Seksuaal- ja suheterapeut Mare Pruks lahendas "Terevisiooni" otse-eetris eestlaste suhteprobleemeFoto: kuvatõmmis/ ERR
Tele
14. veebruar 2018, 16:23

Veider või kasulik? „Terevisioonis“ arutati kell pool kaheksa hommikul eestlaste seksuaal- ja suhteprobleemide üle ja anti nippe, kuidas endast turvaliselt alastipilte saata (11)

„Terevisioon“ palus paar päeva enne valentinipäeva saata vaatajatel küsimusi, mis puudutaks nende suhteid, seksuaalelu ja pereelu, et seksuaal- ja pereterapeut Mare Pruks nendele otse-eetris vastata saaks. Valentinipäeva raames on suhete üle arutlemine arusaadav, kuid kas on normaalne teha seda hommikusaates, mida vaatavad ka lapsed?

„Olen väga armastavas ja usaldavas pikaajalises suhtes, küll aga on raske teha kompromisse voodielus. Kuidas minna kaasa partneri seksuaalsete fantaasiatega, kui need mind üldse ei tõmba. Partner ise on hea meelega valmis kasutama minu ideid, kuid tema fantaasiad on nii palju pöörasemad ja mul puudub julgus nendega kaasa minna. Eelistame mõlemad olla seksuaalselt kontrollitava rollis ning mõlemad naudime, kui partner juhib ja käsutab. Kuidas leida sellises olukorras lahendus, et mõlemad osapooled jääksid rahule?“

See on üks paljudest küsimustest, mis „Terevisiooni“ eetris täna, kell 7:20 hommikul kõlasid. Pruks jagas lahkesti hommikusaate vaatajatele seksinippe, andis nõu, mida teha olukorras, kui mees kodus lillegi liigutada ei viitsi.

„Naljatledes ütlen alati, et nii palju, kui on mees valmis nõusid pesema, on naine valmis vahekorras olema,“ kõlasid Pruksi suust tähtsad nipid.

Lisaks sellele tutvustati saates kohtinguäppe ja anti nippe, kuidas seal omale õiget (kasvõi üheöösuhte) kaaslast leida või kuidas endast kallimale diskreetselt alastipilte saata.

„See saade on ekraanil paljudes peredes laste kooli saatmise ajal. Kas nad vajavad nii täpseid juhendeid, kuidas ja kuhu postitada oma alastipilte? Mul tekkis tõesti küsimus ETV juhtide tervemõistuslikkuses. Ausam ja kindlasti reitingut tõstvam oleks sellise jampsi asemel lihtsalt porri näidata!“ kommenteeris nähtut suhtlusvõrgustikus teatrimees ja poliitik Jaak Allik.

ERR kommenteeris asja järgmiselt:

""Terevisiooni" teemavaliku teevad saate toimetajad. Pereelu ja suhted on inimeste argipäeva lahutamatu osa ja seepärast pidas ka "Terevisioon" teema kajastamist vajalikuks, sest "Terevisiooni" eesmärk on puudutada neid teemasid, mis on inimestele olulised."

Vaata hommikusaates toimunut järgi SIIT alates 25:38.

Kallis Õhtulehe lugeja – mida arvad asjast sina? Kas ETV läks hommikusaates seksi- ja suhteteemade arutlemisega üle piiri?