Tele

VIDEO | „Pealtnägija“: keskkriminaalpolitsei uurijad paljastasid iseseisvusaja kõige ohtlikuma narkogrupeeringu (15)

LISA KOMMENTAAR

Nurm1. veebruar 2018, 15:08
Huvitav kas ikka miilitsad said ise selle tööga hakkama vaevalt kaldun arvama et ikka keegi laululinnuke siristas ja kaldun arvama et mingi lapsporno tootja et ome pee säästa. Kui viimased aastad on näha ja kuulda kuida politsei:D😀 oma töös lohakas on või jäi ärimehel pistis maksmatta
FentanüüliKUNINGAS1. veebruar 2018, 11:29
Uskumatult kõlavadtiitlid Eestis. Ükskõik milline kriminaal või krääksuv peletis pilti saab, hakkab tiitleid sadama. Guru, hingematvalt kaunis, kuningas, staar jne jne jne. Üks õnnetuseks looduse poolt igasugusest ilust ilma jäetud naissaatejuht tituleeriti algul stabiilselt hingematvalt kauniks naiseks. Keegi, kes oskab lihtsalt hästi vahutada, tituleeritu guruks. Meessoost laulja, kellel puudub igasugune mehelikkus, on saanud macho ja ihaldatuima mehe tiitli. Näiteid on kuhjaga. Nüüd siis fentanüülikuningas. Tiitlid on meil uhked kuid absoluutselt põhjendamatud.
Miks tunti ja kasutati Vääna kandi metsasid?1. veebruar 2018, 12:31
Põhjus on kurjategijate lapsepõlves... Seal rajoonis asusid vene ettevõtete pioneerilaagrid...Dvigateli jne. Kõik lapsukesed pidid nendes metsades mängima Zarnitsat jt. sõjamänge... meie politseinikel oli teistsugune lapsepõlv.
piiks1. veebruar 2018, 09:52
eestis on ju ikka nii,et priske rahakotiga või suhteliselt kõrgel ametikohal olev isik saab väga lohva karistuse kohtus. NN moosivaras või poest kommi varastanu saab sama karistuse kui narkotsi valmistajad. Narkotsi valmistamise eest oleks õige karistus 10 aastat ilma varem vabanemise õiguseta- mõrvarid ju!
x1. veebruar 2018, 09:28
Uskumatu, kui väikesed karistused ikka narkovahendajatele, see on täiesti ebareaalne. Oled 6 kuud vanglas ära ja jalutad peaaegu puhta mehena vabadusse, mis sest , et katseaeg on 3 aastat. See on tegelikult mitte midagi. Oled vabaduses, kodustega jne. Jube hea .
mnjaa1. veebruar 2018, 07:35
eks riik võttis maksu liialt ja ajas mehed sellele teele ?
küll1. veebruar 2018, 07:22
kõigile patustele andestatakse .
vahel tekib tunne1. veebruar 2018, 00:24
et politsei ei tohi paljusid asju avastada. Tänu Pealtnägijale, KUUUURIJALE; RADARILE JNE jõuab ka midagi rahva kõrvu/silma.
metsamees31. jaanuar 2018, 22:37
Räägiks ikka olulistest asjadest pealtnägijas . Kes on keskkonnaminister? Ikka IRL i parteisõdur kiisler, enne teda sõdur pomerants. Kellele allub RMK? Ikka keskkonnaministeeriumile. Üldiselt kõik jamad, mis siin riigis toimuvad, kus on toimunud suuremahuline raiskamine või kus on tunda suuremat rahakantimise hõngu on IRLi kõrvad paista. IRL+Parts= Auvere ja alstom kuhu suunati Partsi käsul 100 miljoneid ülekulude katteks. Utah mille kulusi plekitakse Eesti riigi arvelt tänaseni. EAir sellest rahapõletamisest pole mõtet rääkidagi, „geenius parts palkas hiigelpalgaga geeniuse taskila” maksumaksja raha põletama ja võibolla ka kilekotti toppima.
Ha ha ha31. jaanuar 2018, 22:08
tiia1. veebruar 2018, 09:00
meie riigis on iga varas ärimees!
Eks1. veebruar 2018, 21:16
pihtapandud kraam tuleb ju maha ka müüa ja siis on tegu juba äriga. Ja sellega tegeleja ongi ärimees...
Modele1. veebruar 2018, 21:17
Ärge nüüd öelge, et olin ebatsensuurne jne...