Üritused

BLOGI JA FOTOD | „Eesti laulu“ finaali pääsesid Vajé, Iiris & Agoh, Stig Rästa, Elina Nechayeva ja Sibyl Vane (131)

LISA KOMMENTAAR

pildl oli iris,aga15. veebruar 2018, 17:04
mina vaatasin, et on onuBella. Iiris on mage.
Tahaks nutta12. veebruar 2018, 12:38
Ma ei saa aru, mis Eesti laulust me siin räägime, ükski eestikeelne lugu ei saanud esimesest poolfinaalist edasi. Ma ei tahaks uskuda, et kandideerivate lugude seas paremaid eestikeelseid lugusid polnud. Kahtlustan, et žüriiliikmete maitse pole ehk kõige parem/tavalisem. Miljardite puhul oli võistlusel nende plaadi kõige kehvem lugu, kahju. Igatahes kui kuulutati kunagi need poolfinaalidesse valitud 20 laulu, siis suutsin vaid mõne laulu lõpuni kuulata, enamuse ajal tekkis tungiv soov laulu mitte edasi kuulata. Ma tõesti arvan, et laulude valijate maitse on mingi räpi jmt jama poole kalduv. Enamus eestikeelsed laulud on valitud mingit imelikku stiili esindavad ja ingliskeelne eurosült üldse ei kõneta mind üldse. Tundub, et teine poolfinaal on veelgi kesisem, lausa õudsaid lugusid on seal. Peab täitsa kangelane olema, et selliseid laule sundida end kuulama/vaatama. Ühesõnaga, kui me ei suuda kaunist eestikeelset laulu euroopasse saata, siis saadame kaunilt omapärase itaaliakeelse laulu. Edu Elina Nechayevale!
naine maalt11. veebruar 2018, 19:14
ETV tase o,Paadam vahetati välja,oh issand
väga11. veebruar 2018, 18:59
ebavõrdsed poolfinaalid ja järgmisel laupäeval ei ole midagi kuulamisväärset!
Valik11. veebruar 2018, 13:37
Iial ei tea ette, mis stiilis lugu eurovisiooni vaatajale peale läheb. Kui tavaliselt tahetakse laval näha kirevat klounaadi, siis möödunud aastal tõi võidu lihtne tagasihoidlik esitus. Ise sooviksin, et sel aastal pääseks Eestit esindama Elina. Kuid kardan, et klassikalise muusika austajaid on Eurovisiooni vaatajate hulgas liiga vähe, et suurt edu saavutada. Aga iial ei tea?
mina olen nõus11. veebruar 2018, 16:34
Parim lugu! Aga Eurovisioonil hinnatakse ju "klounaadi" ja sellest oleks kahju,kui nii kena esitus ja ilus hääl välja jääks! Kahjuks on ka meie "Eesti laul" hakanud sarnanema üha enam klounaadile!
Eesti laul11. veebruar 2018, 17:44
Etnopatsy laul Külm oli üks minu lemmikuid. Laul oli väga hea. Vaje laul Laura oli oma lihtsuses ja häälega üks parim. Kuigi nad võiksid oma mustlase ürbi asemal panna lihtne t-särk. Ja ka seeneiu kes seal taidles võiks tema tants või miilutsemine olla veidike parem. Ooper no jah, kuidas seda nüüd õelda. Oli ja ei olnud ka. Osades sõnades ei saanud aru ja kuidagi mitte midagi ütlevat. Kleit on juba nähtud ja poleks vaja olnud seda järgi ahvida. Tiiu taas kuidagi ängitsev esitus oma roosade juuste, kuldse ürbiga. Siis läks alles peale, kui laulma hakka see mees ja ärkasin kohe nagu üles. Väga hea häälega laulja ja oleks see mees üksi laulnud oleks ehk isegi finaali pääsenud. Stig hea muusik laulja, kuid see lugu oli igav ja ei pannud kuulama Oleks see lugu olnud tempokam ja koos bändiga oleks meeldinud. Iiris pigem jäi mulje, et laval on mingi vanamemm, kes istub diivanil, hallid juuksed, jalad laiali ja prillid ees. Laul oli igav ja mitte midagi ütlev. Ei jää kumisema kõrvu ja tema hääl (lapsik) ei ole kunagi meeldinud. Võtame siis selle Eesti laulu kokku. Igav, igav ja igav. Olid paar lugu mis jäi meelde ja hakkasid ka meeldima Laul Külm ja Laura. Ülejäänud paraku jah igavad ja mitte midagi ütlev. Eriti üleskiidetud Elina oma mis oli kuidagi igav, sõnades aru ei saanud ja liig külm ja kalk hääl.
