Parkimine vanalinnasFoto: Martin Ahven
Eesti uudised
31. jaanuar 2018, 10:24

Tallinna talvine parkimiskorraldus lükkub edasi

Tallinna transpordiamet teatab, et Tallinna vanalinna talvise parkimiskorralduse algusaeg on edasi lükatud kuni 12. veebruarini. Talvisele parkimiskorraldusele üleminekust teatatakse täiendavalt kõikvõimalike meediakanalite vahendusel.

Transpordiamet tuletab meelde, et kõikidel, keda puudutab Tallinna vanalinna parkimiskord ja operatiivne teavitamine, on võimalik tellida endale vastavasisuline SMS või e-posti teavitus.

Vanalinna parkimiskorralduse teadete saamiseks SMS-i ja e-posti teel tuleb toimida järgmiselt: minna Tallinna iseteeninduskeskkonda aadressil: www.iseteenindus.tallinn.ee; siseneda süsteemi kas ID-kaardi, mobiil-ID või pangalingi kaudu; valida menüüst „Isikuandmed ja teavitused“; sisestada oma isikuandmed ja teavituste tellimiseks märgistada rida „Vanalinna parkimiskorralduse teated“ linnukesega (NB! Täpsema info saamiseks soovitame sisestada ka kehtiv e-posti aadress); vajutada „Salvesta“ nuppu; oodata teavitusi.

Teenus on tasuta. Teavituse tellimiseks ei pea olema Tallinna vanalinna elanik.

Suvine parkimiskord vanalinna elanikule tähendab seda, et ei ole vajalik sõiduki parkimine paaris ja paaritutel kuupäevadel piirkondade vahel, mis on elaniku jaoks mugavam.

Informatsiooni vanalinna parkimiskorra ja parkimistsoonide kohta saab Tallinna kodulehelt www.tallinn.ee.