Prints Harry ja näitlejanna Meghan Markle abielluvad maikuus. Foto: BEN BIRCHALL
Inimesed
31. jaanuar 2018, 12:41

Prints Harry ja Meghani kosjamooriks oli aadlidaam

Prints Harry ja tema väljavalitu Meghan Markle tunnistasid kihluse puhul antud intervjuus, et neid oli kokku viinud ühine sõbratar. Sestsaadik on spekuleeritud, kes see olla võis.

Briti ajakirjandus oli varem välja pakkunud, et Cupidot mängis Soho House'i konsultant Markus Anderson (keda nähti septembris Invictuse mängudel Meghani kõrval istumas). Ent noorpaar andis mõista, et tegu oli olnud naisterahvaga.

Tähelepanu pöördus Markle'i moedisainerist sõbrannale Misha Nonoole, kes oli olnud abielus Harry lähedase semu Alexander Gilkesiga. Liiatigi kandis Meghan Invictuse mängudel Misha loodud triiksärki ning oli koos naisega käinud 2016. aasta augustis ühisel reisil. 

Kuid E! News väidab, et tegelik kosjamoor oli Violet von Westenholz, kelle parunist isa on prints Charlesi sõber ning kes on aastaid kuulunud prints Harry usaldusväärseimate sõprade ringi. Violeti noorem õde Victoria oli vahepeal printsiga väidetavalt isegi semminud. 

E! Newsi allikate väitel oli prints jõudnud oma romantilistes otsingutes ummikseisu - mõistagi ei saanud ta kaaslannasid Tinderist lantida ning Briti seltskonnakaunitarid ei pakkunud talle huvi.

Just Westerholz olevat märganud, et USAs on imekaunis telenäitlejanna Meghan Markle, kes peab elustiiliblogi. Väidetavalt tutvusid Violet ja Meghan seoses aadlidaami PR-tööga moedisainer Ralph Laurenile. Kuna Meghan oli sageli ka Londoni seltskonnas lõõgastumas käinud, andis Violet Harryle teada: võimalik, et printsi jaoks on leitud ideaalne kaaslanna. 

E! palus kommentaari ka von Westenholzilt endalt, kuid pole ime, et aadlidaami suu jäi lukku.