Tele

„Pealtnägija": Paldiski noormees tappis külmavereliselt võõra mehe ja uhkeldas sellega sotsiaalmeedias (67)

LISA KOMMENTAAR

Kriss16. veebruar 2018, 10:19
Vaatasin pealtnägijat...see inimeseloom on 150% sotsiopaat ja ilma tunneteta olevus! Milleks vanemad ta sünnitasid, tekkis selline küsimus? Kui saadakse laps, ega õpetata talle elementaarseid eluväärtusi ja loodetakse, et temast kasvab asjalik, tark, enda eluga hakkama saav, korralik ja väärikas inimene- no ei saa ju! Mitte kunagi ei saa, kui lapsel oma vanemate näol eeskuju ja kasvatus puudub! 9 aastat vangistust? Ilmselt pääseb ta 3 aasta pärast välja...uutele tegudele, mille üle vanemad taas uhked saavad olla ja pole sugugi ime, et niisugune elajas on võimaline ka enda pereliikmeid maha koksama. Pole nali kusjuures. Lugege ja õppige, mis niisuguste sotsiopaatide ajus toimub! See, et emme saatis Pealtnägijale kirja, palvega mitte avaldada tema pojukesest lugu, on lausidiootsus! Häbi ei ole? Ise oled oma töö lapsevanemana jätnud tegemata ja veel kaitsed mõrtsukat??? Tegelt ka? Kardad, et teda hakatakse narrima ja kiusama? naerukoht! Ole hea ja mõtle selle peale, kui paljusid su pojuke ise on narrinud ja kiusanud! Karma is a bitch!
16. veebruar 2018, 08:42
selle mõrtsuka kaaslased ja lapsevanemad samuti vastutavad ja seega karistada tuleb ka neid
Õiguskaitseorganid koordineeritud koostöös ei otsi! AGA hulkuvad! SariMõrvarid-Sadistid, piinu nautivad julmurid, seksuaalperverdid ja seksuaalkurjategijad , kes rahuldust saavad teiste inimeste piinadest, jätkuvalt vabaduses.15. veebruar 2018, 22:40
INIMSUSE JA RAHVUSVAHELISE JULGEOLEKU VASTASED SÜÜTEOD
2. jagu
Süüteod inimsuse vastu
§ 89. Inimsusvastane kuritegu
Süstemaatilisel viisil või massiliselt ja riigi, organisatsiooni või grupi õhutusel või juhtimisel toimepandud inimõigustest ja -vabadustest ilmajätmise või nende õiguste ja vabaduste piiramise eest, samuti tsiviilelanike tapmise, piinamise, vägistamise, neile tervisekahjustuse tekitamise, nende sunniviisilise ümberasustamise, väljasaatmise, prostitutsioonile sundimise, neilt alusetult vabaduse võtmise või muu väärkohtlemise eest - karistatakse kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.
Minul ei ole mingit sotsiaalset kohustust lasta end piinata või sattuda mõne teise inimese väärkohtlemise ohvriks - mitte kunagi.
§ 122. Piinamine
Järjepideva või suurt valu põhjustanud kehalise väärkohtlemise eest - karistatakse rahalise karistuse või kuni seitsme aastase vangistusega.
§ 122. Piinamine
Järjepideva või suurt valu põhjustanud kehalise väärkohtlemise eest - karistatakse rahalise karistuse või kuni seitsme aastase vangistusega.
Moderaator korjas ära. 15. veebruar 2018, 17:57
Kahjuks ei tohi kirjutada muistses kuningas Hammurabist, esimese kriminaalkoodesi koostajast. tema seadustest ja taliooni põhimõtetest. Silmadest ning hammastest. Et mis millevastu. Keelatud, nagu näha.
???15. veebruar 2018, 17:54
Kas selles subjektist kunagi õiget inimest enam saabki? Vabandust, kuid mina selles kahtlen. Kui tal juba praeguselline tase.
