Macaulay Culkin 2017. aastal Foto: Vida Press
Inimesed
31. jaanuar 2018, 11:24

„Üksinda kodus“ staar Macaulay Culkin rääkis suu puhtaks: narkootikumidega on kõik, ma olen nüüd täiskasvanu ja mulle meeldib juua (8)

„Üksinda kodus“ lapstäht Macaulay Culkin on pärast töist lapsepõlve elanud väga tagasihoidlikku, avalikkuse eest varjul elu ning temast on saanud erak. Nüüd rääkis mees oma mineviku kohta suu puhtaks, meenutades sõprust lasteahistajaks tembeldatud Michael Jacksoniga, oma kunagisi tüdruksõpru ning muidugi ka narkootikumidega seotud musta minevikku.

Culkin vastas Redditis oma fännide küsimustele ning välja koorus sealt nii mõndagi.

„Üksinda kodus“ ja Donald Trump

via GIPHY

Praegusel Ameerika presidendil oli „Üksinda kodus“ filmides väike rollijupike. Tol ajal oli Trump lihtsalt ropult rikas ja selle hotelli omanik, kus „Üksinda kodus“ teist osa filmiti.

Culkini sõnul nägi tema Trumpi vaid korraks ning mees ei veetnud võtteplatsil rohkem aega, kui tema lõigu filmimiseks kulus ehk sõna otseses mõttes kaks sekundit.

Culkin ütles, et tema lemmik „Üksinda kodus“ filmidest on muidugi esimene, sest see sisaldas 100 protsenti vähem Trumpi. Tundub, et ka kunagine lapstäht ei ole USA praegusest presidendist väga vaimustuses…

Sõprusest Michael Jacksoniga

Michael Jackson ja Macaulay Culkin 1991. aastal Foto: Vida Press

Popikoon ja Culkin said 90ndatel parimateks sõpradeks. Ta isegi oli tunnistajaks Jacksoni kohtuistungil 2005. aastal, kui lauljat pedofiilias süüdistati. Culkini sõnul on süüdistused täiesti naeruväärsed.

Kui Culkinilt tema ja Jacksoni suhte kohta uuriti, jäi ta üsna napisõnaliseks, öeldes vaid, et tema lemmikmälestus lauljast on see, kui nad golfiautodega sõitmas käisid. „Kui ma peaaegu enda golfiautoga talle sisse oleks sõitnud, kutsus ta mind õunapeaks,“ meenutas ta.

Narkootikumid ja alkohol

Culkin pärast narkoskandaali kõmulehe esikaanel Foto: Vida Press

Culkin rääkis veidi ka oma narkoprobleemidest, öeldes, et hetkel pole narkootikumid enam talle teemaks. Ta eelistab mõnd head jooki.

Culkin arreteeriti 2004. aastal marihuaana omamise eest ning kui fännid selle kohta uurisid, ütles ta: „Jah, ma tarbisin oma elus narkootikume. Aga mitte nii hullusti, kui inimesed seda väitsid. Enam ei ole see mu elu osa. Olen nüüd täiskasvanu. Mulle meeldib juua,“ sõnas ta.

Tema armuelu

Mila Kunis ja Macaulay Culkin Foto: Vida Press

Culkini tuntuim suhe oli näitlejanna Mila Kunisega, kellega ta kaheksa aastat koos oli. Lisaks läks ta 2002. aastal lahku näitlejannast Rachel Minerist, kellega ta oli abielus.

Seega tundub, et just armuelu on see, milles noormehel väga õnne pole olnud. Kui fännid küsisid ta elu suurimate kahetsuste kohta, tunnistas ta: „Mul ei ole suurt midagi kahetseda, aga enamus mu kahetsustest puudutab naisi.“

Tema näitlejakarjäär

Foto: Vida Press

Culkin sai end filmimaailma murtud juba varases nooruses, kuid teda sinna tagasi oodata pole mõtet, kuna ta ei hakka taas täiskohaga näitlejaks. Mehe sõnul on ta näitlemisest erru läinud ning see on talle rohkem nagu hobi.

„Ma teen sutsakaid siin ja seal – see ei ole töö. See on hobi. Mulle meeldib teatrit teha, see on mu lemmikvorm, aga momendil ei tegele ma ka sellega tõsiselt. Ma ei otsi mingeid tööotsi,“ sõnas ta.