To Valik11. veebruar 2018, 18:52
Praegu soovitakse, et saaks edasi see, aga kui nüüd päris aus olla siis selliseid nö võimsaid esitusi lendlevate kleitidega saadetakse erinevate maade poolt iga aasta viis tükki ja haruharva saavad need mingeid häid kohti.
üllatav11. veebruar 2018, 13:24
üllatav oli, et Etnopatsy viie valitu hulka ei saanud, laul oli ilus ja helisev. iga kell oleks iirise inele seda eelistanud
haltuura 11. veebruar 2018, 12:03
See oli täielik haltuura,viimast edasipääsejat kõlbas kuulata.Eelmine aasta VERONA oli väga ilus laul.
Seekord oli tase väga madal,zürii on nii madala maitsega ei julge oma arvamust välja öelda ,kõiki kiidetakse,see rikub lauljate maitse meeli.
To haltuura11. veebruar 2018, 18:53
Vaje oli esituse ja oleku poolest üks parimaid selles poolfinaalis.
Eino Taruk11. veebruar 2018, 11:45
Ma tean, et reglemendi kohaselt ei tohi konkursil osaleda need kes on sündinud enne 2002. aastat, aga galeriid vaadates jääb küll ulje, et on olemas ka mitteametlik ülempiir...
To Eino Taruk11. veebruar 2018, 18:53
Enne? Peale mõtlesid ikka?
Klõpsake 11. veebruar 2018, 11:43
lahti mingi muusikakanal ( no ehk mitte AloTV ) ja absoluutselt iga lugu on ka ilma videopildita parem kui need Eesti Laulul esitatud.
Nostrad Amus11. veebruar 2018, 11:12
ma vaatasin Eesti tulemusi alates 2009 mil Rändajad sai 6 koha. ja siis vaatasin, et järgneva kahe aasta jooksul 10 parema hulka ei saadud ja siis tuli Oti Kuula 6.koht. siis jälle kaks aastat ei saadud 10 parema hulka ning siis tuli Elina ja Stigi 7. koht. Peale nende lugu on jälle kaks aastat finaalist suu puhtaks pühitud ja kui see valem jätkub, siis peaks see aasta finaali saama...
Soomet läheb esindama Saara Aalto11. veebruar 2018, 10:42
Laul pole veel kindel, aga üks näide:
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/02/08/ensiesityksessa-saara-aalto-monsters-umk18-kilpailu-kaynnis...
Võrrelge nüüd, kas meie hääletud (Elina väljaarvatud) suudavad kasvõi sellele midagi vastu panna?
'
kahju11. veebruar 2018, 10:39
Stig laulis mööda ja laul oli igavus kuubis. Kas vääris finaalikohta? Kindlasti mitte.
Iiris. Ma ei tea mis asi see oli, aga kindlasti mitte Eesti Laulu finaalivääriline.
Sibyl Vane- üllatavalt hea, palju parem kui kaks eelpoolnimetatut!
Vaje- Üks minu lemmikuid sel aastal. Mulle meeldis lihtne ja siiras lavaline olek. Hääl vedas ka kenasti välja.
Elina Nechajeva- muidugi parim! Olgu ooper või operett, kui laul lõpuni kuulata, siis külmaks ei jäta kedagi! Sel aastal kindlasti ainuõige valik. Ainult et see Lopezi kleidi kopeerimine ei olnud just kõige targem otsus.