15. veebruar 2018, 17:32
jääb niisugune mulje ,et Õhtulehe moderaatorid on selle maniakist mõrvariga ühes paadis ,vasta moderaator ja ära peida pead liiva alla ÕL
15. veebruar 2018, 17:08
Need on jah metsapoolsed inimesed nagu ISIS ja talibad!
15. veebruar 2018, 17:07
ei ta ikka eestlane ,aga sadistlik mõrtsukas ,jube elu siin Eestimaal ja kiitke veel
15. veebruar 2018, 16:36
Kas sellisest tegelasest enam õiget inimest saabki? Mina igatahes kõvasti kahtlen. Kuningas Hammurapiseadustes oli sätestatud taliooni põhimõte. Silm silma ning hammas hamba vastu.
oot - oot15. veebruar 2018, 14:40
Miks nimeks Magnus ? Tegu ju vene rahvusest noorukiga.
Nii nii15. veebruar 2018, 16:28
tegu siis eriti ohtliku psühhopaadiga kes hiljemalt üheksa aasta pärast sooritab järgmise röövmõrva. Seega on alust arvata et Eesti seadused on valed ja ei taga inimeste turvalisust ka tulevikus.
Kui õigustatakse lapse käitumist15. veebruar 2018, 14:33
Juba vanasti tehti selleteemalisi filme, kus vanemad aina kaitsesid lapse halba käitumist, mis lõppes poisi jaoks vanglatrellidega. Raimond Kaugveri raamatu "Meie pole süüdi" tehtud mängufilm "Õnnelind flamingo."
Tüli alguse põhjendud15. veebruar 2018, 14:29
Kui see vene mees ka suitsu küsima tuli, siis lihtsalt ei usu, et ta seda p____t sõna kasutas! Lihtsalt see on enesekaitseks välja mõeldud, et oma kuritegu leevendada!
15. veebruar 2018, 12:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to 12. 0515. veebruar 2018, 14:41
Venelane on ju see noormees.
15. veebruar 2018, 12:05
huvitab, et polegi Vanja ega Fedja, täitsa ehtne eestlane
Pole see eestlane mingi kukupai15. veebruar 2018, 14:35
Seda väga imelikku keelt rääkib bande internetis oli ju eestikeelne ehk tegu eestlastega!
to 14. 3515. veebruar 2018, 14:47
Kutt ikka vene rahvusest.
rein15. veebruar 2018, 11:55
uued ajad, uued kombed. oleme tolerantsed nagu kombeks öelda
sinusugune16. veebruar 2018, 15:12
samasugune vä'rd, nagu tapjagi.
Piinlik15. veebruar 2018, 11:35
Oh seda tibu-emmekest küll, või et tema pojakest hakatakse kiusama, niuniuniu :(
Vaadaku, mida see pojake (loe: jä.tis) teisele inimesele tegi!
Kas ta arvab, et ohvri perekond ei piinle?
Emalt endalt peaks igasuguse lastekasvatuse õiguse ära võtma, kui peres veel lapsi, oleks neile vaja otsida vanemad, kes kasvatustööga hakkama saavad ja selliseid pätte üles ei kasvata.
Ylle15. veebruar 2018, 10:57
Niisugust looma lapseks nimetada on liig, mis liig. See on sotsiopaat- inimolevus,kelle ajuehituses puudub selline osa, kus tekib mõistmine, empaatia või kaastunne teiste suhtes. See teaduslikult tõestatud. 11 noahoopi räägib enda eest! Normaalses inimeses, ammugi lapses ei ole niisugust julmust tappa keegi kasvõi 1 noahoobiga...Sotsiopaadid tüstavad pead juba 2 aastaselt, jah! Lasteaias. National Geographicus oli hea ülevaade teadlaste aastakümnete pikkusest tööst. 2 aastane tulevane pätt, mõrtsukas või vägistaja käitub lasteaias nii, et naerab või parastab, kui teien laps saab haiget ja muidugi kiusab ise teisi lapsi ning rebib asju käest. Koolis on nende lastega suured käitumisprobleemid ning muidugi halb õppimine, halvad või olematud suhted vanematega. Trennis need pätid ei käi, sest ükski treener, ega õpetaja eiole nõus niisuguste halva käitumisega lastega koostööd tegema, nad visatakse üsna kiirelt välja. Uuringud näitasid, et enamik neist sotsiopaatidest, kes võeti teadlaste poolt uurimisele juba lasteaias, panid 20 eluaastaks toime mõne julmema kuriteo. Vägistamise, röövimise, tapmise, koolipussitamise/tulistamise...ja nad ei parane!
