikud probleemid või kasutatakse teda hoopis teatud inimeste mahategemiseks ära.
miskit19. veebruar 2018, 23:49
Lugesin eelmisel aastal suure üllatusega, et ta pidas ka kohutavaks ülekohtuks, et pidi ära kolima omanikule tagastatud korterist. Linn andis neile siis munitsipaalkorteri. Huvitav suhtumine. Ei tahaks uskuda, et jurist nii vähe teenib, et ei jaksa endale paremat elamist üürida.
Ongi20. veebruar 2018, 12:24
ülekohus. Mõnele anti võimalus korter erastada, mõnele mitte.
Tom19. veebruar 2018, 22:25
Sinule jobu,kes õigustab siin Ojasood!!! Ka ühe löögiga võib tappa.
Kahju19. veebruar 2018, 22:20
See et ojasoo on mõttetu inimene pole uudis aga et saar on kah suli on esimene kuulmine.
oh heldene aeg20. veebruar 2018, 00:23
arrogantse sotsiopaadi mulje kogu aeg jätnud põhupea saar, tegu on üdini vää-ras-tu-nud me-hi-ke-se-ga
ajakirjanik võiks jääda faktide juurde19. veebruar 2018, 22:13
mingit läbipeksmist ei olnud - politsei ise kirjeldas, et videost nähtus , et löödi mõned korrad. Ei õigusta Ojasood, aga ei maksa ka nii vinti ülekeerata. Fakt oli see, et teater oli pankroti äärel sel hetkel.
eelmisele..19. veebruar 2018, 22:26
teater oli mitte pankroti äärel vaid pankrotis peale noore baskini ja anne veesaare majandamist.
Kratt19. veebruar 2018, 22:27
Viskad ehk maj aasta aruanded jm raamatupidamisdokumendid siia üles, et oma kindlat veendumust pankroti kohta tõestada?
to kratt19. veebruar 2018, 22:41
viskad ehk vastupidised tõendid üles ja kinnituse, et tol ajal ilmunud artiklid olid kõik vale?
Kratt19. veebruar 2018, 22:58
to: to Kratt
Kratt ei väida midagi, seega ei pea ka tõestama. Kratt küsib tõestust õhku visatud väitele.
ah ära aja20. veebruar 2018, 00:54
tuntud pe.ksja ju, kroonikaski kirjas, et oma naine jääb tihti tema rusika ja seina vahele. kõik teavad, aga teevad, nagu ei teaks. sama oli ju rõ.veda rasvase peaga ja vestiga jalgpalli"jumalaga", teati, aga oldi vait.
aga ikkagi, 20. veebruar 2018, 10:07
mida tegid saar ja ojasoo samal ajal kui teater oli pankroti äärel - sügasid niisama mune? Miks nad ei täitnud oma kohustusi? Kas teatri direktoril ja peanäitejuhil ei olnud mingit sõnaõigust? Pigem nad aitasid ja kiitsid takka, et asjad kulgeksid just selles suunas nagu neile sobis. Alatud tüübid
Üleskutse kultuuriinimestele ja teistele ausatele inimestele19. veebruar 2018, 22:10
Ärge minge NO 99 promova president Kaljulaidi vasuvõtule ! Elagu EV 100 !
Ära sellepärast muretse19. veebruar 2018, 22:29
Minejaid jagub ja kõik soovijadki ei mahuks sinna, rääkimata neist, kes sinna peole minna ei taha.
ei ei20. veebruar 2018, 00:46
minemata jätta sinna edevuse laadale küll ei saa.Kleidi ja suled kõik "esinemiseks valmis.Aja kirjandus annab turmtuld juba mitu nädalat vanade kleitide näitamisega.Jummel,kas tahate ajakijanikud ja futugraafid nälga jätta vä?See ikka selline enda näitamise ja eputamise värk.See sada ja eesti bööbel on kolmanda järguline .
groteskne lugu20. veebruar 2018, 01:59
Vahur Kersnaga intervjuu saade oli just ETVs "Ringvaates". Sesama Kersna, kes inimestest halededaid härdaid lugusid teeb, no näiteks Urmas Otis,t et inimesed ei mõistnud ega osanud hinnata kui suur inimene meiega oli. Vat Kersna teatas, et ta on eelmistel aastatel küll ära öelnud vastuvõtule minemisest, aga just nüüd läheb. Vaatab mis see teater teeb.