Järgmisel nädalal pole kellelegi pöialt hoida.
Kahju, et Aden Ray finaali ei saanud. Hea meeldejääv lugu oli ja täiega lahe hääl kutil. Kindlasti palju parem, kui Iiris või Stig. Aga Stigil on nii palju fänne, et väikesed fännid ja pubekad hääletaks isegi suvalise ümina finaali.
Stigist11. veebruar 2018, 11:25
Kas ta üldse mingeid laulutunde ka on võtnud või arvab, et ta lood on nii head, et häält ei peagi tulema - piisab mingist poolrääkivast esinemisest? Peaks ju ise ka aru saama, et noodi körvalt laulab.
Minu meelest ka eelvoorule peaks tulema sellise väljanägemisega, nagu kavatseb suurele Eurovisioonilavale minna. Sellised kottis püksid, mingi särk, jalas kummalised kantud ja kammimata juuksed head muljet küll ei jäta.
P.S.Aden Ray meeldis mulle ka. Kui teises voorus midagi üllatavat ei tule, siis ainus ongi Elina - laul ja esineja muidugi väga ilusad. Eurovisiooni maitset ei tea, eks kõik saadavad sinna oma väljavalitud palad, aga igatahes häbenema küll ei pea.
jh11. veebruar 2018, 13:21
Nõus, Elina loo pärast ei peaks jah häbenema, tulgu see tulemus siis milline tahes. :)
To kahju11. veebruar 2018, 18:55
Elinal oli võimas hääl ja ilus esitus, kuid selliseid laule eurovisioonil kuulata ei tahaks. On küll ilus ja kultuurne, kuid kui ei meeldi siis pole midagi teha. Vaje oli lemmik.
Jah11. veebruar 2018, 10:36
Portugalis eesti moodi klassika lauluviisud
kas ooperi viisumid11. veebruar 2018, 10:33
sel aastal,kui eestil sellinegi kavas
mina11. veebruar 2018, 10:24
Minu jaoks oli vaadata ehk ainult hääletamist! Pole enam seda mida sai 10-20 aastat tagasi vaadata! Mõtetu üritus! Aaslaid ei sobi sellele ,,juhiks,,!
Kuidas palun?11. veebruar 2018, 19:11
Täiesti talutav oli vaadata seda, mis ta tegi seal ju. Võrreldes eelnevate aastatega oli seda poolfinaali palju huvitavam vaadata.
Tegelikult11. veebruar 2018, 10:13
Ooperiga ootab läbikukkumine! Aga seda vist tahetaksegi! Ega siis midagi muud kui ilusat põrumist!
Saade oli väga mage11. veebruar 2018, 09:54
Päris häbi oli vaadata. Selline lapselik lalin ja mingid totrad mängud - kellele see mõeldud on?
Naissaatejuhil on pealegi halb diktsioon.
Üks kord aastas see võistlus, kuigi nimi "Eesti Laul" on mööda, ainult üks võidab, aga sellegipoolest võiks neid esinejaid tutvustavad küsimused asjalikumad olla. Midagi võiks rääkida ka esitatava loo sünnist ja sellest, mis selle loo sõnum on - peaks nagu LAULUKONKURSS olema, mitte esinejate võistlus.
Jaak11. veebruar 2018, 10:20
Täitsa nõus. Selle etenduse "Eesti lauluks" nimetamine on tegelikult eesti rahva, keele ja kultuuri mõnitamine. Mina suutsin ära kuulata-vaadata vist viis või kuus etteastet, siis viskas ära ja vahetasin kanalit. Eesti laul peaks olema originaalis ikkagi EESTI KEELES ja kui hädasti vaja, võib ju teksti hiljem tõlkida mistahes keelde. Muusikalisest küljest ... parem ei avalda oma arvamust. Omaette "suursaavutus" oli muidugi Kristel Aaslaid saatejuhina! Kuhu me küll jõudnud oleme ...?