to Ylle15. veebruar 2018, 13:37
Mis tegi lapsest looma? Millal alustatakse põhjuste kõrvaldamisest?
mitte mis, vaid kes15. veebruar 2018, 14:09
Looma tegid lapsest vanemad, kes ainult tegid lapse valmis ja sünnitasid- kõik! Ja see laps kasvas isesoodu, nagu umbrohi. Ah, las mängib, mõtlevad vanemad...ja tegelevad oma eluga, oma meeste ja naistega. Aga, et kuhugi suunata, midagi õpetada, alustades elementaarse viisakuse õpetamisega, pereväärtustega jne- seda ei ole õpetatud. Kui ilmnevad esimesed pahandused, ei ole osatud, ega viitsitud tulemuslikult karistada! uskuge, enamiku laste puhul piisab tulemuslikust selgitamisest, miks mingit asja teha ei tohi ning mis on selle teo tagajärg lapsele endale ja teistele! Rääkida tuleb lapsele arusaadavas keeles- jah, see vajab pingutamist ning pingutada niisuguste pättide vanemad ei viitsi!
,,A,,15. veebruar 2018, 10:47
Vaba kasvatusest sõna võtta on tabu. Moderaatorile ei meeldi. Ja kadunud ta oligi. Mis ühiskonnas me elame, et ei tohi millegi puhul sõna võtta. Sa moderaator kirjuta siis ise kommentaare, millised nad olema peaks!
M.K15. veebruar 2018, 10:42
Õpetajad on selliste lastega (tulevaste pättide, mõrtsukatega) hädas juba 2-3 klassis!!! Pätipoisid ülbitsevad ja ütlevad õpetajatele inetusi (tean, mida räägin), õpetaj amidagi karmimat öelda ei tohi, kõrvupidi klassist väljaviskamisest rääkimata...ainus, mida teha võib, on märkuse kirjutamine, et laps käitub koolis vastuvõetamatult! Mis selliste pätipoiste vanemad teevad? Arvate, et annavad lapsele kodus keretäie ja õpetavad, et õpetajaid ja teisi enda ümber tuleb austada? Oh ei! Loevad läbi ja kehitavad õlgu. Heal juhul ütlevad pättlapsele, et too käituks edaspidi paremini, vsjo! Neid lapsi ei karistata iial! Aga just see ongi kasvav karistamatuse tunne, mis pätte ja retsidiviste kasvatab. Kui juba 8-9 aastane teab, et õpetaja niikuinii midagi teha talle ei või, kodus riielda ei saa, ma teen edasi! Ja järjest julmemalt! See alaealisuse jutt...oh ärge ajage naerma. On tehtud mitmeid uurimusi, et juba 10 aastane, kes sooritab mõrva, on selle läbimõelnud, planeerinud ja teab väga hästi, mida ta tegi ning mida see endaga kaasa toob! Hea näide Inglismaa 10 aastasest mõrtsukpoisist, kes röövis 2 aastase lapse ja...keel ei paindu ütlema seda :( Pääses vanglast välja ning jätkas tegudega! Need on ajudeta ja tunneteta sotsiopaadid, kes ei vääri lapseks nimetamist. Väikesed saatanad.
Advokaat 15. veebruar 2018, 10:30
Miks ei näidata mõrvari nägu, tuleb vanglast meie seadusi silmas pidades poole ajaga 5-6 aasta pärast välja ja tapab uuesi võibolla sinu või minu --- sellist inim..jä..tist parandab ainult haud !!!