Huvitav kas Kersna Baskinist saadet stiilis a la Urmas Ott ka teeb...
Ei usu19. veebruar 2018, 22:03
Saate teine teema, kus vähiga poiss tervenes jumala sõna abil. Miks ei olnud saates seda doktorit, kes oleks kinnitanud sama. Kuulsime vaid ühe poole arvamust.
Miks ei usu?19. veebruar 2018, 22:41
Minu arust on kogu meditsiin rahapesu. haiglad tuleb sulgeda, arstid vangi ja raha anda kirikutele ja kogudustele, kes kingivad meile igavese elu!
19. veebruar 2018, 23:16
Aga keda üldse huvitab see, mida sina usud või mida mitte.
Austan Baskini talenti19. veebruar 2018, 22:01
Pole ühtegi NO99 asja näinud,kuid Vanalinnastuudio lavastusi päris paljusid.Olen Baskini talendi suur austaja, ülimalt kahju, et selline jubedus temaga juhtus.Sellisel moel said ülevõtmisi teha vaid need, kes olid enne kusagil kõrgemal kellegi kintsu kaapimas käinud.Väga alatu on juhtunud asi.
Vaataja19. veebruar 2018, 22:00
Kui teatril on suured võlad, siis on alati vallandamistega asju lahendatud! Suured võlad tekkisid ju Anne Veersaarega, kes tegi ebaõnnestunud projekte. Kui vaadata, keda saate mõlemas teemas kotiti, siis pole kahtlustki, et tegemist on tellimussaatega!
Teater19. veebruar 2018, 23:26
hävitati ja loodi uus asemele. Tegemist polnud tühja kohaga, mille asemele NO loodi. Otsustajad vastutavad olulisel määral...niisiis rahaliste raskuste tõttu ei otsustatud mitte ainult kärpida personali vaid ka seda, et komöödiateater pole eesti rahvale enam vajalik. See oli räme sigadus.
noh20. veebruar 2018, 00:56
nüüd on si.tapiIdurite teater, tundub, et on rahvale vajalik, sest keegi ostab pileteid.
Tom19. veebruar 2018, 21:55
I Saar ütles ju täna selgelt,et NO99 on riiklik propaganda asutus ja sellepärast ka nii suur rahaline toetus.Kõik mida seal tehakse on valitsuste poolt heaks kiidetud.
19. veebruar 2018, 22:00
kas see ongi seesama no-no teater, kus riigilippu topiti tagumikku ja püherdati poris?
kuule, kaldkriips19. veebruar 2018, 22:10
on päevselge, et sa ei tea ei No teatrist ega teatris üldse mitte hallgi. jaura oma ossi teemadel ja jäta teater rahule.
19. veebruar 2018, 22:26
kaldkriipsu ei huvitagi naistepeksjate teater. mingi 27 aastane kutt oma suure egoga arvas tol ajal Baskini kõrval et teeb "teatri". tule taevas appi!
Kui19. veebruar 2018, 22:45
teater saab nii suuri toetusi, on ta ju ilma nendeta pankrotis. Ehk sama seis Baskini teatriga.
Kui Ojasoo tahtis oma teatrit teha, otsinud ka linnast endale koht, nagu Baskin seda tegi. Baskin ei tõstnud oma teatri asutamiseks kedagi tänavale.
mart19. veebruar 2018, 23:30
Ojasoo osales konkursil, kus otsiti vanalinnastuudiole uut juhti. Teater oli vaja pankrotist välja tuua, kuhu oli viinud ta oskamatu ja laristav juhtimine.
paet kultuuriminister,20. veebruar 2018, 00:29
saar teatri direktor ja ojasoo nende armuke lõid kuritegeliku jõugu, et näitlejatelt ja Baskinit kaaberdada teater ja luua teatri aseme reffide propoganda ruupor ja selle nn teatri kattevarjus varastada maksumaksja raha.
aga20. veebruar 2018, 10:13
kes oli see oskamatu juht ehk direktor?
vastuseta on veel küsimused20. veebruar 2018, 10:52
seoses no teatriga seotud oü-dega, millest ühes eelmises Kuuuurijas räägiti.Kas siis toimub rahade kantimist või ei?
