Ilay DjagilevFoto: CEN/@vozhzd
Inimesed
6. veebruar 2018, 16:35

Pentsik juhtum iludusvõistlusel: finaali pääsenud kaunitar tunnistas, et on tegelikult mees (7)

Kasashtanis toimunud iludusvõistlusel plahvatas paras pomm, kui üks võistluse finaali pääsenud kaunitaridest paljastas, et on tegelikult meessoost.

Ilay Djagilev (22) suutis lollitada iludusvõistluse korraldajaid, esinedes seal ilusa tütarlapse Alina Alijevana ja edestades võistluse viimastes voorudes suisa 4000 tüdrukut. 

Foto: Alina Alieva ehk Ilay Djagilev (East2West)

Noormees ütles: “Vaidlesin sõpradega iluteemadel ning otsustasin iludusvõistlusest osa võtta. Olen alati olnud naturaalselt ilus.”

“Nagu näha on, on paljud noored naised pea identsed, nad kannavad sama jumestust, samas stiilis riideid ja nad usuvad, et on ilusad, kui järgivad trende. Mina nii ei arva,” sõnas noormees.

Ilay Djagilev Foto: CEN/@vozhzd

Djagilev otsustas siiski Kasashtani “Miss Virtuali” võistluse korraldajatele öelda, et nad on petta saanud, nagu ka kõik hääletajad, kes noormehe poolt oma hääle andsid.

Ilay Djagilev Foto: East2West

“Ma sain finaali ja otsustasin oma identideedi Arina Alijevana paljastada, kui mõistsin, et asi on liiga kaugele läinud. Alguses osales võistlusel üle 4000 tüdruku üle kogu Kasashtani, aga ma sain finaali,” rõõmustas ta.

Võistluse korraldajad olid šokeeritud, kui said teada, et võistluse populaarseim tüdruk on tegelikult mees. Djagilev eemaldati võistluselt. 

Selliseid kentsakaid juhtumeid on olnud varemgi: näiteks Venemaal hakkas 20aastane Andrei Nagornõi pesumodelliks ja võitis ka ühe iludusvõistluse. Piltilus brünett Nagornõi pani selga oma tüdruksõbra pesu, meikis end ära ning hakkas kutsuma end Preili Avokaadoks.

Andrei Nagornõi Foto: Instagram: Andrey Nagorny