..15. veebruar 2018, 11:04
Oli 15. veebruar 2018, 10:15
Ju palju noorukeid, kes kohe ka teadsid mõrvast. Kas kuriteo ja tapja varjamine ei olegi kuritegu? Mitte keegi ei helistanud kohe politseisse ! Ja kõnnivad edasi ning otsivad uusi ohvreid
hh15. veebruar 2018, 09:50
riik on elu liiga lihtsaks tehtud, maksab lastetoetust, et lapsukesed saaksid alkouimas ööd läbi ringi hulkuda , kakelda, terroriseerida, tappa. Lastetoetust tuleb maksta lastele mitte jubedatele elukatele. Ehk siis kakkavad mammakesed ka mõtlema.
OOO TAEVAS15. veebruar 2018, 09:45
kust sünnivad sellised lausvärdjad.Kohutav ,pole sõnu.
Taevale...15. veebruar 2018, 10:30
Vastus sulle, kust sünnivad: Võin sulle saladuskatte all öelda, et praegu on selliseid ikka väga suur hulk peale kasvamas, nad käivad hetkel 2-5 klassis. Kärgperede lapsed, kelle ema on juba ma ei tea, mitmenda isasega "suhtes" ning iga isendiga on esimese aasta jooksul ka uus titt valmis treitud. Hiljemalt 2 aasta pärast on jälle uus mees...Arvate, et niisugusel emmel on oma poegade jaoks aega ja mõistust tegeleda/kasvatada? Muidugi mitte! Nende lastega on probleemid juba lasteaias, kus nad tähelepanu nõuavad ja teisi kiusavad. Siin on veel viimane võimalus vanematel asi käsile võtta, kui muidugi soovivad kasvatada mõistlikku ning õnnelikku last...harilikult lasevad taolised vanemad ka selle aja mööda. Algklassides on tegemist juba väikeste pätipoistega, kes õppida ei taha (vanemate näol pole ka eeskuju) ja koolis saavad halva käitumise eest märkusi. Märkused- taaskord märguanne vanematele: võta oma lapsega midagi ometi ette! Kurb on see, et lisaks kulutulena levivale kärgperendusele ja peretraditsiooni hääbumisele, on ka internett ning YouTube taolistele pätipoistele kättesaadav, kust võetakse eeskujuks kõikvõimalikud julmused ja lollused ning vägivaldsus- nii äge, ma tahan ka selline olla, vaat siis ma alles tõestan kõigile...Kokkuvõttes ongi süüdi vanemad, kes oma pojad hooletusse jätnud. Lapse kasvatamisel ei piisa sellest, kui panedriided selga ja annad süüa...kasvatama peab, õpetama viisakust, käitumist, eluväärtusi, kohusetunnet, motivatsiooni- ja kõiges selles ise eeskujuks olema! See on iga lapsevanema kohus!
anna jumal mõistust sinusugusele!15. veebruar 2018, 14:21
Mis need ekrelased siia puutuvad? Kui, siis ainult nõnda palju, et nad ei tolereeri kärgperendust ning elukaaslaste vahetamist iga paari kuu takka. Toetatakse traditsioonilist peret ning laste kasvatamist, jah kasvatamist, mitte ainult sünnitamist.
puutuvad16. veebruar 2018, 15:25
õhutavad viha ja vägivalda.
millegipärast15. veebruar 2018, 09:01
ei tahaks uskuda,et see mõrv oli juhuslik..
suitsud,dressid,11 noahoopi ja uhkeldamine netis viitaks justkui kättemaksule millegi eest...
seksuaalne ärakasutamine näiteks.
kats15. veebruar 2018, 09:07
ta otsis alati probleeme ja tàhelepanu seega mingit kàttemaksu polnud.ta on arg kutt ,kuid siin nàgi, et inimene joobes ja vanuses seega tahtis esineda.olen nàinud kuidas vàrises, kui laste isad talle peale lendasid oma laste kaitseks
/15. veebruar 2018, 09:42
ära otsi leevendust. Elajas on elajas.