22.10/ Kuule 20. veebruar 2018, 10:59
peksuperemees, jäta see jauramine juba järele. Selge on see, et oli vaja riigipoolt antav raha sõpradel omavahel ära jagada aga Baskin oli segav faktor vahel. Nüüd toimib kui õlitatult äri vendadel, pekske või ärge pekske, mis meeldib ka presidendile. Seakari, mitte teater.
10:13/ Sotside20. veebruar 2018, 11:03
oma Saar direktor, kes juhtis nimelt teatri pankrotti, et põhjust leida. Kõik oli kokkumäng kõrgtasemel Paeti kaasabil.
matsalka19. veebruar 2018, 21:54
Kui te peate lugu Baskinist ja tema kunagisest teatrist ja nendest n6itlejatest , kes k6ik kinga said, siis yhinege ja eirake seda vabariigi aastap6eva oma kohal olekuga. Ojasoo ja kultuuriminister peava kingaga tagumikku saama.
nuustik19. veebruar 2018, 23:07
"eirake seda vabariigi aastap6eva oma kohal olekuga"...
Kohalolekuga ei saa eirata!
mirjam19. veebruar 2018, 23:32
Ärge vaadake protesti märgiks ka televiisorist etendust ja presidendi vastuvõttu. Ja kõige suurema protesti märgiks jätke need kommenteerimata.
murjam20. veebruar 2018, 00:21
ma pole viitsinud seda vaadata aastaid. teiseks vanalinna stuudio käis ka väiksemates linnades esinemas. pole kuulnud, et no oleks kuskil peale tallinna teatrit teinud. järelikult minu jaoks o.
tartlane20. veebruar 2018, 07:40
kui oleks Eestis veel aatelisi ja ausaid inimesi,siis tehke ometi midagi selle nimel.
adventist olen19. veebruar 2018, 21:51
Preili president pole mingi ateist,massoonid ehk lutsiferjaanid teenivad suurt arhitekti ehk saatanat ja paavste.
Mina19. veebruar 2018, 22:44
Olen Reptiil ja naabrimees mul ufo! Täitsa tõsi, e pole hullud! Jumal on olemas, teeb praegu puhketoas suitsu Lutsiferiga!
Pilajale20. veebruar 2018, 04:32
UFOde tulnukad ei pööra Maale vähimatki tähelepanu, sest siit pole midagi õppida. Muu on aga tõendatud.
johanna19. veebruar 2018, 23:34
Mis on paavsti teenimises halba?
adventist olen20. veebruar 2018, 06:17
Täitsa ausalt,lausa õõvastav küsimus sul,teenida paavsti????,teenitakse ikka Jumalat,mitte antikristust ehk paavsti.
Johannala20. veebruar 2018, 19:36
.Paavst on saatana käsilane Maal!
A 19. veebruar 2018, 21:50
Kaljulaid proovib eestlaste hingedes enne juubelit totaalset segadust tekitada - susib ikka siit ja sealt küljest ...
Marii19. veebruar 2018, 23:35
Praegu susis ikka Lusti-Kats.
Liberasstidest20. veebruar 2018, 00:14
ametnikud ja komejandid tahavad varastada ja valetada, aga nii kui nende sigadused päevavalgele tuuakse, siis on need kremli trollid, lollid ja muidugi a priori natsid.
Taskumeedia tegi20. veebruar 2018, 00:18
aastaid ajupesu tavakodanikel, nii kui keegi hakkas liberaalide kuritegevusest rääkima, on palved lahti r.k.
õudne rahvas19. veebruar 2018, 21:49
Naeruväärne! Tuli jälle meelde Ojasood tümitada. Peaasi, et vabariigi aastapäeva eel ikka kõik kurjad ja tigedad oleksid.
Tubli saatejuht19. veebruar 2018, 21:57
Oli väga huvipakkuv ja inimlik saade! Oleks selliseid häid inimesi ja häid suhtumisi rohkem.
Valu psühhopaatidele!
Sellised19. veebruar 2018, 22:58
nagu ojasoo, paat, saar ja teised liberaalid, külvavatki kurjuse tuult, mis varem või hiljem muutubki tasumise tormiks.
