Naya RiveraFoto: Reuters/Scanpix
Tele
10. juuli 2020, 14:17

Kolm ootamatut surma: kas muusikalisari „Glee“ on tõepoolest neetud? (5)

Telesarja "Glee" staar Naya Rivera jäi kolmapäeval Los Angelese kesklinnast umbes 56 miili loode pool asuvas Piru järves kadunuks ja tema surnukeha on siiani leidmata. Rivera pole kahjuks esimene noortesarjas kaasa löönud näitleja, kes manalateele on läinud. Kas tõesti on seriaal neetud?

33aastane Rivera jäi kadunuks kolmapäeval. Naine rentis kella 13 paiku paadi ja veetis pärastlõuna oma pojaga ujudes, teatas politsei. Umbes kella nelja paiku õhtul leiti paat koos 4aastase poja Josey'ga, kuid naine oli teadmata kadunud. Politsei sõnul olid pardal naise rahakott, isikutunnistus ja päästevest. Neljapäeval, 24 tundi pärast naise kadunuks kuulutamist, teatas Ventura maakonna šerifi büroo, et näitlejanna on uppunud.

Naya Rivera Foto: Reuters/Scanpix

Esimene tragöödia juhtus 2013. aastal kui Cory Monteith, kes mängis seriaalis Finn Hudsonit, suri oma karjääri tipus narkootikumide üledoosi. 31aastane Kanada näitleja leiti surnuna hotellitoast, surma põhjustas heroiini ja alkoholi mürgine kooslus.

Mehel oli meelemürkidega probleeme juba varem ja vahetult enne oma surma viibis ta narkosõltuvuse pärast võõrutusravil.

Monteith oli alates 2012. aastast suhtes oma kaasstaari Lea Michelega, kellele oli mehe surm väga raske üleelamine. "Aitäh teid kõiki, et olete aidanud mind sel raskel ajal suure toetamisega. Cory jääb alatiseks mu südamesse," kirjutas naine toona sotsiaalmeedias. 

Cory Monteith Foto: AP/Scanpix

2018. aastal leiti telesarja staar Mark Salling Los Angelesest pooduna, võimude sõnul võttis mees ise oma elu. 

35aastase Sallingu surnukeha leiti kümne kilomeetri kauguselt tema Los Angelese kodust ratsaklubi lähistelt. Näitleja, kes oli mõistetud süüdi lapsporno kogumises - tema arvutist oli leitud üle 50 000 foto ja video - ning keda ootas ilmselt viie kuni seitsme aasta pikkune vanglakaristus, oli kõigi märkide järgi ise oma eluküünla kustutanud.

Mark Salling Foto: Reuters/Scanpix

Surm ja tragöödia on tabas ka  "Glee" neljandas hooajas kaasa löönud Becca Tobinit. Tema poiss-sõber, klubiäris tegutsev Matt Bendik leiti 2014. aastal hotellitoast surnuna.

Mehe perekond arvas, et mees suri tööstressist tekkinud infarkti. Politsei sõnul ei viidanud miski sellele, et Bendik oleks sooritanud enesetapu või tarvitanud narkootikume. Tobin oli lootnud mehega abielluda ja lapsi saada. Pärast kaaslase surma ütles ta, et tunneb end lohutamatuna.

Becca Tobin Foto: Vidapress