Foto: fotokollaaž: Jörgen Norkroos/ TV3
Tele
9. veebruar 2018, 10:59

Raadiokaunitar Brigitte Susanne Hunt lööb kaasa „Kättemaksukontoris“: mängin saatanlikku naist!

Seriaalist „Doktor Silva“ tuntud Power Hit Radio raadiohääl Brigitte Susanne Hunt pole teletööd täiesti nurka visanud ning lööb märtsi alguses kaasa populaarses telesarjas „Kättemaksukontor“.

Hundi jaoks ei ole see „Kättemaksukontoris“ esimene roll, ta lõi külalisrollis kaasa ka seriaali eelmises hooajas.

„Mul läks esimene kord väga hästi ja võttetiimiga sujus kõik väga kiiresti ja professionaalselt. Ilmselt seetõttu kutsuti ka tagasi, et tegin oma töö jonnimata ära ja mõistsin, mida minult oodatakse. Olin meeldiv koostööpartner,“ ütleb neiu.

Hunt mängib „Kättemaksukontoris“ tegelast nimega Victoria ning on endi sõnul korraga nii hea kui halb tegelane.

„Victoria on kurikuulsa allmaailma liidri isiklik lelu ja parem käsi. Minu tegelase tegevusliin jätkub hilisemates osades, kui tarvis läheb saatanliku naise abikätt,“ paljastab ta.

Kuid neiu lööb seriaalis kaasa veel teisegi tagamõttega:

„Minu unistus oleks muidugi osaleda ka “Ohtliku lennu” filmis, sest olen sarja tulihingeline fänn. „Kättemaksukontori“ tiim, kes ka „Lendu“ tootis, teab minu fännindusest. Kurat, ehk õnnestub end „Ohtlikusse Lendu“ välja näidelda, siis oleks küll täielik unistuse täitumine!“ õhkab neiu.

Mõnes seriaalis täiskohaga Hunt siiski hetkel kaasa teha ei sooviks.

„Hetkeseisuga täistööajaga seriaali näitlema ei kutsu, ma olen raadiotööle ja blogile täielikult pühendunud. Samas vahel erinevates seriaalides sutsakaid teha on küll väga oodatud  Ma ei saa ju päris näitlejaid närvi ajada, kes on näitlemist õppinud ja nende töö pidevalt ära võtta,“ nendib ta.

Tänasest Kroonikast selgus, et Hunt loobus Mart Sanderi draamasarjas "Litsid" kaasalöömises. Neiu rääkis ajakirjale, et tal oli tol hetkel käsil ülikooli lõpetamine, muuhulgas olid tal käimas ka "Doktor Silva" võtted. Kuid lisaks sellele, ei soovinud ta rolli jaoks oma välimust muuta:

"Kõige krooniks taheti mu juuksed värvida punaseks. Ma ei kannata, kui keegi minu juustega midagi teeb. Isegi juuksur ütles, et see oleks olnud mu juustele mõrv," sõnas neiu.