Vaatleja19. veebruar 2018, 21:48
Järjekordne ettevalmistav lugu toetamaks järgmisel nädalal vallanduvat hädakisa vastuvõtu teemadel.
19. veebruar 2018, 21:51
vaatle vähem,näid targem.
A19. veebruar 2018, 22:00
Vaatleja küll ,aga tuhkagi ei näe ! Seekord on ` hädakisa ` juba enne vastuvõttu
Meie19. veebruar 2018, 21:43
presidendi poolt armastatud eliit oma täies hiilguses.
Mitte meie,19. veebruar 2018, 22:51
aga moraalselt mandunud ja korrupeerunud kliki nn president.
Karma.19. veebruar 2018, 21:39
Öeldakse, mis teisele halba teed, tuleb Sulle mitme põlvkonna kaudu topelt tagasi.Nutsin ja mõtlesin, see pole võimalik.Kas kunagi keegi oma tegude eest vastutama pannakse, meie väikeses kodus, EESTIS?
19. veebruar 2018, 22:01
Kui 27 aastane hakkab oma ambitsioonide pärast teistele kannatusi tekitama, siis tema karma tuleb juba ta elueal tagasi.
On ikka rõve lugu19. veebruar 2018, 21:35
Saar ? Ojasoo ? Mis mehed need on ? Propaganda ja rahvale kärbeste pähe ajajad !
ma-da-lad me-hi-ke-sed20. veebruar 2018, 00:36
ho-mo-maf-fia tankistid, kasulikud i-di-oo-did, südametud sotsiopaadid, jä-le-dad eluvormid
NO 9919. veebruar 2018, 21:28
Ei tee mitte teatrit, vaid poliitikat. Sellepärast rahva miljonid lendavadki nende suunas.
kas 19. veebruar 2018, 21:57
neilt edasi sotside kassasse?
laura19. veebruar 2018, 23:37
Tee selgeks ja kaeba kohtusse.
Mofo20. veebruar 2018, 12:06
Poliitkorrektsus ja sellega kaasnev on ka Eesti kohtutes asi omal kohal. Meenutagem väljamaal sõlmitud samasooliste abielu kohtulahendit, isegi vastuoli PS-ga oli p**ui.
Vanaema maalt19. veebruar 2018, 21:27
Vaat siis, kui uhke värk. Õhtul 75 juubel ja ülistused taevani, hommikul kell 10 kohvile ja minema koos 30 näitlejaga. Ja ei läinud Üksküla kunagi üle NO99 läve kuni surmani. Kommunistlik mentaliteet õitseb tänaseni ja riigi raha pestakse punaste purjede all sotsidele nagu mühin. See Saar on ikka eriline suli koos Ojasooga.
vana9isa linnast19. veebruar 2018, 22:02
75 aastane üdini haige inimene ei pea enam teatrit ega muud asja tegema. Tema pidurdajad tegelikult püüdsid teda kaitsta, edasiässitajad aga vaevata. Igaüks, kes läheb pensionile või kantakse ea tõttu maha, elab selle raskelt üle. Intelligentne inimene taltub, teised süüdistavad aga keda kõike. Näiteks ka praegune Savisaare lugu.
Monika19. veebruar 2018, 23:15
Baskin oli vaid lavastaja sel ajal, teatri direktor oli Saar ja kes krt Ojasoo oli Vanalinna stuudios, seda enam ei mäletagi. Mõtle sisuliselt, vähemalt proovi!
johannes19. veebruar 2018, 23:40
Kui ei mäleta, siis küsi nendelt, kes mäletavad. Või otsi välja omaaegsed ajaleheartiklid.
soge20. veebruar 2018, 01:06
Mis sa nüüd siin kirjutad? Tänapäeva inimene töötab nii kaua, kui jaksab, sest pensioniiga ei tea ju keegi (vähemalt tööinimesed).
22:02/ Üdini rumal 20. veebruar 2018, 11:08
inimene ei peaks siin üldse kobisema. Anna Jämejalas teistele ka rahu, nad on Sinust tüdinenud.
Helgi20. veebruar 2018, 12:05
75-aastane ja haige, aga pärast seda sigadust lõi uue teatri!
Miks,20. veebruar 2018, 14:30
Saar Rakvere teatrist kinga sai?
19. veebruar 2018, 22:28
Mõnda haiget hoiabki vaid tegutsemine tervena.
