Mark Salling (1982 - 2018)Foto: JASON REDMOND
Inimesed
31. jaanuar 2018, 10:10

„Glee“ tegijad leinavad Mark Sallingut: „Jah, ta pani toime lastevastaseid kuritegusid. Aga ta oli murtud mees.“ (16)

USA muusikalise telesarja "Glee" tegijad on avaldanud kaastunnet Mark Sallingu omastele.

35aastase Sallingu surnukeha leiti kümne kilomeetri kauguselt tema Los Angelese kodust ratsaklubi lähistelt. Näitleja, kes oli mõistetud süüdi lapsporno kogumises - tema arvutist oli leitud üle 50 000 foto ja video - ning keda ootas ilmselt viie kuni seitsme aasta pikkune vanglakaristus, oli kõigi märkide järgi ise oma eluküünla kustutanud.

"Glee" produtsent Tim Davis avaldas Marki vanematele kaastunnet.

"Kaotasime täna järjekordse "Glee" trupi liikme," kirjutas Davis, viidates Cory Monteithi nelja aasta tagusele surmavale üledoosile.

"Jah, Mark pani toime lastevastaseid kuritegusid. Jah, see on õudne. Aga Mark Salling oli murtud mees ... Armastasin Marki, ja olen kurb, arvestades tema vanemate ahastust. PALUN jätke oma julmad kommentaarid enda teada," kirjutas Davis Twitteris.

"Kui olete patuta, võite kividega loopida."

Davis toonitab: kaastunne Sallingu vastu ei vähenda tema kuritegude suurust ega ohvrite valu. "Palun lihtsalt, et te tema pere valu ei suurendaks. Tegu on nende pojaga. Kui olete patuta, võite kividega loopida."

Sallingu kolleeg Jane Lynch avaldas Twitteris Davise avalduse ning ütles ka TMZ.comile, et uudis Sallingu enesetapust oli kurb ja väga traagiline.

Telesarjas õpetaja Will Schuesterit kehastanud Matthew Morrison avaldas sotsiaalmeedias foto Sallingust ja Monteithist, lisades sellele kaks ingliemotikoni ja kurva näo.

 

😇😔😇

A post shared by Matthew Morrison (@_matthew.morrison_) on

Ka "Glee" lavastaja Paris Barclay avaldas kahe surnud näitleja ühisfoto ning kirjutas: "Jälle valus kaotus. Kaks noort näitlejat, kes liiga vara siit ilmast lahkusid."

Sallingu advokaat nimetas Marki hellaks ja armastavaks inimeseks, kes oli väga loominguline ning "kes tegi, mis tema võimuses, et lunastada mõningaid tõsiseid vigu ja väärotsuseid." "Temast jäävad maha ema, isa ja vend. Sallingute pere on tänulik saadud toetuse eest ning palub oma privaatsuse austamist."