Pangu kasvõi "Eesti Eurolaul"!11. veebruar 2018, 11:13
"EESTI LAUL" võiks olla hoopis iseseisev konkurss, kus valitakse ilusad eesikeelsed laulud!
Kes selle totaka nime sellele Eurovisioonile laulu valimise konkusile üdse välja mötles? Kas see Purga?
Nimi11. veebruar 2018, 17:01
ei riku meest, aga tähenärijatele, head isu!
tv vaataja11. veebruar 2018, 09:50
Ilus saade, saatejuhid ja esinejad-kõik tore, hea meel, et Elina sai edasi. Ootame järge. Üks nooruke 18 aastane neiu võiks Otsime talente saates esineda, mitte siin saates, ta on nii sarnane ühele meie tuntud naislauljannale, paraku meie lauljanna on hea häälega aga neiul pole häält, võiks proovida hääleõpetaja võtta.
"Ilus saade, ilusad saatejuhid"?11. veebruar 2018, 11:17
Kas see on mingi satiir?
Saatejuhid ei peagi ilusad olema, aga võiks siiski mingi tase ja stiil neil olla ning jutt peaks selge olema, mitte mingi suu kinni susin (Aaslaid).
Ja milleks nii palju palagani oli?
Annika11. veebruar 2018, 09:44
Puhas eestlane,nagu enamus siinsetest kommenteerijatest on oskab ainult vinguda,kritiseerida ja kõike maha teha. :) :)
ju kõik11. veebruar 2018, 17:02
pole pugejad, kui madalust ei kiida?
Kas me ei olegi Eestmaal?11. veebruar 2018, 08:37
Vajé, Agoh, Stig, Nechayeva ja Sibyl!?
Eesti Laul ?????11. veebruar 2018, 11:33
mina küll ei tea- tunne enamus neist ju võõrad Eestikeelele ja Eestimeelele !?
Asko11. veebruar 2018, 11:54
Õpi kirjutama, Eestikeel
11. veebruar 2018, 08:35
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
vaevalt11. veebruar 2018, 08:47
ta 71.aastase vanuri sinna saadab. Elina on äge!
hääl11. veebruar 2018, 11:00
on äge, aga seal on laulude võistlus, mitte häälte.
Maitse asi ,aga 11. veebruar 2018, 07:49
Marten Kuningas tuli vist küll nalja tegema .
Jah11. veebruar 2018, 08:47
nagu Leto Svet käis nalja tegemas.
Toomas11. veebruar 2018, 10:23
Isegi Leto Svet oli tükk maad parem kui enamus siinseid "šedöövreid"!
mina olen nõus11. veebruar 2018, 16:41
On liiga õhku täis! Ainult ei tea -miks? Nüüd said teada,mis neist arvatakse!
oj11. veebruar 2018, 01:07
ETV taset pole ollagi. Piinlik kuulata nn vestlust saatejuhtidega.
just11. veebruar 2018, 08:27
ERR oleks võinud oma lemmiku-peeter oja hoopis saatejuhiks panna, temast nad ju ei loobu ühelgi aastavahetusel
..11. veebruar 2018, 08:51
Just,maga kaineks,siis tead millise üritusega tegu oli.Pohmakas peab ikka kõva olema,et hõljud veel aasta lõpus ja näed ,Oja, silme ees.
Pseudo11. veebruar 2018, 08:48
Praegusel ajal lükataksegi saatejuhtideks selliseid õnnelikke. Kõige olulisem omadus on teesklus, et on hästi lõbus!
11. veebruar 2018, 11:49
Peeter Oja ei saa ju oma vanuse tõttu, sest nüüd peab teed andma pudrulõugadele, kes ise pole midagi veel õppinud, kuid enesehinnang on juba kõrge
jeee11. veebruar 2018, 00:54
g11. veebruar 2018, 01:11
kõige parem11. veebruar 2018, 11:01
lugu nendest, aga nädala pärast on ainult õudus.
