Amber RoseFoto: Reuters/Scanpix
Suhted
7. veebruar 2018, 11:10

Sekspomm Amber Rose õpetab Instagrami postituses end rahuldama (3)

34-aastane modell ja näitlejanna, räpisuperstaaride Kanye Westi ja Wiz Khalifa eksnaine on hakanud koostööd tegema seksimänguasju tootva firmaga. Naine postitas oma Instagrami ka särtsaka video, kus propageerib masturbeerimise võlu ja kasu.

Naine näitab videos erinevaid vibraatoreid, erinevates suurustes ja mõõtmetes. Video allkirjas tuletab Rose meelde, et „masturbeerimine on kõige turvalisem seks maailmas“.

Amber Rose on tuntud oma üliseksuaalsuse ja vabameelsuse poolest. Ta on varemgi Instagrami kulme kergitavaid pilte pannud.

Näiteks ühel pildil lakub ta oma keskmist sõrme, pildiallkirjas seisab: „Ma teen, mida ma tahan.“

 

I do what I want 😍

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Teisel pildil on naine käe seelikusse pistnud.

 

@lelo_official

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

Rose käis hiljuti ka noa all, kuid seekord mitte oma kehaosi suurendamas, vaid hoopis vähendamas. Ta lasi oma hiigelrindu vähendada H korvilt D korvile.

„Ma ei tea, kas te teadsite, aga mul olid H korv rinnad. Ma olin väga-väga suur ning nüüd ma olen D korv, mis on minu jaoks ülimalt väike,“ kommenteeris naine.

„Ma olen netis šopanud, ostnud omale nunnusid väikeseid särgikesi, mul on hea meel, et ma saan neid kanda ilma, et peaksin alla panema hiiglasliku rinnahoidja,“ sõnas ta.