Kaspar KolkFoto: Kaspar Kolk/ Instagram
Inimesed
12. veebruar 2018, 12:53

Noorus on hukas: populaarne juutuuber varastas juustupoe dekoratiivlehma ning poseeris sellega pildil (32)

Maarjamaa noorte seas tuntud Kolgi-vennad tekitavad üksteise järel pahandusi. Alles sattus juutuuber Karlos Kolk pahandustesse, kui tähistas oma 17. (tuul ja torm!) sünnipäeva, peo ajas laiali politsei, kes sealt hulganisti purjus alaealisi avastas. Nüüd sai noormehe vanem vend Kaspar hakkama pisikese vargusega. Ta pani tuuri Juustukuningate poe lehmadekoratsiooni.

Noormees poseeris sisse vehitud piimaandja kujukesega ka oma Instagramis, pannes pildile "vaimuka" pealkirja: "Kui pulli ei saa, siis lehma ikka saab!".

Muidugi ei olnud olukorraga rahul dekoratsiooni omanikud, kes postitasid oma Facebooki abipalve:

„Kaspar Kolk, palun tagasta koheselt Rotermanni juustupoe eest varastatud lehmake, või anna teada selle asukohast. Oma kontol jagatud pildil poseerid sa just meie juurest täna varastatud lehmakesega!“

Kui osad inimesed pildialuses kommentaariumis hakkasid kahtlustama, et ehk on tegu lihtsalt tühipalja reklaamtrikiga, siis juustupoe sõnul on probleem tõsine ning see on juba teine lehmake, mis kolme kuu jooksul varastatud on. Muideks – lehmake pole ka üldsegi odav, see maksab 300 eurot ning transport Eestisse maksab samagi palju.

Publiku sõnul sai juustupood Kaspar Kolgiga ühendust ning praeguseks on noormees lehmakuju tagastanud.