Lipu heiskamine Pika hermanni tornis Foto: HEIKO KRUUSI
Eesti Vabariigi 100. juubel
8. veebruar 2018, 10:17

ÜLESKUTSE TÖÖANDJATELE: kinkige EV100 puhul töötajatele 23. veebruaril vaba päev! (78)

EV100 kodulehel kutsutakse tööandjaid üles andma 23. veebruaril töötajatele vaba päev, kuna 24. veebruar on sel aastal laupäeval.

Vaba päev Eesti vabariigi sünnipäeva eel annab ka töötajale võimaluse koristamised ja muud argitoimetused teha ära päev enne ning õigel päeval nautida pidupäeva koos perega ja südamest, kirjutab üleskutse autor.

"Kutsume kõiki tööandjaid ja organisatsioonide juhte Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul kinkima töötajatele vaba päeva. Sel päeval saame me mõtiskleda iseenda, riigi ja riikluse üle, osaleda EV100 sünnipäevaüritustel ja valmistada ette peolaud. Me saame olla koos lähedastega ja teha ära kodutööd. Nii on sünnipäeva-päeval võimalus juubelit nautida ilma tormamata," seletab üleskutse algataja.

Algataja rõhutab, et vaba päeva kinkimisega tekitame erilise peotunde ja õhustiku, mis loob uue tähenduse töötajate ning tööandjate vahelisele usaldusele.

"EAS Ärimentorprogrammi 2017/2018 programmis osalevatel ettevõtjatel tekkis idee väärtustada Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva pidustusi tööst vaba päevaga. EV100 sünnipäev on sattunud laupäevasele päevale ja olgugi, et pühale eelnev tööpäev on kolm tundi lühem, lisaks olulist pidulikkust terve vaba päev. Kogu Eesti rahva töövõimelised inimesed annavad igapäevaselt oma panuse meie riigi püsimise, kasvu ja edu nimel. Mina, sina ja tema. Kasvatagem töörõõmu, panustades ka peomeeleolu loomisse! Jõudu tööle!" julgustab algataja.