"Terevisiooni" saatejuhid Martin Veisman ja Katrin ViirpaluFoto: Martin Ahven
Inimesed
9. veebruar 2018, 14:07

„Terevisiooni“ saatejuht saab isaks: ees on intensiivne periood, aga hakkama tuleb saada (5)

Tänane Kroonika paljastas rõõmu-uudised: „Terevisiooni“ kompu Martin Veisman saab veebruarikuus oma abikaasa Hannaga esiklapse, väikese tütre. Mees nendib, et ees on ootamas suur muutus ja intensiivne eluperiood. Kuidas ta küll hommikuti kella viieks telemajja hakkab jõudma?

„Loodame, et kõik läheb niimoodi, et väga palju suuri muutusi tegema ei peaks. Eks see on suur muutus iseenesest, kõik muutub ja see on põnev ja teadmatus on ka. Aga töölt pikalt eemal ei tahaks olla, mingi aja kindlasti, aga pigem loodame, et läheb see asi tasaselt,“ räägib Veisman.

Vastuseks küsimusele, kas perelisa oli juba ammu planeeritud ja oodatud, vastas saatejuht kohmakalt: „See on selline küsimus, et naljakas nagu ühest vastust öelda. Kuidas ma ütlen: valmisolek on alati olnud. Ikkagi pigem oli mõeldud juba selle peale.“

Teada on ka see, et perre on sündimas pisike tüdruk. Veisman on tütre üle üliõnnelik ning tema sõnul ei olnud tal üldse vahet, kas järeltulija on poiss või tüdruk.

„Peaasi, et kõik on nagu hästi. Rõõmu on nii või naa palju, põnev on!“ õhkab ta. Lapsele on vastsed vanemad juba ka nime välja valinud, kuid jätavad selle esialgu enda teada.

Telenägu tunnistab, et ees on ootamas intensiivne periood: teatavasti algab tema töö „Terevisioonis“ juba varahommikul, kella viiest-kuuest. Kuid kui laps öösel nutab ja tähelepanu tahab, saab olema raske end eetriks välja puhata.

„Eks see ole korralik väljakutse, seda ma ette ennustada nii ei oskagi. Olen aru saanud, et eks see on selline intensiivne periood ja tuleb hakkama saada -  kõik on ju hakkama saanud,“ loodab mees.

Tütar peaks ilmavalgust nägema juba veebruarikuu lõpus. Veismani sõnul tunneb tema abikaasa Hanna end praegu hästi ning kõik on läinud plaanipäraselt. „Loodame, et nii jääbki,“ sõnab ta.

Ettevalmistused beebi tulekuks on Veismani sõnul juba tehtud: „Nii vaimselt ja oleme soetanud asjad, mis selle jaoks vaja on. Liiga palju midagi teha ei ole ka nagu tahtnud, lihtsalt isiklike asjadega tegelenud.“