.. 11. veebruar 2018, 00:35
Väga meeldis Elina Nechayeva. Võimas esitus ja kaunis.
11. veebruar 2018, 08:35
ta on kahjuks natuke juudi moodi :(
Oli küll, aga selliseid on juba olnud.11. veebruar 2018, 08:46
Sellise pika suure kleidiga ja staatiliselt paigal seisev laulaja on juba ettearvatav, mis esitus sealt tuleb. Eelmine aasta Laura esinemise kohta öeldi ka Eurovisioonil, hea, aga pole usutav ja loomulik. Võitis hoopis ju tavalise välimusega ja mitte eriti kena välimusega mees, ilma mingi showta. Kui Elina esineks lihtsate tänapäeva noorele naisele sobivate lihtsate armsate riietega mõjuks see üllatavana kui suu lahti teeb. Noh nagu Susan Boyle läks lavale, lihtne matsakas naine, aga kui suus avas...
Copy/paste11. veebruar 2018, 10:39
Wal11. veebruar 2018, 10:56
Elina ikka peajagu üle
11. veebruar 2018, 11:42
11. veebruar 2018, 11:52
Minu arvates ei ole ta üle vaid valinud vale koha, kus esineda
vaataja11. veebruar 2018, 11:51
Elina võib ju hea olla, kuid sellel kontserdil on ta kuidagi võõrastav,nagu inimene on eksinud ruumi ja kohaga
11. veebruar 2018, 12:12
Kurb, kui sa niimoodi tunned. Just tema tasemel tulekski oma riiki esindada ja jätta sahtlisse oma koduarvutis käkerdatud "šedöövrid"
To 12:1211. veebruar 2018, 19:00
Ei pea mingit operetti saatma, et võimalikukt peen ja kultuurne mulje jääka? Mingid kompleksid? Inglismaa saadab küll huvitavaid esitusi.
Maali11. veebruar 2018, 00:10
See iiris oma titehäälega oli ikka jube küll.Vabandust.
Oli piinlik.11. veebruar 2018, 00:10
See on niikaua murdeealiste pidu kuniks seda Normetit seal on.Ka need sisutud ja tühja täis vaheklippide kysimused olid lollilt lapsikud samaväärsete vastustega.Vat see oli ETV tase!
Euro11. veebruar 2018, 00:08
Me sel aastal saadet ei vaata. Saatejuhid teevad võimatuks. Eks kuuleme pealavalt, kelle valisite.
jah11. veebruar 2018, 02:54
Sama siin. Nüüd järel vaadates selgub, et oleme ajas ainult võitnud,et seda jama ei vaadanud. Delfis kõik olemas. Seega Aaslaid jäi vahele.
h11. veebruar 2018, 00:03
Üksaasta oli Eurovisioonil seesamasugune Elina. Midagi projekteeriti seal kleidi peal.Ei saand ta mingit kohta. See kõõritamine on ka kohati ikka liig
Märka vahet:11. veebruar 2018, 11:57
kõõritamine ja kõõrutamine. Lollus süveneb iga aastaga, pole midagi parata
k11. veebruar 2018, 12:11
10. veebruar 2018, 23:49
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
11. veebruar 2018, 00:02
Väga kurb,et ükski Eesti laul ei saanud,vaid mingis väga kauge ja võõra rahva keeles soigumised.Oma keelt maha salata on hullem,kui end orjaks müüa.
11. veebruar 2018, 07:56
Iiris oskab ju hästi ropendada ja arvab,et on suur originaalne, kui oma välimusega proovib inimesi rabada. Samasugune langeja nagu see Kerli
Mammi11. veebruar 2018, 16:24
Täitsa nõus, samal arvamusel.
Üks noor vanaema.10. veebruar 2018, 23:45
Elina lähebki Eurovisiooonile!
11. veebruar 2018, 00:03
Kahju,et ükski Eesti laul ei lastud edasi,vaid mingi väga kauge ja võõra rahva keeles soigumised.
