Puuduta mind! - 13 osa Anu Saagim, Sirje Presnal; Joonas Saksta; Teresa MängelFoto: Jörgen Norkroos
Inimesed
15. veebruar 2018, 19:39

„PUUDUTA MIND!“ 13. SAADE | Tule koos meiega unustamatult realistlikule 3D-helirännakule! (7)

Igal neljapäeval kell 18 kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind!“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseteks külaliseks on "Maa ja taeva heaolukeskuse" üks juhtidest, Teresa Mängel ja rännakute terapeut ning koolitaja Joonas Saksta, kes viivad inimesi unustamatult realistlikele 3D-helirännakutele. 

Vaata saadet!

 
 Anu Saagim, Mariann Joonas, Teresa Mängel Foto: Jörgen Norkroos

Hiljuti on koostööna on ühendanud jõud kaks ainulaadset eestlaste loomingut – Kristallitempel ja Synctuition

Ühendades oma parimad omadused, kujuneb kahest elemendist uuenduslik kogemus lõõgastumiseks, tervenemiseks, enesearenguks ja paljudeks muudeks hüvedeks ning väärtusteks.

Synctuition on esimene binauraalne audiotehnoloogia maailmas. See aitab suurendada intuitsiooni läbi unustamatult realistlike 3D helirännakute, mida koged oma kõikide meeltega.

Mis on binauraalne heli?

Binauraalsed rütmid (ka helid – ingl. k. binaural beats/ tones) on kaks sageduse ja kiiruse poolest erinevat tooni, mis suunatakse eraldi kõrvadesse ehk kahe erineva heli harmoonia tulem. Binauraalseid rütme on mitu tüüpi: lähtuvalt kahe tooni erinevuse ulatusest võivad need aidata mediteerida, keskenduda, saavutada vaimset selgust, suurendada energiat ja loovust.

Kellele Synctuition sobib?

Synctuitioni 3D meditatsioonid on üles ehitatud eesmärgiga, et igaühel meist oleks tänapäeva kiires elutempos mugavaim, sobilikum ning kiireim viis enese tasakaalustamiseks, leidmiseks ja ka lõõgastumiseks.

Antud meditatsioonid sobivad ideaalselt nii kogenenumale kui ka alustavale eneseotsijale. Esmatutvujal aitab see alustada ning juurutada eneseteadvustamise harjumust ning kogenenumal mediteerijal minna otsingutes veelgi sügavamale.

Milline on Synctuitioni toime?

  • Aitab alandada stressi ja rahutuse taset kehas;
  • parendab une kvaliteeti ja sügavust;
  • tõstab üldist tuju ja heaolutunnet;
  • suurendab intuitiivset teadlikkust;
  • parendab keskendumisvõimet, mälu ning teadveloleku kvaliteeti.

Mida annab juurde Kristallitempel?

Kristallitemplis olevate kristallide kõrge vibratsioon kiirendab protsessi ning aitab kehal paremini saadud energiaid omandada. See hubane ruum aitab lõõgastuda ja mõtted igapäevastest toimetustest mujale viia.