Inimesed

DJ Kermo Hert: palun vabandust, et kaotasin pärast aastaid kestnud pinget närvid ja loopisin naabrite Sipsikut lumepalliga (141)

LISA KOMMENTAAR

Saatusekaaslane8. veebruar 2018, 12:00
Hea inimene, tean, mida tunned. Ja tean, et see pole kaugeltki meeldiv. Sest olen ka ise juba aastaid kannatanud naabrikoera haukumisterrori all. Ja kuigi osades punktides pole lood täpselt üks-ühesed, on põhisisu siiski kattuv. Pidev, päevast teise korduv koeraterror, mis mitte kunagi ei lase end välja magada. Pinge kuhjub, magamatus teeb oma töö. Naabriks, koerapidajaks, samuti eakas vanur. Lemmikloomaks väike armas (kellele armas, kellele mitte) koerake. Tulemuseks ärarikutud elu. Koeraomanik aga ei mõista, leiab, et tal ja tema koeral on kõik õigused, sul aga mitte mingeid. Lahendust nagu polegi, meil siin näikse õigus jäävat alati lõugavatele ja inimese närve-tervist hävitavatele koertele. Sulle jääb üle "hullu staatus" ja teiste naabrite (ka lõugavate koerte omanike) põlgus. (Ning võimalus lõputult kolida ja loota, et järgmine naaber ei osutu teistega mittearvestavaks koeraomanikuks, neid aga leidub oi kui palju). Omakohus on taunitav, aga välja magada sooviva inimese terroriseerimine aastaid klähviva koera abil täiesti legaalne tegevus. Soovin Sulle kõike kõige paremat ja palvetan Su eest, et armas Jumal aitaks olukorra Sinu kasuks pöörata.
Kasvatamatu koer ei taltu!2. veebruar 2018, 10:47
Minu armas koeranähvits haugutas ka 3 naaberkrundi elanikke nii kui need majast nina välja pistsid.Mulle käis see endale närvidele,aga koera juba ümber ei kasvata.Vaikus saabus koera surmaga tema 12 eluaastal.
polegi midagi teha1. veebruar 2018, 11:11
see diidzei on täis t.aun
Juhan1. veebruar 2018, 00:46
Ärge selle Valneri Heiki juttu küll tõepähe võtke! Enne oli mees nagu mees ikka, aga peale seda, kui üks tibi külavahel autoga kihutades ta sopaga üle pritsis, vot siis käis klõps ära ja sellest ajast hakkas mees väga imelikku juttu suust välja ajama.
Gunnar Stahl1. veebruar 2018, 00:39
Ei soovi kuidagi koeri solvata, kuid siin on selge näide kuidas inimlooma ja koera ajud on läinud vahetusse.
Tädi Maali31. jaanuar 2018, 20:00
Ühel lärmaval penil on suuremad õigused kui tavakodanikul.,
mees31. jaanuar 2018, 18:13
Nii, nüüd kirjutavad kõik koerte elu kaitsjad siia oma ees-, perekonna nime ja kontaktid. Eestis on tuhandeid kui mitte kümneid tuhandeid koeri kes on ketis. Ketis olemine on ülim koera vastu toime pandav julmus. Lähete ja päästate need koerad ära. Muidu olete kõvad koerasõbrad aga ära ei tee nende heaks seda kõige vähimatki. Igaüks kannab ette mitu koera ketist päästis, võib olla jumal andestab teile selle silmakirjalikkuse.
elanik31. jaanuar 2018, 17:55
Vaatan ka teinekord,et koerad teevad akna alla häda,koeraomanik ei korista.Korterelamus on koerapidamine looma ja naabri piinamine.
Mann31. jaanuar 2018, 19:44
Ütlen veelkorra, et need on kortermaja rõõmud. Kui tahad privaatsemat elu oleks pidanud parema elu nimel midagi tegema! Kui kella kymnest rahu majas siis on ainuke piin vinguv kortermajanik ise.
Mann31. jaanuar 2018, 15:09
Mõtetu dzort! Tal tuleks samamoodi kividega bemmi aknad sisse loopida. Milles koer syydi? Koer peaks istuma koguaeg teie arust vaikselt oma kuudis ja kõik? See on nagu kortermajades väikeste laste karjumine, koerte haukumine, peo melu jne hääled. Kui ei ole raha privaatset krunti osta kus rahulikult olla, siis ei tasuks ohkida ja lasta ka teistel elada. Ja kui ei ole haridust, et päevatööd teha nagu enamus normaalsed inimesed ei tasuks ka nutta, et ei saa keset päeva magada hambad laiali. Normaalsetele inimestele on selleks tavaliselt määratyd 22-6 öörahu, millal normaalsed inimesed in saanud oma lapsed magama ja muud loomad ka magama et mitte segada teisi. Vähem hala laia oksalisele bemmimehele!
Peter31. jaanuar 2018, 17:28
Haridustase ei ole kuidagi öötööga seotud ja liigitada inimesi normaalseteks ja mittenormaalseteks kellaaja järgi näitab sinu väga piiratut mõtteviisi. Ja lause "tuleks kividega bemmi aknad sisse loopida" ainult kinnitab sinu "intelligentsust".
