MiljardidVideo: Jörgen Norkroos
Üritused
7. veebruar 2018, 12:00

ÕL VIDEOANKEET | Miljardite kutid kutsuksid õhtusöögile maailma esimese ja viimase inimese

Tänavuse „Eesti laulu“ esimeses poolfinaalis astub lavale ka aasta algul kolme muusikaauhinnaga pärjatud ansambel Miljardid, kes võistleb looga „Pseudoprobleem“. „Meil tuli plaat välja, saatsime loo ja saime edasi,“ ütleb ansambli solist Marten Kuningas.

Kuningal on hea meel, et „Eesti laulu“ vahendusel on neil võimalik oma bändi ja muusikat näidata. Miks läks plaadilt võistlusele aga just „Pseudoprobleem“? „Kui plaati vaadata, siis on suurem osa lugusid üle nelja minuti. Seda lugu oli lihtne ajaraami mahutada ja see on ka ehk sõnumilt konkreetsem,“ ütleb kitarrist Raul Ojamaa. Marten arvab, et „Eesti laulu“ formaadis on seda lugu lihtsam seedida. „Kolm minutit on ka selline aeg, kus sa ei jõua liiga palju öelda,“ sõnab Raul.

 

Mehed ütlevad, et olid poolfinaali pääsemise üle meeldivalt üllatunud. „Maailm poleks lõppenud, kui me poleks saanud,“ kinnitab Raul. Mehed lubavad, et laval saab näha neid, Miljardeid, oma vabaduses ja vallalisuses. „Ilutulestikku pole, alligaatori rent oli selleks kuupäevaks kinni ja telekas ei tohi vist alasti ka olla, seega ei saa me teha midagi sellist, mida me tahaks,“ viskab Raul nalja. „Seega esineme me bändiga, üsna lihtsa visuaalse poolega ja näitame ennast. Miljardeid bändiga pole vast nii palju nähtud,“ lisab ta.

Otsustasime tänavustele "Eesti laulu" poolfinalistidele läheneda pisut teise nurga alt ja uurisime neilt muu seas, kelle nad kogu maailmast võimalusel õhtusöögile kutsuks ning kui maja põlema läheb ja lemmikloomad-perekond on päästetud, siis mis oleks üks asi, mille nad kaasa haaraks.

Vaata lõbusat küsitlust videost!