Üksküla19. veebruar 2018, 22:57
oli mehine mees, põhimõtetega.
seda jultumust ja julmust19. veebruar 2018, 21:26
on ühes väikeriigis ikka liiga palju. Kõik ülekohtud ei jõua ajalehte.
Jultumist19. veebruar 2018, 21:43
just. Sest silma valetamine minister Saare poolt on jultumus. Kirjadele olevat vastatud. Kui oleks vastatud, oleks kirjad adressaadini jõudnud.
Mu19. veebruar 2018, 22:34
suhtumine minister Saaresse muutus. Ojasoost rääkimata. Tänud Katrinile huvitava ja valgustava saate eest!
shu19. veebruar 2018, 23:32
See "valgustamine" on on nüüd küll vee segamine, et mitte öelda valetamine.
laura19. veebruar 2018, 23:41
Aga võib-olla valetas hoopis Lust?
mäletame20. veebruar 2018, 08:58
seda lugu küll, täpselt see mida tolleaegne ajakirjandus kirjutas
Kurb.19. veebruar 2018, 21:25
Pisar tuli silma,kui seda saadet vaatasin.Hr.Baskin oli tõesti inimeste poolt armastatud .Uskumatu,missugused võivad olla inimesed.Poleks seda Indrek Saarest küll osanud oodata.Seda teist si..taloopijat ma ei tunne ja ei tahagi tunda.Kaastunne lesele.
See on tõsi19. veebruar 2018, 22:36
Ojasoo ega Saar küll inimeste armastust ei vääri.
ust luuga19. veebruar 2018, 21:24
austan baskinit väga, kuid eks oma osa oli selles, et kôik nii läks, ka vanalinnastuudio juhtimisvigadel ja flirtimisel muusikalidega. Ainult ojasoo ja saare peale näpuga näidata ei saa. ja muidugi, Lusti oma tuntud headuses, ytles saate alguses, et ojasoo peksis näitlejatari läbi... huvitav, kas tôesti peksis läbi?
Sirje19. veebruar 2018, 21:47
Peksis ebainimlikult läbi - öeldakse koguni selles artiklis.
Tegemist on ilmselge liialdusega, ei tea, mida järgmiseks?
vaatame19. veebruar 2018, 22:06
mis juttu sa ise raagiksid, kui sind maas lamades jalgadega pekstakse. ja miks sa meheniru sirje nime taha peitud? ojasoo on ikka prints kyll:(
Kas naisterahva jalaga löömine19. veebruar 2018, 22:37
Me19. veebruar 2018, 22:51
ei tea, kas on liialdus? Kui ise täpselt ei tea, pole õigust ka hinnangut anda.
ja19. veebruar 2018, 22:56
"Noaga selga löömine " pärast võltskiitust? Inimesle, kes oli teinud aastkümneid armasttaud tööd. Näitejald on leukagud, ehk majandamisega polnud asjad nagu peab, aga niimoodi minema saata. Alatu, väga alatu tüüp see Ojasoo. Jultumus ei teki päevadega, see on halvast kodust kaasa saadud. Ja president valis ta Eesti aastapäeva lavastuse tegijaks. See näitab presidendi olematut taset. Ojasoo on inetute tegudega tegelane.
21:47/ Sirje=ojasooo20. veebruar 2018, 11:11
Liialdus ikka, vot kui enam ei tõuseks maast, siis oleks hästi.
peksis19. veebruar 2018, 22:05
jalgadega maaslamavat naitlejannat. ilmselt oleks asi muidu maha vaikitud, naine oli hirmunud, aga koik see jai turvavideole.
ära laima19. veebruar 2018, 23:27
Turvavideost oli näha, et keegi ei kukkunud maha. Miks sa valetad?
23:27/ jumal hoia...20. veebruar 2018, 14:57
isegi pildid olid ajalehes, mida sa jaurad!
mida19. veebruar 2018, 21:20
siin on modereerida, laske rahval oma arvamust avaldada.
