Priit ToobalFoto: Robin Roots
Inimesed
8. veebruar 2018, 23:35

Priit Toobalil suur roll EV100 tähistamisel: presidendi vastuvõtul mekivad külalised just tema külalistemaja peakoka suupisteid (17)

Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamisel ERMis on märgiline roll ka Kildu ratsakeskus-külalistemajal, mille omanik ja tegevjuht on endine poliitik Priit Toobal. Just sealne peakokk valmistab peo jaoks suupisteid.

Toobal ostis Kildu koolikompleksi 50 000 euro eest 2016. aastal, et sinna külalistemaja rajada. Samal aastal ostis ta 50 000 euro eest Kildu kooli kompleksi, et sinna külalistemaja rajada.

See pole ainus valdkond, kus ta tegutseb, Suure-Jaanis avas ta matusebüroo. 

Refereeritud artikli täisteksti loe Delfis.

Kildu ratsakeskus-külalistemaja kirjutas neljapäeval Facebookis, et nad osalevad EV100 presidendi vastuvõtu toitlustustiimis.

"Igast maakonnast valiti üks peakokk, üks ettevõte, kel on suur au ja võimalus 24. veebruaril ERMis valmistada ja pakkuda vabariigi president Kersti Kaljulaidi külalistele suupisteid. Viljandimaad esindab Kildu külalistemaja peakokk Raul Liebenau," teatas ettevõte.

"Raul saab endaga ERMi kaasa võtta ka kaks abilist. Raulile lähevad meie meeskonnast appi Taimi Leinsoo ja Kristi Grünbaum. Peakoka ja abiliste roll on valmistada umbes 1500 suupistet, mille maitsed Viljandimaale omased. Suupisted mõtles välja Raul ise."