Kalvi-Kalle sekeldused politseigaFoto: "Krimi" / Kanal 2
Tele
13. veebruar 2018, 22:33

KAADRID "KRIMIST": Kalvi-Kalle jonnis politseiga (84)

"Krimis" näidatud loo kangelaseks polnud raskes joobes juht, kes kainerisse toimetati, vaid kinnipeetud autos kaasreisijana viibinud tuntud tõsielustaar Kalvi-Kalle.
Kalvi-Kalle sekeldused politseiga Foto: "Krimi" / Kanal 2

Kalvi-Kalle oli telekaameraid nähes kuraasi täis. "Midagi," teatas Kalvi-Kalle, kui talt küsiti, mis juhtus.

Mullu detsembris määrati Kalvi-Kallele aastane vanglakaristus, mis asendati 359 tunni üldkasuliku tööga, mis tuleb ära teha 18 kuu jooksul.

Kalvi-Kalle sekeldused politseiga Foto: "Krimi" / Kanal 2

Tõsielustaar suhtus kõrgilt politseinikesse, kes ei tahtnud teda 15 külmakraadiga jätta Saue Olerexi tanklasse, mis asub Kalvi-Kalle kodust üsna kaugel. "Mina vastutan enda eest ise!" kinnitas Kalvi-Kalle.

Kalvi-Kalle sekeldused politseiga Foto: "Krimi" / Kanal 2

"Saad Tallinnasse," pakkus politseinik.

"Aga ma ei taha Tallinnasse," ütles Kalvi-Kalle ja kuulutas, et ta läheb ise koju.

Kui politseinik märkis, et õues on miinus viisteist kraadi, teatas Kalvi-Kalle: "Halloo, ära hakka! Sa võid mulle homme helistada ja ma ütlen sulle homme, et ma olen kodus. Veame kihla vä?"

Korravalvur selgitas, et Kalvi-Kalle heaolu on nende vastutada ning hoolimata teletähe jonnist pandi ta fakti ette: keset maanteed teda jäeta ja mees toimetatakse siiski koju.

Kalvi-Kalle sekeldused politseiga Foto: "Krimi" / Kanal 2

Kalvi-Kalle sõber sõitis politseibussi kongis suunaga kainestusmaja poole; Kalvi enda transportimiseks otsisid politseinikud ta igaks juhuks läbi.

Kalvi-Kalle sekeldused politseiga Foto: "Krimi" / Kanal 2

Kogu aja üleolevalt käitunud Kalvi-Kalle on jätkuvalt politsei huviorbiidis, kuna mehe paturegister on tõesti pikk.

2015. aasta maikuus seisis Kalvi-Kalle juba mitmendat korda kohtu all, toona süüdistatuna mootorsõiduki süstemaatilises juhtimises ilma sellekohase õiguseta. Lisaks süüdistati teda varguses, mis oli toime pandud sissemurdmisega.

2016. aasta septembris mõisteti vahepeal tõsielustaari staatusesse tõusnud noormees ka viimaks vangi - talle määrati trellide taga viibimiseks kuu ja 27 päeva pikkune karistus.

Eelmise aasta 27. oktoobril tunnistati telestaar taas süüdi registreerimata sõiduki juhtimisõiguseta juhtimise eest, mille eest määrati talle kuuepäevane arest.