Marko Reikop ja Anu Välba taaskohtuvad telekaamerate ees saates "Hommik Anuga"Foto: Kairit Leibold/ ERR
Tele
9. veebruar 2018, 10:18

FOTOD | TAASKOHTUMINE: legendaarne teleduo Välba ja Reikop astub jälle televaatajate ette (12)

Eesti telemaastikul ei ole vist teineteisega sobivamat telepaari kui Marko Reikop ja Anu Välba. Duo oli teleekraanil koos lausa üle kümne aasta ning nüüd saab paar taas kokku. 

Kahjuks ei hakka naine ja mees küll ühiselt telesaadet juhtima, vaid Reikop on Välba saate "Hommik Anuga" saatekülaline. 

Nende tänaseni kestev sõprus sai alguse "Terevisiooni" aegadest. Siis veetsid Välba ja Reikop koos aega rohkem, kui abielupaaridki: iga päev 12 tundi või rohkemgi. Lisaks käisid nad ka koos puhkamas.

"Võib-olla töötame siin veel ka 40 aasta pärast koos. Anu on uue telemaja valvelauas ja mina olen vana maja valvelauas, helistame teineteisele ja läheme koos pontšikuid sööma," rääkis Reikop 2011. aastal ajakirjale Naised.

Teatavasti on Reikop üks neist õnnelikest, kes tänavu presidendilt teenetemärgi saab (Valgetähe V klassi teenetemärgi). Eks koos Välbaga on hea teha tagasivaade minevikku ja meenutada kõiki neid sündmuseid, mis mehe teenetemärgi väljateenimiseni on toonud. 

Lisaks Reikopile astuvad pühapäevases saates üles Trad.Attack!, Kaunimate Aastate Vennaskond ja "Klassikokkutuleku" peaosalised.

"Hommik Anuga" on pühapäeval ETV eetris kell 10.