Inimesed

Roald Johannson proovis koeraliha: tunded on vastakad

Ohtuleht.ee, 15. veebruar 2018 11:59

7 KOMMENTAARI

g
Gurmaan/ 16. veebruar 2018 08:38
Mis vahe on koeraliha, hobuseliha või kaameliliha söömisel? Olen kõiki söönud ja pean ütlema, et minul küll mingit tunnet polnud, et oleks söönud naabri suksut. Turismi üks eesmärk ongi süüa kohalikku toitu, mida Eestist ei saa. Koeraliha sõin Vietnamis, endises Saigonis, kus koeralihast
grillvorsti nimi oli "Saigoni vorst". Seda sõi ka terve turismigrupp ja mina küll ei kuulnud, et keegi oleks kurtnud.
q
Q/ 16. veebruar 2018 05:51
Ei tea,koeraliha ei läheks alla. Ikka tuleks kohu aeg naabri pontu meelde.
r
Reikopi/ 15. veebruar 2018 20:46
naabrite koer on nüüd ohus!
t
Tiit/ 15. veebruar 2018 18:08
Näljaga sööb inimene koike. Olen ise ekstreemolukorras söönud maoliha, päris maitsev, nagu angerjas aga mitte nii rasvane.
k
Kus nüüd see koeraliha jutt ???/ 15. veebruar 2018 13:31
oli ju alguses ,et see täiesti keelustatud ja lubamatu , ahhh !?
k
konnaliha/ 15. veebruar 2018 13:20
mõttetu parem juba krevetti osta pakk
s
sõin seda Vietnamis 1978.aastal/ 15. veebruar 2018 12:53
konnaliha taignas oli maitsvam

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee