Inimesed
6. veebruar 2018, 00:14

VIDEO | Uma Thurman paljastas õnnetuse "Kill Billi" võtetel: selle varjamine on andestamatu (10)

Näitlejanna Uma Thurman avalikustas New York Timesis kirjutatud loos, et Quentin Tarantino 2003. aasta filmi "Kill Bill" võtetel toimus raske õnnetus, mida hiljem varjati.

Thurman kirjeldas laupäeval ilmunud kirjatükis, kuidas produtsent Harvey Weinstein pani tema kallal toime seksuaalrünnaku. Lisaks rääkis Thurman, et Tarantino veenis teda juhtima autot, mida näitlejanna nimetas "ratastel kirstuks". Thurman sai filmivõtetel toimunud avarii tagajärjel tõsise peapõrutuse ja põlvevigastuse.

Thurman avaldas nüüd õnnetusest video Instagramis. "Selle sündmuse asjaolud olid peaaegu kriminaalselt hooletud. Samas ma ei usu, et selle taga oli pahatahtlikkus," märkis Thurman klipi all.

"Quentin Tarantino kahetses väga ja tal on siiani selle õnnetu juhtumi pärast kahju. Ta andis mulle aastaid hiljem selle video, et saaksin selle päevavalgele tuua hoolimata, et õiglust enam saavutada pole võimalik. Tarantino andis selle video mulle teades väga hästi, et see võib talle isiklikku kahju põhjustada, ja ma olen tema üle uhke, et ta õige valiku tegi ja näitas üles julgust," seletas Thurman.

 

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Thurman rõhutas, et juhtunu juures polnud andestamatu mitte õnnetus ise, vaid selle eesmärgipärane kinnimätsimine.

"Selles süüdistan ma Lawrence Benderit, E. Bennett Walshi ja kurikuulsat Harvey Weinsteini. Nad valetasid ja hävitasid asitõendid. Nad valetavad siiani püsiva kahju kohta, mida nad põhjustasid. Varjamine oli pahatahtlik; häbi neile kolmele terveks igavikuks!" ütles Thurman.

Näitlejanna avaldas lootust, et need mehed hoolitsevad oma praeguste klientide eest paremini.