Kim Catrrall Foto: EMMANUEL DUNAND
Inimesed
5. veebruar 2018, 08:17

„Seksi ja linna" tähe Kim Cattralli vend leiti surnuna

Kim Cattrall otsis sotsiaalmeedia abil oma venda, kes oli Kanada kodust kaduma läinud. Vähem kui ööpäev hiljem teatas „Seksi ja linna" täht aga kurba uudist - Chris Cattrall oli leitud surnuna.

„Mina ja minu pere teatame suure kurbusega meie poja ja venna Chris Cattralli surmast," kirjutas 61aastane näitlejanna Instagramis.

Alles pühapäeva varahommikul oli Kim kirjutanud, et tema 55aastane vend on Kanadas Albertas asuvast kodust teisipäevast saadik kadunud.

 

MISSING! This is my brother Christopher Cattrall or Chris as we call him. He has been missing since Tuesday, January the 30th from his home in Lacombe, Alberta Canada. His keys, cell phone,& wallet left on the table and his front door unlocked. This is not like Chris. He he would never leave his unlocked home without those items nor his 7 beloved dogs. Chris is 55 years old, 6 feet tall, 200 pounds, blue eyes, short brown hair, goatee, average build & usually wearing a waist length hooded winter coat with black gloves, blue jeans and calf high black winter boots. If you’ve seen Chris contact Blackfalds RCMP at 403 885 3300 He’s a one of a kind brother. Help us bring him home safe. Please spread the world. Many thanks for reading this. Kim #centralalberta #blackfalds #reddeeralberta

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Chrisi võtmed, mobiiltelefon ja rahakott olid jäänud lauale ning tema kodu välisuks oli lukustamata.

„See pole Chrisi moodi," kirjutas teletäht. „Ta ei lahkuks ilma nende asjadeta ega oma seitsme armsa koerata lukustamata kodust mitte ealeski. Ta on ainulaadne vend. Palun aidake meil Chris turvaliselt koju saada. Palun levitage seda uudist."

Ka Chrisi kasutütar Katie Osmond oli sotsiaalmeedias tema fotot levitanud. „Ma tean, et inimesi on raske leida, kui nad on kaduma läinud. Palvetan, et ta jõuaks turvaliselt ja tervena koju."