Kus on psühhide koht15. veebruar 2018, 08:54
Eluaegne trellitatud hullar
Memmekas15. veebruar 2018, 08:52
oli, kui mingi adidase pluusiga tahtis rikkaks saada. Aga eks vangla paneb paika tegemata kodutöö!
kats15. veebruar 2018, 08:35
Magnus muutus selliseks just sellel põhjusel, et sõimest saati kuni vanglani alati kiusanud,varastanud ja peksnud teisi lapsi ning ema alati teda kaitsenud arvan, et kordagi pole karistada saanud sest alati temal õigus ja vanemate poolt takka kiidetud!!!!
to kats15. veebruar 2018, 08:41
vot paras sellisele, kujutan ette, keda ta kiusas, küll neil heameel.
Loomulikult kahju kes hukkus, olgu muld talle kerge :(
Anni15. veebruar 2018, 10:32
Just nimelt- niisuguseid pätilapsi vanemad alati õigustavad ja kaitsevad! Kõikteised on alati süüdi, õpetajad,kasvatajad, teised, aga kindlasti mitte pätilapse vanemad...:( Paras neile! Olgu nüüd tõeliselt uhked oma ihuvilja üle! Kahju on sellest, et niisuguste tõttu süütud inimesed kannatavad :(
Minni15. veebruar 2018, 08:23
Surmanuhtlus tuleks taastada! Selline sadist oleks sellise karistuse kuhjaga ära teeninud.Milleks sellist jäletist veel 15.a. vangimajas maksumaksja raha eest poputada.?
,,,15. veebruar 2018, 07:00
jätame lapsed rahule.
Võtame parem ette mõne poliitiku, laulja, ühiskonnategelase, Evelini ja hakkame kommenteerima. Sõimame, teeme nad maatasa nii et nad ei jää ellu. See on ju meie, kommenteerijate võimalus näidata lastele, kuidas peab vihkama, vaimselt tapma, kuni meie viha alla sattunu, ise otsusrtab, kas elada edasi. Meie ei ole nii julged, et ise minna jalutama ja füüsiliselt tapma.
Kust siis lapsed selle kurjuse õpivad, kui meie ei näita eeskuju.
15. veebruar 2018, 09:22
15. veebruar 2018, 06:52
9 aasta pärast on tüüp juba kaalikas, ükski ajurakk ei funka.
Maamiis15. veebruar 2018, 08:48
Keegi ei hoia teda seal üheksa aastat .hiljemalt nelja poolega väljas ju! Ei usu ,et niigi kaua hoitakse.
eh15. veebruar 2018, 10:55
nagu praegu see ajurakk funkaks! Kaalikas juba ammu!
nono15. veebruar 2018, 06:28
Ja selliste kurjategijate nägusid ei tohi telekas näidata. Emmekene saadab veel kirju, milline alatus. Võttis iga kuu vastu lriigilt "laste"toetust. Milleks oli vaja sellist üldse üles kasvatad+
to nono15. veebruar 2018, 08:42
normaalne vanem üldse ei suhtleks enam sellise lapsega
.15. veebruar 2018, 09:51
Võta FB lahti ja vahi ta pilte palju soovid Konto endiselt olemas ja näopilte täis..
Poeg14. veebruar 2018, 23:58
Kui mul oleks selline poeg olnud, saadaksin ta karistust kandma ja loobuksin temaga suhtlemast. Ei saa usaldada, tuleb veel ka sulle noaga kallale.
Maali14. veebruar 2018, 23:55
Kui inimesed ei oska viisakad olla ja kasuatavad sildistamist, siis juhtuvadki sellised asjad. Kui metsikuks on noored muutunud, et noaga inimese tapmine on nii tavaline. Ja kiskutad seljast ära mingit Adidas dressi nagu elaks mingil vaesel vene ajal, kus välismaist kaupa ei liikunud.