Mann31. jaanuar 2018, 19:50
Tore näha, et minu kommentaar on läinud õigesse kohta kuna 2/3 tunnevad ennast sellest kommentaarist ära. :) Pooled on loomavihkajad ja pooled eluvõõrad, kellel meeldib hädaldada ja halada. Ja high five neile 1/3 , kes mõtlevad samamoodi :)
Peep2. veebruar 2018, 13:31
Kulla harimatu Mann, kahjuks kehtivad kõigile seadused. Nii sulle kui ka naisepeksja vanematele. Kui sa seadusi ei tea siis võid harida ennast, annan ka vihje kust antud teema kohta võiks ennast harida.
Tallinna koerte ja kasside pidamise eeskiri
§ 2. Koera või kassi pidamine
2) Koera või kassi pidamisega ei või rikkuda avaliku korra või heakorra nõudeid. Koer või kass ei tohi häirida ega ohustada teisi loomi või inimesi ega neile kahju tekitada
http://www.tallinn.ee/est/lemmikloom/Koerte-ja-kasside-pidamise-eeskiri
Väga31. jaanuar 2018, 15:00
Enamus inimesi hauguvad hullemini kui koerad. Tänapäeva lapsed kaasa arvatud.
enamus1. veebruar 2018, 17:49
Enamus (rühm) haugub, mitte hauguvad.
lilia31. jaanuar 2018, 13:03
jõhker kermo hiilib puude vahelt, kuidas süütut koerakest , tema enda territooriumil rünnata. loomavihkajal on isegi nii suur viha, et kui puuduksid väravad,siis ilma kõhklemata sõidaks looma territooriumile ja ajaks ta alla. ainult südametu jõhkard valib oma vihaobjektiks süütu ja kaitsetu looma.
to lilla31. jaanuar 2018, 14:18
Kermo peaks koera haukumise lindistama ja laskma siis öö otsa naabritel oma koera haukumist valjuhääldajatest kuulata. See mõjub kindlasti, järgi proovitud.
Urmas31. jaanuar 2018, 20:34
Öösel kehtib öörahu ja võib politsei välja kutsuda, kes need valjuhääldid kahjutuks teeb ja öörahu rikkuja vastutusele võtab! Üks asi on öösel, kui kehtib öörahu, mil inimesed magavad!
Ettepanek31. jaanuar 2018, 20:42
Koeraomanik tuleks kohtusse kaevata, kaamera ei tohi salvestada üldkasutatavat ala! Ja teiseks, kui koeraomanik ei reageeri nõudele tagada rahu, siis hävitada nii koer kui ka omaniku elamine ... Keegi ei näinud, kedagi ei saa karistada.
kleeee 1. veebruar 2018, 08:40
vaata majade vahe on nii suur et väikese koera plõksimine küll magajat ei häiriks , kui sel just närvidest unehäireid ei ole . maga teisepool maja olevates tubades
sudoku12. veebruar 2018, 12:55
ka vägivalla õhutamine on karistatav,vali sõnu!
ahoi31. jaanuar 2018, 12:14
Vaadake see video algusest lõpuni ja siis näete,et koer reageerib eriti kurjalt just selle mehe peale.Lähevad sealt inimesed mööda,koer ei ilmu väravasse.Aga juba selle mehe autohääl ajab koera tigedaks,tormab värava juurde.Nii et ikkagi see mees ise on koerale halba teinud ja nüüd peab leppima oma tehtud vigadest ja kannatama koera haukumist.
juku31. jaanuar 2018, 12:59
Koer tahab ehk lihtsalt mängida, näeb seltsilist ja pistab lõugama. Kas koeraga lumesõda on keelatud? Rassistlik? Ei tohi musta mehega ka lumesõda mängida, etniliselt mittekorrektne?
Ta31. jaanuar 2018, 21:41
on vast koera peale haukunud ja koerad seda ei unusta.
Reena31. jaanuar 2018, 12:13
Täiesti mõistan hr Herti! Meil on ka naabril koer, kes päeval vahetpidamata haugub kui pererahvas on tööl. Paar korda olen haigena kodus tahtnud päeval magada ja täiesti võimatu! Oma aeda terassile minna ka ei saa, sest koer tõmbab ennast kohe käima! Need, kellel selliseid koeri oma aia taga ei ole, targutavad seni kuni endal sama situatsioon tuleb! Valner pingutab üle ja sõnavara ei ole intelligentse inimese oma. Probleem ei olegi koeras, vaid ikka koera peremehes, kes oma koera ei koolita ega arvesta oma naabritega! Ei saa kuidagi õigustada koeraomanikku koolitamata koera eest! Tuleb kaasa tunda naabritele, kes seda kõike päevast päeva välja kannnatama peavad!
Reena31. jaanuar 2018, 13:21
Unustasin lisada, et meie peres on kaks koera ja nemad ei haugu naabrite ega naabri koerte peale. Meil kahel pool aeda naabritel koerad, kes hauguvad. Ühel naabril õnneks toakoerad, kes alati õue saades hoolega hauguvad.
N31. jaanuar 2018, 18:06
Härra??? Kas selliselt käituvad härrad nagu sealt pildilt näha ?
