Foto: Instagram: vaidoneigaus
Inimesed
14. veebruar 2018, 10:43

FOTO | Aasta tagasi kallimaga kihlunud Vaido Neigaus näitab uhket kihlasõrmust (27)

Laulja Vaido Neigaus jagas täna Instagramis armast pilti oma säravast kihlasõrmusest. Täna aasta tagasi kihlus Neigaus oma soomlasest ja muusikust kallima Jondéga.

"Täna on minu jaoks kindlasti üks erilisemaid päevi. Aasta tagasi, samal päeval, sain endale ühe särava sõbra sõrme ja ma olen õnnelik, et ma olen leidnud selle inimese kellega koos jagada seda päeva....Head sõbrapäeva kõigile ning tehke see päev eriliseks!" kirjutab Neigaus pildiallkirjas.

Tänases Õhtulehes ilmus Neigausiga ka pikem intervjuu, kus ta oma kallimast rääkis:

Seda, et tema kihlatu on noormees, ta välja öelda ei pelga.

„Noorukieas unistasin ikka majast, naistest ja lastest, kuid reaalsus on muidugi muud ning tõepoolest – armastus ei küsi sugu. Mul läks aega, et endale lõpuks tunnistada, et asjad on nii. Kui ma kuskilt loen mingit kommentaari, et see on ravitav, siis mingu oma jutuga kukeseenele!“ on Vaido resoluutne.

Oma praeguse elukaaslasega suheldi sotsiaalmeedias pikalt, enne, kui asi üldse kohtinguni jõudis. „Võin öelda, et see oli armastus esimesest silmapilgust!“ õhkab Vaido. Kui muidu on stereotüüpne arvamus, justkui soomlane on aeglase ja uimase loomusega, siis Vaido sõnul tema kihlatu kohta nii öelda ei saa. „Me räägime asjadest. Me ei ole Facebookis samal ajal kui istume söögilauas. Ja mis põhiline – me ei hinga koguaeg üksteisele kuklasse! Meil on aega olla iseendale ja omaette,“ lausub ta.

Lisaks kõigele seovad mehi ka ühised huvid, sealhulgas ka muusika. „Muusikat saame koos teha ja arutada. Selline on suhe, millest ma vallalisena unistasin ja nüüd saan ma öelda, et olen terves suhtes. Kihlumine tuli mulle väga suure üllatusena,“ kirjeldab Vaido talle tehtud abieluettepanekut. Nüüd särab mehe sõrmus valgest kullast sõrmus ja ta ütleb kõhklemata, et on õnnelikum kui iial varem.