Meeleolukas L'Oréal Paris ja Balmaini piduFoto: Audrius Dzimidavicius
Inimesed
2. veebruar 2018, 19:37

PILDID | Glamuuritarid mekkisid Balmaini eksklusiivset huulepulgakollektsiooni (4)

1. veebruaril toimus Vilniuse klubis Anna Mesha. Butas sädelev pidu, millega tähistati kõrgmoe kõige omanäolisema loovjuhi Olivier Rousteingi ja Pariisi moenädala ametliku ilupartneri L'Oréal Paris kollaboratsioonis valminud eksklusiivsete huulepulkade Color Riche jõudmist Baltikumi. Sündmusel, mis tõi külalisteni pariisiliku sära ja kõrgmoe rafineerituse, osalesid ilugurmaanid ka Eestist. 

Color Riche eksklusiivse kollektsiooni keskmes on naiste innustamine ja mitmekesisus, Pariisi ikoonilise kõrgmoe teisendamine ning unikaalselt kaasaegne lähenemine iluideaalidele.

Kümme Baltikumis saada olevat moekat värvitooni ongi saanud inspiratsiooni kolmest erinevast naisetüübist, mis iseloomustavad ka Balmaini tänapäevaseid “moeklanne” – Safari, Couture ja Rock. Just nendest teemadest oli inspireeritud ka L'Oréal Paris ja Balmain peo sisekujundus.

Lähtuvalt kollaboratsiooni eesmärgist ülistada erisusi ja ühendada erinevaid ilu- ja inimtüüpe, olid ka peokülalisteks valitud erinevate kultuuriliste taustade, karakterite, püüdluste ja välimusega trendikad ning elegantsed mõjuisikud nii Eestist, Lätist kui ka Leedust. 

Egiidi „Üheskoos oleme võitmatud“ all toimunud pidu väisasid eestlannadest näiteks moeblogijad Inna Kovaljova, Kätriin Kübar, Mari-Liis Suvi, Meryl Mägi ja Maarja Brenner, PÖFFi Moekino programmijuht Britta Talving ning modellidena tuntust kogunud Josefine Vaher-Vahter ja Nelery Rästas. 

Vaata pildigaleriid!