31. jaanuar 2018, 11:51
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to: Andrus 1. veebruar 2018, 08:46
kuidas tead et naist peksis olid kohal we ? Tal mitu naist olnud ja neid ei peksnud ühti . Suu hoia kinni kui ise midagi ei tea !
Nii ongi ...31. jaanuar 2018, 11:49
....on inimesi keda koer lihtsalt ei salli , tavaliselt on inimene ise selle põhjustanud. Meil on 2 koera , hauguvad kui keegi tuleb , jooksevad väravasse vastu ja siis saadavad ukseni . Aga on paar inimest keda väravast kaugemale ei lasta. Üks ähvardas koeri jalaga , teine viskas kunagi kiviga.. ja see oli ikka päris mitu aastat tagasi . Koer ei unusta. Tükati on koerad targemad kui mõni tühikargajas inimene.
DJ.31. jaanuar 2018, 11:39
Kermol peaks helitehnikat ju olema... . Tuleb öösel koeraomanikule tema koera salvestatud haukumist akna all mängida ja mida valjemalt, seda parem. Koeraomanikule ju meeldib kutsa haukumine, miks mitte talle siis seda 24/7 pakkuda.
Aivar31. jaanuar 2018, 22:27
Minuarust oleks kassi kräunumine palju vahvam.
miks31. jaanuar 2018, 11:34
Miks ei ole videol heli? Kuidagi kallutatud video.
maakas31. jaanuar 2018, 11:30
Eks see jube ole, kui linnatingimustes mõnel naabril peni pidevalt klähvib. Isegi külatingimustes on see suht tüütu! Ja mida naabrid siis arvavad, kui koretrmajas mõnes korteris peni kogu aig lõugab?
xx31. jaanuar 2018, 14:07
Mõned aastad tagasi oli sedasi, et naabrimutt pidas koera. Hommikuti läks tööle ja koera jättis koju. See siis lõugas õhtuni välja. Ajas ikka närvi mustaks küll....Seda enam, et ise olin sel hetkel kodune ning lapse magama panemine oli paras kunsttükk just tänu looma lõugamisele.
Mureva31. jaanuar 2018, 11:11
Loopis koera lumepalliga ja nüüd kahetseb kohutavalt ?? Hale mees. Sind terroriseeritakse ja sina vabandad !
Mina lasen lõugavale koerale ilutulestiku raketi, tahaks tõesti magada, ja seda öösel, aga mitte kuulata IoIIi peni lõugamist öö läbi !
Hedy31. jaanuar 2018, 10:57
Kert31. jaanuar 2018, 10:30
koerad hauguvadki, see on ju normaalne! Miks peab naaber oma koera taltsutama, et sina päeval magada saaks? Ja kaevata selle üle, et koer päeval haugub, on nõmeduse tipp. Mees pead endale korraliku päevase töö leidma nagu võiks olla eale kohane juba. Jäta naaber ja koer rahule, hangi kohusetundlik töö ja maga öösel kui kõik muu maailm ka magab, saabki su umbsõlm lahendatud. Päris lapsik minna niimoodi koera loopima ja see pikk saaga nende kaebustega, mõttetu, see ei jõua ju kuhugi kui sa ise ka nats mõtled. Öörahu algab 23 ja lõppeb kl 7 ja nii ongi, polegi midagi kaevata. Siis võiks ju kaevata naervate ja palli põrgatavate laste peale ka ja autode peale, mis mööda sõidavad. Võta nüüd end kokku ja osta kõrvatropid nagu paljud juba soovitanud..
tüüpilise koerapidaja31. jaanuar 2018, 10:52
tüüpiline lalin. inimene peab ainult päeval tööl käima, et mingi õpetamata loll krants saaks päevad läbi vabalt lõuata. sellised penid karjuvad ka päeval, omanik on loll ja koer veel lollim.
öörahu31. jaanuar 2018, 11:51
Loomasõber31. jaanuar 2018, 12:26
Hauguvad ainult kasvatamatud ja närvihaiged koerad, kelle omanikud on neid väärkohelnud.. Koolis käinud koer teab ka sellist käsklust nagu "hääl" ja muul ajal elab oma emotsioone välja tsiviliseeritult.
üks koeraomanik31. jaanuar 2018, 10:06
Taevamanna, tema käib öösel tööl ja see peab kellegi asi olema, eriti koerapidajate asi!? Ahistatakse tagurpidielajat! Kõik kikivarvule, DJ magab! Sedavõrd ere isiksus, et on tahtmine talle kuppel üle tõmmata! Issand küll!
Naabrite31. jaanuar 2018, 10:19
pidevalt haukuv kuts on tõesti tüütu. Nad peaks oma koera kasvatama sest hauguvad kasvatamatud koerad.
lagle31. jaanuar 2018, 10:01
Kermo,uuri kuidas on naabri filmimisega.täpselt on ju näha mis kell sa koju tuled,kellega ja mis kell sa ära sõidad.
31. jaanuar 2018, 10:47
Üks asi on kaamera üles panna ja vaadata, mis sul koduhoovis toimub. Kuid kui seesamune kaamera on nii paigutatud, et sellelt on selgelt näha, millal su naaber koju tuleb ja sealt ära läheb, kes tal külas käivad, jne, siis see on küll juba naabrite privaatsuse rikkumine ja peaks neid vähemalt informeerima, et kuule, sa oled mul pidevalt kaamerapildis.