11. veebruar 2018, 07:58
Palju siin enam on puhtaid eestlasi jäänud? Füsiognoomia reedab ju paljut
N50+11. veebruar 2018, 08:05
Ja mis on "puhas eestlane"? Aastasadu on siit võõrad rahvad üle käinud, on esimese öö õigus olnud, jne. Ja tänu sellisele geneetilisele mitmekesisusele ongi eestlane oluliselt erksam ja tublim siin maailmas, kui kasvõi soomlased
seal on ennegi11. veebruar 2018, 07:35
italiano oopereid olnud ja tasemel.
Valik10. veebruar 2018, 23:21
Neist kümnest oli parim Elina. Väga efektne näeb ka laval välja!
Sellised uhkete kleitidega10. veebruar 2018, 23:34
primadonnad ei lähe enam Eurovisioonil pealne. See on eilne päev. Ja sellist värvide ja kujunditega seeliku shoud on ka juba nähtud.
to selliste...10. veebruar 2018, 23:47
et pigem koplifornia vä
To 23:3411. veebruar 2018, 00:02
Tõsi, selline kriiskamine peale ei lähe. Lähevad peale stigi ja elina laulu moodi laulud mis saavad kõrgeid kohti. Selle konkreetse lauluga veab kui saab eurovisiooni poolfinaalist edasi.
11. veebruar 2018, 11:57
Lihtsus ja siirus on tihti, kuid sellised primadonnatsejad jäävad kaotajateks.
11. veebruar 2018, 07:59
Oled väga algeline, kes pole ennem ooperilauljaid näinud ja kuulanud.
11. veebruar 2018, 10:29
Ooperit lähen vaatan Estonias, aga eurovisioonile see mitte ei sobi!
To 07:5911. veebruar 2018, 19:03
Päris algeline on ka sõna ennem valesti kasutada.
Ämber10. veebruar 2018, 23:12
Elinale habe ette ja järgmine euruvisioon toimub Linnahallis
hiljaks jäid11. veebruar 2018, 00:47
see rong ammu läinud
palun10. veebruar 2018, 22:51
palun väga vabandust, aga Desiree... kuidas selline artist ja lugu üldse sai poolfinaali? ta näeb küll hea välja, aga viisi ju ei pea, laulab tugeva aktsendiga ja intervjuu eel oli iga teine sõna "ää". oeh..
mis artist?10. veebruar 2018, 23:43
kooli laulukoorist tuli ju...
Asko11. veebruar 2018, 12:00
Viisipidamine pole Eesti Laulul nõutav, see on ammu selge
Meeleheitel koduperenaine10. veebruar 2018, 22:49
Võitma peab Valter Soosalu!!
Musträstaste saladus10. veebruar 2018, 22:48
hh10. veebruar 2018, 22:32
Keerake hääl maha, kuni nad mulisevad. Saade muutub siis palju sümpaatsemaks.
jj10. veebruar 2018, 23:06
Kas siis sinu tahtmine on tähtis?
mille vahel valida10. veebruar 2018, 22:31
Mitte midagi ei olegi: lauljaid, saatejuhte, laule, ainult raha on, oli ja jääb
Ets10. veebruar 2018, 22:34
ooper või etnopatsid..muu on saast
Etsile10. veebruar 2018, 23:07
Jah, aga need Euroviisule ei sobiks.
Ets10. veebruar 2018, 23:23
Võibolla,aga miks ei võiks meil kordagi olla mune valida selline mis sinna näiliselt ei sobiks ja ülejäänud eurosaastast eristuks et näha mis saab..nagunii viimased aastad juba nulliringid ja kaotada pole enam midagi
11. veebruar 2018, 00:06
Pugema peab,nagu juba 17a
Muidu nõrgad lood aga...10. veebruar 2018, 22:22
Eyden esimene kuulatav ja seda tõepoolest!
Marta10. veebruar 2018, 22:21
Mis Eesti laul see on? See on ju Inglise laul, peaaegu kõik laulud inglise keeles. Eks ikka see väikerahva kompleks ja vaja ennast suurema sulgedega ehtida.
