Kristjan Kasearu Illuzioni lavalFoto: facebook.com/illuzionphuket/
Saund
14. veebruar 2018, 11:41

Kristjan Kasearu Tai ööklubis esinemisest: nädal enne meid esines samal laval Martin Garrix (1)

Eesti esikompu Kristjan Kasearu puhkas sõpradega sel aastal külmast ja lumisest Eestimaast Tai kuuma päikese all. Lisaks mõnusatele rannapiltidele on mees avaldanud ka video, kuidas ta Tai ööklubi laval üles astub.

Kasearu möllab Instagramis avaldatud videol klubis nimega Illuzion ning esitab laval tantsutüdrukute saatel menubändi Kings Of Leon hitti "Sex On Fire". Uurisime Kristjanilt, kas mees on hakanud välismaal karjääri tegema.

Sex on fire... @illuzion_phuket @kraizdj

A post shared by Kristjan Kasearu (@kristjankasearu) on

"Seal toimus üritus, kus mängis plaate üks DJ-produtsent, Kraiz, kellega ma eelmisel aastal Phuketil kohtusin. Sellised üritused toimuvad seal igal õhtul," räägib Kasearu. Mingisuguse tavalise karaokelaulmisega tegemist polnud. "Seda kindlasti mitte! Illuzion on seal suurim ööklubi, väga võimsa heli, lava ja valgusega." Kristjan sõnab, et kõik üritused on seal väga põhjalikult ja suurejooneliselt korraldatud. "Samal laval astus näiteks nädal enne meid üles Martin Garrix."

Klubi Illuzion on maailma TOP100 ööklubi hulgas 81. kohal, seega on tegu ka tunnustatud ööklubiga. 

Kristjan Kasearu Illuzioni laval Foto: facebook.com/illuzionphuket/

Kui DJ-produtsent, kellega Kristjan mullu Phuketil tutvus, kuulis, et mees on kaheks nädalaks Taisse minemas hakati pidama ühise ülesastumise korraldamise plaani. "Selline natuke planeeritud ja natuke eksprompt etteaste."

Kristjan Kasearu Illuzioni laval Foto: facebook.com/illuzionphuket/

Kristjan ütleb, et tal ei ole hetkel konkreetselt paigas plaan oma karjääri  välismaale sihtida, teeb ta sellesama DJ-ga praegu ühiselt lugu ja ka muusikavideot. "Sihtida tasub alati, eks vaatame, mis edasi saab," ütleb ta.

Möll Illuzionis oli Kristjani sõnul kõva. "Rahvast oli väga palju ja meil oli laval väga hea energia."

Having good time with friends after a massive show!

A post shared by KRAIZ (@kraizdj) on