Õigus31. jaanuar 2018, 09:59
Kirjutasin kiviloopija vastase arvamuse kohe modereeriti see leht ei ole erapooletu
oh jah31. jaanuar 2018, 10:43
sama siin ja kusjuures ei mingit solvangut või muud sellist. Kallutatud kommetnaarium Õhtulehe poolt
Tõesti31. jaanuar 2018, 09:56
Mulle ka ei meeldi mööda aia äärt haukuvad koerad kui keegi tänaval kõnnib aga mingil noorel joobaril ei ole õigust koera loopida
kl31. jaanuar 2018, 10:58
ma saanaru, et ongi probleem aga mis ta sellega saavutada lootis? Koer läks järjest rohkem ärevamaks, lootis kivi/palli kurku visata? Ma soovitaks koeraomanikul väravad millegagi katta (pilliroomattidega nt)?
No31. jaanuar 2018, 09:56
Siin ikka vaen inimeste vahel Koer pole milleski süüdi Meil juhtus ka nii et naaber kaebas et koer haugub Tegelesin asjaga alati kutsusin koera ära jne Teise naabri peale koer ei haugu Siis panin kaamera välja Nii kui kodust läksime kohe oldi meie koera kallal. Lapsed loopisid kive isa suunas voolikust veejoa koerale jne Kui salvestusega sinna läksin oli vennal mokk maas Ja saatus sekkus ka Vennale murti sisse Aamen
tibu31. jaanuar 2018, 09:53
huvitav, miks ta veel vabandab... kui inimene käib öösel tööl, siis on ju normaalne,et ta päeval magab...ja kui naabri koer valimatult haugub ja see segab ning naaber midagi ette ei võta, siis tuleb sellele koerale(mitter ainult lume pallidega)...
Seda et31. jaanuar 2018, 11:06
see koer ei haugu seal vahetpidamatult. Enamus inimestest ei tee ta väljagi. Aga nüüdseks Herti pealt haugub tõesti sest mees ju pidevalt koera ja koera territooriumi ähvardab.
Kes ei usu mind aga koera kehakeelest üht teist teab, näeb ise ka, et see koer ei ole hüsteeriline haukuja. Ühel filmil lausa näha kui inimene aiast koerast paari meetri kauguselt möödub, siis koer isegi ei haugata.
nimi31. jaanuar 2018, 11:48
Selle jaoks peaks olema majal piisavalt head aknad, et õues oleva koera haukumine hund ei häiriks. Mul ka naabruskonnas koeri, kes vahepeal hauguvad, kuuled küll, aga niimoodi küll ei häiri, et magada ei saaks. Koerad hauguvadki, ole ise inimesena päev läbi täiesti vait ja vaata, kuidas meeldib. Miks koerad ei või siis vahepeal midagi öelda, eriti kui valvekoera verd sees on ja siis teavitatakse mööduvatest inimestest. Ei usu mitte, et see koer vahetpidamata päev läbi haugub.
Maimu31. jaanuar 2018, 09:50
Koer ei ole kunagi rumal.Ta ei haugu kõiki .Ta haugub eriti neid,kes on koerale midagi halba teinud.Ja koer peab seda eluaeg meeles.Nii et naabrimees ise on süüdi selles,et see koer teda nii kurjalt haugub.
maimu31. jaanuar 2018, 10:53
koeraomanik31. jaanuar 2018, 11:28
Aga see ongi nii, mitu koera Sul on endal olnud, et kahtled
et siis31. jaanuar 2018, 11:09
Mul naabri koer istus naabri maja ees ja lihtsalt haukus. Selleks ei olnud vaja mingit põhjust ärkas ja hakkas haukuma. Kui keegi naabri perest oli õues haukus koer lihtsalt järjest. Vait oli ainult siis kui neist keegi kaikaga hirmutas või voolikust vett lasi. Koera terror kestis kuni koer elas.
et-le31. jaanuar 2018, 11:51
Kindlasti oli haukumisel põhjus ja kui sina sellest aru ei saa, ei tähenda, et põhjust ei ole. Kui koera juba kaika ja veega terroriseeritakse, siis ilmselgelt pole enam tegemist korras närvikavaga koeraga. Koeraga tuleb tegeleda, mitte nii, et elab 24h hoovis ja polegi midagi paremat teha kui möödujate peale haukuda. Mõtle ise, kui sa peaks kogu oma elu ühel ja samal pinnal mööda saatma, sa hakkaks ka endale tegevust otsima ja mis see koer siis paremat välja mõtleb kui möödujate "karjatamine".
Koera ...31. jaanuar 2018, 20:56
... kaitsjad ole omale selgeks teinud põhjust, miks naaber hakkas koera vastu viha kandma. Esiteks koera omanik ei kõrvaldanud põhjust. Teiseks, kui asi väljub kontrolli alt, siis ei ole mõtet tagajärgedest jahuda. Kui oleksin kohtunik, siis lahendaksin asja nii, et koera omanik maksab kinni kõik kohtukulud ja kompenseerib ja hüvitab ka kõik moraalsed kahjud. KAS SIIS KOERA ELU ON TÕESTI TÄHTSAM KUI RIIGILE MAKSE MAKSEVA TÖÖTAJA TERVIS JNE?