To Marta11. veebruar 2018, 00:04
Sa ise kuulad kindlasti huviga eurovisioonil neid ungari keelseid lõõritusi millest midagi aru ei saa.
to martale11. veebruar 2018, 00:35
õpi eesti keel ära, on ungarikeelsed, eestikeelsed, ingliskeelsed jne. kokku tuleb kirjutada, kui sõna on ne-lõpuline, saad aru?
kõik keeled on lauldes kaunid11. veebruar 2018, 08:52
Muidugi kuulan rahvuskeelesid lõõritusi, tõlge on ju all
To 00:3511. veebruar 2018, 19:05
Tänud emakeeletunni eest, ei leia, et see mingi kirjandikonkurss oleks kus peab võimalikult korrektselt kirjutama. Mõttest saab aru.
Olematu tase10. veebruar 2018, 22:18
Võta üht ja viska teist, täiesti suva, keda valitakse!
Elina saab edasi10. veebruar 2018, 22:15
Ta ainus, kes seal viisi peab, ülejäänud neljast jummala ükskõik
11. veebruar 2018, 08:02
Laul on ju Brightmani pealt
Sul on õigus11. veebruar 2018, 09:00
Ka Stig laulab madalatel toonidel mööda, natuke muide ka Netšajeva. Aga noh live asi :(
ohjah10. veebruar 2018, 22:13
Saatejuhid on mõttetud. Võiks need jutuajamised olemata olla.
ehh10. veebruar 2018, 22:11
kirjutad tavalise lause, ei solva kedagi- ja läbi ei lähe.
yess10. veebruar 2018, 21:35
Paaristõuge!10. veebruar 2018, 21:34
Võidab Luule Tull ja motosport!
Ämber10. veebruar 2018, 22:46
Meestest võidab Indrek Till ja ka motosport
irw11. veebruar 2018, 01:30
Võidab ikka tull, aga till on pikalt ees
10. veebruar 2018, 21:16
Kindlasti ju see ooperilaulja, sest ta ise on juba oma võidus ju nii kindel .Milleks üldse seda võistlust enam?
öök10. veebruar 2018, 21:53
loodetavasti ta ei võida, see laul ei lähe massidele kuidagi peale
aga10. veebruar 2018, 22:27
Su komm läheb massidele ju
..11. veebruar 2018, 09:49
Vähesed edukad eurolaulud lähevad massidele peale. Võta kasvõi see eelmise aasta portugaallase halamine. Aga sellel oooperilaulul pole vigagai..
to:/10. veebruar 2018, 22:26
Pakuksid kellegi parema välja? Kelle?
22:26-le10. veebruar 2018, 23:08
Kust10. veebruar 2018, 23:41
sa seda võtad, et ta võidus kindel on? Ütles sulle või?
11. veebruar 2018, 00:08
See juba ammu otsustatud,mingis saates räägiti.
ju11. veebruar 2018, 01:28
s10. veebruar 2018, 21:11
Ei kannata seda Aaslaidu vaadata. Jääb vaatamata. Küll varsti DELFIs näeb, kes võitsid.
sama siin10. veebruar 2018, 21:54
miša on miša ja see on ainus koht, kuhu ta sobib. kahju, aga nii on.
Karu t. Kott10. veebruar 2018, 22:12
etv- l pole raha olümpia vaatamiseks ega korralike saatejuhtide palkadeks laulud on ka sellised säästu et süda läheb pahaks
11. veebruar 2018, 00:10
Parimad on ju siit putkanud pois.
| 10. veebruar 2018, 20:37
Kuidas ei ole?10. veebruar 2018, 20:49
Kindlasti see ooperilaulja.
10. veebruar 2018, 21:18
see on ju võlts, sest kõik ju tahavad seda ooperilauljaid.Muidu, teda valimata olete ju labased...
//10. veebruar 2018, 22:28
võiks kirjutamagi õppida