Leslie LaasnerFoto: Teet Malsroos
Inimesed
1. veebruar 2018, 14:14

Iroonia tippklass! Leslie Laasner viskab ilmapaanika üle nalja

Tormi- ja tuisuilmad on tekitanud kaost liikluses ning pakkunud kõneainet leheveergudel. Muusik, DJ ja reklaamiguru Leslie Da Bass, kodanikunimega Leslie Laasner, naerab ilmapaanika üle ning kirjutas Facebooki sellest iroonilise postituse.

(Postitus täismahus muutmata kujul)

"HURRIKAAN MALVIINA RÄSIS TALLINNAT. Vaatamata kõikide uudistekanalite eilsetele korduvatele hoiatustele ja erisaadetele, täna välja üldse mitte minna ja rahulikult kodus surra, otsustasid osad hulljulged siiski autodega tööle sõita. Liiklusolud muutusid katastroofiliseks juba varapimedas. Kõikjale teedele oli sadanud 2cm lund. Pirita tee ummikud venisid 8 meetrit pikemaks. Osad inimesed loobusid igaks juhuks gaasi vajutamisest ja hülgasid mõtetes oma autod. Russalka juures võimles baretiga naine poole vähem. Tagaveolistega ossid ja firma autodega keskastme juhid marodööritsesid parklates.

Tondi tänava raudteeülesõidujuures oli selgelt märgata, kuidas 2 oksa tuulekäes liikusid, põhjustades ohtu möödujatele. Linnutee otsas rullus tuulega teele tühi prisma kilekott, mis tabas lõpuks ühe mööduja nägu, põhjustades rämedat sõimu. Narva tänava kohviku juures peksis kajakas nokaga konteinerist varastatud kõva saiakest. Kaarli kiriku kõrvalt tabati troll, kes saboteeris liiklust mustamäe suunas. Politseid pole kusagil. Inimesed hilinesid tööle. Lapsed ei saanud enne tunde nutitelefonides olla.

Parkidest ja hekkidest hakati maha saagima väikeseid kuuski, et ehtida need mõrtsuktormi saabumise eel viimast korda jõuludeks. Lauldi Tõnis Mägi Koitu sõnadega Kõik ja Toit. Poliitikud jagasid viimastest valimistest alles jäänud tikke, millega inimesed end soojendasid. Poodides tekkis juba eile suur defitsiit allahinnatud dvd-de ja popkorni järgi. Facebookis loodi grupp inimestest, kes otsustasid vaatamata ekspertide hoiatustele lätti viina järele suusatada.

Sünoptikud manitsevad veelkord inimesi täna mitte välja minema. Varustage ennast tekkidega, ruberoidiga, hävitage autovõtmed, katke aknad kelkudega, laadige telefonid. Malviina on senini suurim orkaan, mis Eestit tabanud, peale Delfi kommentaaride ja Gangnamstaili. Olge hoitud."