Välja puhkamata inimene31. jaanuar 2018, 09:47
on kahtlemata pomm.Lumepalliga loopimise annan andeks.Lumepall pole kivi.Inetu,seda küll.Naabreid terroriseerivad loomad on vaieldamatult probleem ja omanikud peaksid sellega tegelema.Valnerilt,kitumise eest,Sipsiku kalarihmale uus patarei.
31. jaanuar 2018, 09:16
loobib toas elavat koera kivide ja lumepalliga!?
Fgj31. jaanuar 2018, 09:11
Tavaline naine31. jaanuar 2018, 09:08
See ei ole küll kellegi asi, kas inimene käib tööl päeval või öösel. Kas muudaks, kui DJ oleks kiirabitöötaja vms? Ma ei mõista, miks koeral lubatakse haukuda. Ma ei kannata ka rumalaid loomi- koer haugub siis, kui miski v keski tungib tema territooriumile, mitte lihtsalt igavusest. Õpetage oma loomi! Ja Valner- tõmba tagasi!!
E31. jaanuar 2018, 11:30
Sa ei saa ju öörahu päeval nõuda, või mis?
Kui ma vahetustes töötasin ja päeval mõnikord magasin, kas arvad, et võisin siis naabril kõndimise ja valju muusika kuulamise päeval ära keelata? No tõesti!
sikk31. jaanuar 2018, 15:26
kiisu31. jaanuar 2018, 09:02
Nagu videost näha see koer kellegi teise peale ei haugu ainult selle lollaka peale ja pealegi on ta maja teisel pool tänavat saad magada ju hoovi pooleses toas. Jäta koer rahule jätab koer ka sinu. Ja huvitav et keegi teine sealt tänavast ei kaeba selle armsa koera peale et segab nende elu. ravile see debiliik saata muud ei midagi
loomapsühholoog31. jaanuar 2018, 10:18
Koerad tunnevad sellised "lollakad" ära,minu isa oli ka üks koeraloopija-tüüpidest, kõik koerad tundsid ta ära ja lõugasid ta peale juba kaugelt..
as31. jaanuar 2018, 10:50
Koera loopimine kividega ja inimese lollakaks sõimamine ei ole lahendus.
Sinu mõtteviis, et las koer haugub väljas ja inimene koligu minema tundub imelik.
Antud asjal saab olla ainult üks lahendus - koer peab vait olema. Pidagu omaniku koera toas või pangu elektroonne kaelarihm, vahet pole.
Haah31. jaanuar 2018, 10:58
Mul oli kunagi naaber, kelle sõnul ei tohtinud päevasel ajal, ei tööpäeval ega pühapäeval muru niita, sest ta töötas öösiti. Ta rääkis seda täie tõsidusega. Kaebas. Nõudis.
koeraomanik31. jaanuar 2018, 11:30
Koer on alati vait, kui teda ei ärritata! Lp. DJ, vaata peeglisse!
...31. jaanuar 2018, 11:53
Koerad hauguvadki, see on üks nende viis suhtlemiseks. Kindlasti pole normaalne kui koer 24h järjest lakkamatult haugub, aga aeg-ajalt haukumine on koertele normaalne tegevus. DJ ostku oma majale normaalsed aknad - on toas soojem ja vaiksem.
VVV31. jaanuar 2018, 11:26
Hm ühesõnaga kui koer pidevalt haugub siis ei tohi midagi isegi öelda vaid kohe tahetakse panna seina äärde ... On olemas palju vahvaid koeri vahvate peremeestega aga kahjuks ka nn "koeraterroriste" kes mõnuga teisi terroriseerivad oma koeraga.
maamees31. jaanuar 2018, 08:58
Mis minu kommentaaris ei vastanud reeglistikule.Rääkisin loo oma koerast ja naabrimehest.Ning soovitasin sellel mehel magamistuba teisele poole maja kolida .Olete ikka tõesti tasemel moderaatorid.Ainult õigustada seda närvihaiget ja teise kommentaare läbi ei lase.
08:58-le31. jaanuar 2018, 10:20
Tuleb-tuleb su komm, robot näitab ette,mis sõna talle ei meeldinud (ntx kana või kanakari või lollakas)...
Vaatleja31. jaanuar 2018, 08:47
Sellised väikesed nähvitsad kes hauguvad 24/7, need tuleks kõik üksikule saarele saata.
ja koos 31. jaanuar 2018, 10:54
koeraomanik31. jaanuar 2018, 11:31
Ega ikka haugu küll, kui neid ei "torgita"
31. jaanuar 2018, 08:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
..31. jaanuar 2018, 10:42
Sina" Mnja" oled tõesti kõva mees,kes ei saa üle ega ümber päheõpitud lausest.Tundub,et see kajastab oma kodust elu?Proovi loo sisust aru saada ja natuke teemaga tegeleda.
