Tele

Ökoloog esifeministile: lapse sündimise fakt iseenesest ei saa olla keskkonnavaenulik (16)

LISA KOMMENTAAR

haridus17. veebruar 2018, 03:27
ja selle puudumine määrabki meie rahvaarvu. kellel normaalne elu see sünnitab ja koolitab, kellel pole see sünnitab ikka, sest riik kutsub seda tegema raha eest. aga kui lastest kujuneb sissetulekuallikas siis see sünnitab vaesust.
arvamus16. veebruar 2018, 22:48
Pole inimest, kes loodust ei reostaks, võib- olla kuskil eraldatuses loodusega harmoonias elavad suguvõsad, seega iga inimese sünd on väike looduskatastroof. Kui planeedil maa oleks 1-2 miljardit inimest oleks see elamiseks hoopis parem koht ja mingist ökokatastroofist poleks põhjust rääkida.
Ja16. veebruar 2018, 21:51
Kellele see keskkond siis kui lapsi enam ei sünni ja inimkond välja sureb?
maakeral17. veebruar 2018, 12:50
on veel teisi elavaid olendeid.
Jaah16. veebruar 2018, 21:04
Vaidleks ka sellele ökoloogile vastu. Juba sünnitus haiglas on märkimisväärne ökoloogiline jalajälg, - kõik need ühekordselt kasutatavad vidinad tuleb ju kuhugi ladustada. Ja siis tullakse koju - mähkmed, kõik pakendatud tarvikud ja muu jama, kokku tuleb väga suur hunnik jäätmeid, millega hakkama saada. Mõni tarkpea kasutab mähkmeid kuni kolmanda eluaastani ja ega muud vidinad ka vähene. No selle elukorralduse juures on peagi paratamatu valik - elame plastmassist prügihunnikute vahel, kui ruumi jääb või teeme merest plastikujääkide hoidla.
17. veebruar 2018, 00:55
On ju pestavadmähmed kah
Vanaema17. veebruar 2018, 15:30
Minu lapsed kasvasid ainult marlimähkmetega ja kui vähegi jalad kandsid, polnud enam neidki vaja. Eelmise sajandi esimestel aastakümnetel ei teadnud minu vanemad isegi marlimähkmetest midagi, ometigi olid suured pered ja lapsed kasvasid. Muidugi oli ka haigusi,mis röövisid palju lapsi.Neid jäätmehunnikuid ei tekita mitte lapsed, vaid elulaadi muutumine. Väga palju jäätmeid tekib ka hooldekodudes ja haiglates. Mida teha vanurite ja puudega inimestega? Aastakümneid tagasi ei toodetud selliseid hooldusvahendeid nagu praegu. Sajand tagasi elas rohkem inimestest maal, kuna maal oli kõik eluks vajalik olemas ja kõik jäägid sai loodus tagasi. Linnadesse hakkasid kolima ainult jõukamad inimesed.Tänaseks on olukord vastupidine. Vaesed ja kodutud elavad suuremates linnades,neist jääb maha kõik, mida nad ei vaja sinna kus nad hetkel on. Probleemi põhjustest me ei räägi, asume ikka ja jälle võitlema tagajärgedega, olgu selleks kasvõi meie endi lapsed, kes võibolla poleks pidanud sündima.
d16. veebruar 2018, 20:55
"Võibolla oleks meil mõistlik teha suuri pingutusi selleks, et nendes riikides paraneks inimeste teadlikkus ja haridustase küllalt kiiresti, nii et nad saaksid ise hakata enda rahvaarvu kontrollima," arvas Kangur.
Asjatu lootus, üritad islamit muuta? Lootusetu.
Eneseharimiseks infot (keha ja aju ja palju muud pole sotsiaalne konstruktsioon):
https://isgp-studies.com/race-and-iq
Tugev pere, sugupõlvede traditsioonid, isemajandamine, OMA kultuur, pärimused, mees ja naine kes üksteist usaldavad, lapsed kes võivad olla kindlad oma vanemates -need on asjad mille vastu tänapäeva ühiskond võitleb. 16. veebruar 2018, 20:04
Globalistide umbluu alates kliima soojenemisest kuni selleni et inimesi on liiga palju on häbitu vale ,ille ainuke eesmärk on võimu haaramine ja vana kultuuri täielik hävitamine.
Jaah16. veebruar 2018, 21:08
No tegelikult on inimesi liiga palju küll. Seda massi meie planeet kaua välja ei kannata. Ja kuna arengumaades on elanikkond noor ja sigib hoolega, on katastroof tulemas küll. Ei maksa jahuda, et Eestis iive negatiivne jne. Planeet maa on üks ökosüsteem ja ühes pajas kaua mõnes nurgas paksemat suppi ei keeda.
Virginia Woolfi kardan üle kõige!16. veebruar 2018, 19:52
nu16. veebruar 2018, 18:48
Keskkonnavaenulikud on see mähkmelasu ja träni vankritest, riietest mänguasjadeni, mida kiiresti kasvav ja arenev laps ära ei kuluta. Suurem osa visatakse niisama ära.
sul peaks piinavalt valus olema16. veebruar 2018, 19:06
et su vanemad nii keskkonnavaenuliku teoga hakkama said. Marss Statoili bensu ja tikkude järele!
Mähkmed16. veebruar 2018, 21:22
mähkmeteks, kas sa korduvkasutusest polegi kuulnud? Mul 5 last, nendel omakorda kokku 11 järeltulijat. Ja nii käib enamus asjadest käest kätte, tuleb ju odavam. Miks peab kohe uut ja kõige kallimat taga ajama? Keskkonnavaenulik on see totu feminist, kes lastest midagi ei pea ja arvab, et saab ka ilma hakkama... Miks peavad minu lapsed talle pensioni maksma? Selle peale ei tulegi või?
To 21:2217. veebruar 2018, 04:27
Miks peab ta sinu laste huviringid, koolid, koolitoidud, hariduse, lasteaia jne kinni maksma? Selle peale ei tulegi või? Kuidas nad ilma küll hariduse saavad, et tulevikus mingit pensioni üldse maksta? Või kust sina arvad, et see raha selleks tuleb?
pensioni17. veebruar 2018, 12:54
maksavad töötajad, mitte kellegi lapsed, kes võivad istuda vanglas, olla invaliidid, kolida väljamaale jne. pole vaja demagoogitseda.