....14. veebruar 2018, 23:12
vaatasin Pealtnägijat ja taaskord tuli mõte, et meil peaks seadusi muutma. USAs saab kohus otsustada, et raskete isikuvastaste kuritegude puhul mõistetakse alaealise üle kohut nagu täiskasvanu üle. See võtaks nolkidelt selle "vabanduse", et nad ju alaealised, neid ei saa karistada! Kui veel emmekesed arvavad, et seda teemat ei tohi avalikult kajastada, sest muidu tuleb koolikiusamine, siis - ausalt, ajas iiveldama... Me lubasime alaealised kohalikku võimu valima, kuid - kui nad teadlikult lähevad teise inimese elu kallale, siis on nad vaesekesed väikesed lapsukesed, kes ju alles alaealised ega tea, mida teevad, tupsununnukesed... Antud juhul oli sellel räigel teol sisuliselt veel ka suur punt kaasaitsitajaid, kes tuleks kah vastutusele võtta - kõik nad jätsid tapateost teatamata! Unustage ometigi see alaealisuse jutt - need noored teadsid suurepäraselt, kui räige teoga tegu! Vastutagu siis kah ja täiega!
Tere14. veebruar 2018, 23:06
Miks täisealist udustatakse? Miks prokurör ähvardab, kui tegelikult ta ei teinud kuriteo varjajatele mitte midagi?? Selline udustamine, pseudonüümid ja tühjad sõnad on sõnum alaealistele - teiega ei juhtu midagi.
Klea14. veebruar 2018, 22:58
Nendele teistele toladele, kes vahtisid ja kedagi juhtunust ei teavitanud, tuleks ka kui kuriteo varajatele mingi karistus rakendada. Šokivangistus või midagi sellelaadset.
nonoh15. veebruar 2018, 06:24
kas nende nupp üldse nokib? Mida nad oskavad peale netis "suhtlemise". Aga tõepoolest - valimistel on nad targad.
krt14. veebruar 2018, 22:45
ja selle sadisti emal oli veel julgust mingi kiri saata ja nõuda, et asja ei käsitletaks? vastupidi, miks sellega nii kaua oodati, asi toimus ju 2016. paras sellele emale, kui pole osanud oma pojast normaalse kaastunega inimest kasvatada, siis käi nüüd vanglas vaatamas, kahju sinust kellegi ei ole. poeg rikkus lisaks enda omale ka sinu oma ära, kuidas meeldib?
oi ei15. veebruar 2018, 09:34
Ema ei peagi ise teda vanglasse vaatama sõitma, pojuke tuuakse kord kuus lausa politsei enda poolt (ehk siis meie kõigi rahade eest) koju PUHKAMA! Ei saa aru lihtsalt, mis siin riigis toimub???
maksimum karistus14. veebruar 2018, 22:12
ja ei mingit leegotamist, sest ta on sado-maniakk.
naine14. veebruar 2018, 22:02
ära l.ö last, oota kuni laps l.öb sind
Sünnitage rohkem lapsi14. veebruar 2018, 21:57
Aga öelge mida me sellistega peale hakkame
Igor14. veebruar 2018, 21:44
Loodan et pois saab kinni istudes veits "vitsa" kui meestele suitsu ei pakku ja et seda jatkuks vähemalt järgmised 15a.
Selliseid14. veebruar 2018, 21:38
Ei paranda ükski türmis istutud aasta sellised tuleb viia peldiku taha ja k..............
Appi!14. veebruar 2018, 21:31
Appi, peatage maailm, ma lähen maha!
Sai s...d adised14. veebruar 2018, 20:52
sellisele14. veebruar 2018, 20:52
15a ja mitte päeva ka varem välja kongist,karistamatuse tunne ongi see ,mis nolgid ylbeks teeb
Q15. veebruar 2018, 10:05
Normaalne inimene ei lähe teist tapma, ükskõik kas tal oleks karistamatuse tunne või mitte...