Õnnetu31. jaanuar 2018, 08:42
Aastaid kannatasid minu vanad vanemad ja hiljem mina,naabri koera pärast.Minul hommikul vaja Tallinna söita autoga(173 km)aga öösel koer haugub kella 5-ni,löpuks hääl kähe.Naabrinaine ütleb,et suvel siilid tulevad aeda,sellepärast ja tema magab teisel pool maja ja ei kuule!Minul aga magamistoa akna all.Kannatasin aastaid,sest ei tahtnud naabriga tûlli minna ja koer oli ka meie pere sõber!
oh jah31. jaanuar 2018, 08:22
Õhtulehel kommentaaride modereerime on päris huvitav, sest jätab kommentaaridest mulje, nagu kõik toetaksid seda DJ-d. Kõik tema vastu olevad kommetnaarid kustutatakse.
sudoku12. veebruar 2018, 12:23
Sa 31. jaanuar 2018, 08:02
Valner võiks oma suu ültse kinni hoida.
blondu31. jaanuar 2018, 08:32
nagu sinagi... ahaa---ÜLDSE!!
blondu on31. jaanuar 2018, 10:55
ühe sõna kirjutamise selgeks saanud! oleme küik mkoos rõõmsad!
NO 31. jaanuar 2018, 08:00
minu meelest ise küsib.Koera ei näegi ja läheb ikka aia taha norima.
31. jaanuar 2018, 07:55
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
EIKI nagu sinagi31. jaanuar 2018, 08:33
"Mind solvatakse, APPI! Naisepeksja Valner laimab õilist kodanikku ning tuli kallale!"
Mind süüdistanud naine oli alalõpmata xanaxist, argofanist, somnolsist ja brandyst sassis, ei jaganud maad ega ilma ning tuli ise kallale! Nii käitus ta ka eelmise "väga vägivaldse" mehe ja isegi lastega, kellest nooremat lõi lausa jalaga!!!! Mis aga sinu õigustus on? Midagi pole teha, aga ise sa seda kerjasid, jobu, kes vaid vanuritega julgeb rinda pista ja tahab nad hauda ajada!
31. jaanuar 2018, 07:46
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
hei, heiii ,kas pole veel selge 31. jaanuar 2018, 08:55
kellest jutt käib ,mis see Valner siia puutub !?? Ja kui ta siin sõna võttis ,see ta töö ja kui see DJ läks Valnerile kaebama ,siis oli ju Valneri ,,kohus ,, asjale reageerida ,
muidu jälle häda ,et näe ei reageerinudki ,kui lähed ,,abi küsima,, .
puutub ikka küll31. jaanuar 2018, 10:57
see oli avalik ähvardus. koertekaitsja!!!!
Toslem31. jaanuar 2018, 07:44
Pole ime, et koeral närvid läbi, kui selline jobu koguaeg aia taga haukumas käib.
Kallis kodumaa...31. jaanuar 2018, 07:42
siin valitsebki täielik anarhia-igaüks "saluteerib" suvalisel aasta- ja kellaajal (viimati ärkasin pühapäeval kell 8 ilutulestiku peale), koerad hauguvad, lapsed karjuvad... Aga ka meedikud on sunnitud päeval magama!
Poeg on hädas allkorrusel elava naabriga, kes hakkab õhtuti enne magamaminekut lastega möllama, maja kajab ja üleerutunud laps ilmselgelt magama minna ei taha-kõik lõpeb kohutava lõugamisega hilja õhtul ja peale kelle 6 hommikul. Võite arvata, et vaene laps on magamata ja naabrite omad ka.
Mida siis Valneri soovitusel teha selliste naabritega?
Minul oli ka kord õuekoer, kes hakkas alati haukuma, niipea kui pimedaks läks-seetõttu ma lasin ta õhtul alati majja. Päeval oleksin ka probleemi lahendanud, kui naaber oleks kurtnud-nii lihtne see ongi-arvestage üksteisega!
PS vanurid ei kuule ju enam hästi, muidugi teda ta koera haukumine ei sega
metsa---neuroloogilt31. jaanuar 2018, 10:22
Oh jah31. jaanuar 2018, 07:34
ilmselegelt on sellel discoril ebastabiilne närvikava. Oma agressiivsust õigustada sellega, et olen öösel tööl ja tahan päeval magada on väga lapsik. Keegi ei ole sundinud sellist tööd tegema. Pealegi pidev magamatus öösiti pluss pidevas mürakeskkonnas viibimine rikubki nõga närvikavaga inimeste närvisüsteemi ära. Mina tulen ka nädalavahetuseti mõnel päeval varahommikul koju oma töö tõttu. Vahest saan magama kolme nelja ajal hommikul. Kui vlageks läheb, tuleb kass pusima, kas peaksin nüüd talle virutama ? See discor seda ilmselgelt teeks. Kaheksa paiku ärkavad lapsed ja hakkavad multikat vaatama või kõrval toas mängima, kas käratan neile ka peale või viskan üle ukse mingi asjaga nagu antud meesterahvas ilmselgelt teeks ? Üldiselt on nii, et öörahu lõppeb kella kuuest ja nädalavahetusel kella seitsmest. Kui siis veel magada tahad, on see sinu enda valik ja asi, maailm ei pea sinu ümber seisma jääma ning hiirvait olema. Mis see naaber veel siis teeks, kui mina tal naaber oleksin ja omaenda aias tahan kaheksa ajal saksofoni mängida ? Mitte üks seadus ei keela seda ! Ilmselt tuleks mind kividega loopma nagu seda koera. Mitte üks asi ei õigusta selle mehe käitumist ja vabandused on lapsikud ja põhjendamatud.