Liina19. veebruar 2018, 21:19
See on tõesti hämmastav. Loomulikut on need aumedalid juba varem paika pandud, kuid peaks ikka olema võimalus, kui mõni enne ordeni kätteandmist pättust teeb, siis ümber otsustada.
peep19. veebruar 2018, 21:51
Kas tahad et meie kangelane Indrek Saar viskaks oma ordeni rentslisse??? ;)
tundub19. veebruar 2018, 21:18
Et tänapäeval löövad läbi ainult aferistid ja karjeristid...
sotside silmakirjalikkuse ehe näide - 19. veebruar 2018, 21:17
ühel hetkel särava naeratusega, järgmisel lööb sulle noa selga
palju õnne19. veebruar 2018, 21:27
mida oligi vaja tõestada. kes siis otsuse tegi? kultuuriminister. mis erakonnast ta oli? Lust seda millegipärast ei maininud.
sama leebe oli ta oma õhtulehe blogis, kui juttu oli riigipiiri ehituse mitmekordsest kallinemisest. kõlama jäi viis -pole hullu, küll euroliit maksab. ja nagu alati, eeltööd ta ei tee. euroliit on juba oma osa maksnud.
ütleme siis välja selle, millest Lust üle libises. kultuuriminister oli REFORMIERAKONDLANE PAET. sotse polnud isegi valitsuses sel ajal.
21:27 /Miks19. veebruar 2018, 21:40
Pildil oli ju Urmas Paet, miks seda veel korrutama pidi. Sul jälle Lust süüdi, ära rohkem siin kaaguta.
aga miks kommenteerijad aru ei saanud19. veebruar 2018, 22:13
mis roll regelikult Paetil oli? teda esitati saates mitte kui peategelast vaid kõige vähemtähtsat kõrvaltegelast. Lust on reformierakonna suuvooder. nende patud räägib ta olematuks.
edgar19. veebruar 2018, 23:45
Lisaks on ta ka keskerakonna suuvooder.
Ando19. veebruar 2018, 22:27
Aga punased teistmoodi ei oskagi.Vahel on küll selline tunne,et võiks üks peksupäev olla nendele kulidele.
Lust punane kindlasti20. veebruar 2018, 00:02
ei ole, aga paet võis küll olla okupatsiooniajal kommar ja see punasots saar oli kindlasti kommarite pesakonnast.
Nii kui kommisin, 20. veebruar 2018, 00:05
et paet oli k.mmar okupatsiooniaja ja sots saar on k.mmarite pesakonnast, nii komm läbi ei läinud
to anni20. veebruar 2018, 01:01
sina ja mõtlesid :D ära nüüd liialda, ajudeta moodustis ei mõtle.
??19. veebruar 2018, 22:58
Asi pole kas sots või muu partei. Asi on ebainimilikkuses, isiku häbematuses.
19. veebruar 2018, 21:17
miks19. veebruar 2018, 21:16
Kustutatakse kommentaarid?
aga19. veebruar 2018, 21:16
Miks te hakkate jälle kommentaare kustutama?
agaLE19. veebruar 2018, 21:21
SELLE VASTU OLEKS MITTEKOMMENTEERIMINE.
19. veebruar 2018, 21:08
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
vstuküsimus19. veebruar 2018, 21:22
Mis tal eesti kodanikest?
Räägi täpsemalt.19. veebruar 2018, 22:29
Räägitud19. veebruar 2018, 23:29
oli küll, ise veel tunnistas seda ajakirjanduses.
Käberlisky20. veebruar 2018, 02:23
Kõnepruugi ja olemuse põhjal kujutan teda tõesti sutenööri ja naistraktoristina töötamas või siis ojasoo fekaaliteatris "kunsti tegemas".
eestlane19. veebruar 2018, 21:05
On sümboolne, et vahetult peale naisalluva jalaga tümitamist sai Tiit Ojasoo Eesti Vabariigi Presidendilt ordeni
adventist olen19. veebruar 2018, 21:10
See massoonidel norm,lutsiferjaanlus ongi selline kus kurjus on premeeritud,saade näitas kui lõda on riigi ladvik.
parandus19. veebruar 2018, 21:19
ilmselt sellised ongi19. veebruar 2018, 21:19
presidendi tõelised sõbrad ja aatekaaslased , tore on ...
Banaania argipäev19. veebruar 2018, 21:47
liberaalsallijatest ametnikud ja komejandid on varastanud meie riigi, aga kodumaad nad meilt ei võta, riigi võtame ka varsti tagasi.