Foto: Kalev Lillerog
Mitmesugust
5. veebruar 2018, 08:00

9 põnevat fakti Siim Rikkerist

Värskes Naistelehes kutsub Evelin Ilves meid enda uude koju ja räägib avameelselt sellest, missugused on tema ja kallima Siim Rikkeri ühised tulevikuplaanid. Abielluda paar ei kavatse, sest nii Evelin kui ka Siim on abielus olnud.

Kuigi paar on ühtse duona avalikkuse tähelepanu all olnud kogu aeg, on Siim jäänud pigem tagasihoidlikuks - sedapuhku panime kokku portsu põnevaid fakte, mida me praeguseks Evelin Ilvese elukaaslasest teame.

1. Vändra vallast pärit mees on ennekõike tuntud ansambli Tuulelõõtsutajad lõõtsamängija ja lauljana.

2. Tema esimeseks pilliks oli aga hoopis kannel, mida ta õppis Tuule Kanni juhendamisel Tallinna vanalinna muusikamajas.

3. Siim Rikker on tegelenud muusikaga juba varasest lapsepõlvest. Lisaks on ta on õppinud flööti, mängis Otsa koolis Meeme Suurvälja juhendamisel kontrabassi ja laulnud Eesti Poistekooris.

4. Siim on Evelinist 15 aastat noorem: "Aasia kultuurides austatakse eakaid naisi ja peetakse neid isegi ilusamaks kui noori. Sest ilu ei ole kortsude puudumine, vaid su silmist kiirgav elukogemus. Vanusevahe on inimeste peas kinni. Miks peaks see üldse probleem olema?" on Evelin avameelselt LPle rääkinud.

5. Ta lahutas abielu 2015. aasta sügisel.

6. Siimu hobideks on motikad ja meri.

7. Siim pani enda 1995. aasta Suzuki LS650 Savage tänavasõidutsiklile ansambli järgi ristinime Tuulelõõtsutaja.

8. Puutöö pole tema jaoks võõras. Siim on restaureerinud vana mööblit. Eriala omandas ta Tallinna ehituskoolis, kuid on soojendanud koolipinki Viljandi kultuuriakadeemiaski.

9. Siimul on kaks poega.

Foto: Kalev Lillerog