Mjuusov31. jaanuar 2018, 06:36
Turvakakaamera vaateväli on nii paigast ära et politsei peab lausa trahvi tegema ja DJ saab ka kopika kuna tema privaatsust on rikutud
Marta 74 a. 31. jaanuar 2018, 05:35
See muti ei viitsi oma koeraga tegelda , laseb koera õue, seal tal ju huvitav klähvida naabrite peale. Mul ka kaks koera, aga ikka arvestan naabritega, kutsun koerad vahepeal ruumi või tegelen nendega. Koer klähvib ka igavusest aias , kasvõi lindude peale ja neid kiuslikke vanureid leidub ka, kellele kohe meeldib noori kiusata.
madrus31. jaanuar 2018, 05:19
... valner vöiks kunagi tootvale tööle minna ...
31. jaanuar 2018, 08:50
Sinu vanemad oleksid sinu tegemise asemel võinud tootva tööga tegeleda. Mis see valner süüdi on, et herdikese ülalkorrusel käärib?
Tean,31. jaanuar 2018, 04:50
mis tähendab kui koer päevad läbi haugub ja alustab ju hommikul vara. Ajabki närvib krussi ja siin keraomanikuga rääkimine tihti ei aita. Minu armas nunnu ei tee ju nii kõva häält, et segaks kedagi, ise oled närvihaige ja mine ravile. Tallinnas aitab igaljuhul ainult üks, pildista, tee videod ja kogu kõik tõndid kokku ja saada siis Mupole ja uskuge, aitab küll. Esimene kord tuleb hoiatus ja siis juba kopsakad trahvid ja asi ongi lahendatud.
katkematu haukumine31. jaanuar 2018, 10:12
Mul juhtus paar aastat tagasi selline naaber olema, kelle hundikoer alustas varahommikul haukumist kuni keskpäevani, kui lapsed koolist koju jõudsid. Ajapikku me harjusime, endalegi uskumatu, sest ma elan korteris. Koer oli täiesti närviline nooremapoolne, kui perepoeg temaga õues käis, siis hoidis rihma mitu korda keeratult ümber randme ja lausa lendas järgi..Koer mitte ainult ei haukunud vaid ka hüppas väliuksele, pere vanemad olid alkoprobleemidega ja kui nad kodus olid, siis koer ei karjunud aga vanemad koos lastega olid samasuguse käitumisega. Ime pole, et koeral ka närvid läbi.
kodanik31. jaanuar 2018, 03:08
Ultrasonic Dogchaser on võlusõna...
rainz31. jaanuar 2018, 02:11
ei tea mis ilged loomaõiguslased siin platramas! Soomes ei tohi mingi loom häält teha kui on öörahu aeg! Mis meil siin teisiti on? Valner ilge loomade eest võitleja aga oma naisele annab kerepeale! Kuidagi väärtused paigast ära jobul!
to rainz31. jaanuar 2018, 07:26
see koer on öösel toas ja vennikesel oli probleem, et tahab päeval magada. Ühegi teisei möödakäija peale koer ei haugu ag apiisab sellest, et tuleb juba selle DJ auto, hakkab koer edasi tagasi jooksma ja tema peale haukuma. Peeglisse peaks vennike vaatama
blondu31. jaanuar 2018, 08:27
viitsid lugeda ka või? Päeval öörahu..mees ei saa päeval magada
adolf31. jaanuar 2018, 15:27
Kui te Valneri asja teate ainult läbi meedia, siis hoidke mokk maas.
MGM31. jaanuar 2018, 01:34
Sah pole hea vorsti jaoks? Söötku naabri koer umbe, ei viitsi see siis haukuda, lamab vaid kõht taeva poole ja ägiseb...
31. jaanuar 2018, 01:10
Appi...
Ma ei usu, et see koer PEAB koguaeg lärtsuma seal väravas...kahju,et videol häält pole! Töötasin ise pool aastat öösiti... Ja päeva ajal magamine ei käi nii..et kukud voodisse ja magad...vaid magad siis,kui saad...ja kui koer klähvib vahet pidamata, siis magada ei saa!!!!
Koer,kes maja või oma territooriumi valvab,EI PEA KOGUAEG haukuma vaid see näitab, et koera närvid pole korras!!!!
jah31. jaanuar 2018, 00:34
Vaheta tööd-oled juba närvihaige.
Kai31. jaanuar 2018, 00:29
Minu jaouks on koera haukumine uks jubedamaid asju! Ja veel eriti siis kui magada tahaks. Asi on lihtne- kui ei suuda oma koearaga tegeleda, siis mine metsa elama ja las nad siis seal hauguvad. Olen ise koeraomanik olnud ning opetasin koera mitte haukuma mooda minevate inimeste peale.
Arvamus30. jaanuar 2018, 23:36
Sellised asjad tuleks naabritega viisakalt läbi rääkida. Kui mõnel inimesel on öötöö, ei tähenda,et kõik ümbruskaudsed peaks ka päevasel ajal siestat pidama. Öösel jah koer toas ja vaikus majas. Selline naabri aia tagune agressiivne kividega loopimine ja võimlemine-kui muu ei aita,siis need samad kivid tagasi agressori akendesse, peaks aitama hästi kui muidu rahu ei saa.
Koerte omanik30. jaanuar 2018, 23:35
Selliseid loomavihkajaid kahjuks leidub jah. Meil sama jama, koerad on ilusti oma territooriumil aiaga ümbritsetud, jooksevad vabalt aias ringi. Loomulikult hakkavad haukuma kui keegi vihase näoga möödamineja koeri põrnitsema jääb ja sõimab, tehes veel ebamääraseid liigutusi vehkides. Läheb aga mööda rahulik inimene, kes veel rahuliku häälega midagi head kutsudele ütleb, ei tee koerad piuksugi-ei mingit haukumist. Nii, et inimesed-kui närvid läbi ja kõike enda ümber vihkate ja iga asi häirib, istuge toas või minge ravile! Ja koer tunneb alati kurja inimese ära!
30. jaanuar 2018, 23:24
Kõiki asjaolusid küll ei tea, kuid täiesti mõistan, et inimesel närvid krussis, kui naabedr oma koera päev otsa õues haukuda laseb. Äkki viiks looma jalutama ja tegeleks temaga koeraõppe osas rohkem. Oleks igati mõistetav, et naabrid on ka inomesed ja soovivad rahu, mitte pidevat klähvimist kuulata. Ma armastan ka loomi, kuid ka naabrite rahu on oluline.
Muhv30. jaanuar 2018, 23:24
Mina kasutan kõrvatroppe, aitavad isegi norsksva mehe puhul :) soovitan proovida
ri30. jaanuar 2018, 23:23
minu naaber/üürikorteris elas enne väikeste sõltuvustega noormees kellel oli kombeks läbi ukse koeraga dialoogi pidada, kui koer ei vastanud siis koputas uksele. asi läks halvaks siis kui üüriliseks tuli naine kes päevad läbi kodus istus ja tervitushaugatusest midagi ei arvanud. hakkas muposse helistama. kord kui väga haige olin lasi ta 4x päevas ukse taga kella - kui pärast küsima läksin siis eitas. järgmiseks kolis 3ne perekond ja ei ühtegi probleemi.
Karin30. jaanuar 2018, 23:20
..ja ei sõnagi ähvradustest prouale? Kes selle looga kursis on pikemalt, teavad et see kamm kestab juba kuid. Mina olen kursis sellega juba pikemat aega ehkki ei kuulu loomakaitsjate, vabatahtlike ega ka varjupaiga ridadesse . Mis ajast sekkub loomakaitse nn.lumesõja peale ainult? Videos mis ringleb FB on selgelt näha isegi neile, kes asjast midagi ei tea , kuidas tümakavend loobib lumepalle, kaikad, käib niisama proua värava taga tõmblemas ja koera provotseerimas, signaalitab, laseb tulesid peale jne. See vennike ei ole mitte ohtlik ainult vanainimesele vaid on ohtlik ka ühiskonnale oma labiilse närvikavaga, kasvõi liikluses!
Kaarin30. jaanuar 2018, 23:27
Ja kohe loobibki, niisama heast peast?
"Käib provotseerimas"... Las tädi paneb videoklipile hääle ka taha, küllap siis selgub tõde.
kle, kaarin30. jaanuar 2018, 23:38
aga misasi õigustab teiste loopimist kaigastega ja kividega siis? et kui häält oleks kuulda, olekski õigus loopida? kuidas naaberaias koer segab? päevasel ajal pole teiste mure, et sina magad, leia endale ise lahendus - kõrvatropid ei ole ju suur väljaminek? või ehita oma tuba helikindlaks ja ongi lahendatud. ega siis naabrid pea vaikuses olema, kui sina öötööd teed. ma teen ise ka öötööd, see ikka minu probleem, teistel käib päeval tavaline elu ja koerte haukumine käib selle juurde.
Karin31. jaanuar 2018, 00:10
kuule Kaarin, proua koer on enamuse ajast toas, kuna õue ei julge teda jätta. Öösel on nagunii kogu aeg toas. Koerale sai pandud isegi haukumisvastane rihm, ehkki vajadust ei olnud selleks. Ainult selleks ,et vennike usuks oma silmi ehk rohkem, kui kujutletavaid hääli oma peas. Koera on kontrollimas ja käitumist testimas käinud koertekooli inimesed . Koer ei haugu, ega ei ole haukunud kunagi nii ööd kui päevad. Vahel teeb häält iga loom. Kas seda saab neile pahaks panna, eriti maailmas kus mõnede inimeste mõttetu möla eest ei ole mingit pääsu.
emm31. jaanuar 2018, 01:14
Täpselt, ma tegin ka öötööd, elasin vanalinnas kohe baaride tänaval. Kui mina magama läksin siis tänav alles rõkkas...mees ütles selle peale, et kui magada ei saa siis ei ole piisavalt väsinud st. piisavalt kõvasti tööl vaeva näinud :D Aga pika peale harjus ära ja kui väga hull oli siis igasuguseid imepäraseid kõrvatroppe müüakse ju, ma olen kindel et naabrinaine on nõus sponsoreerima kui 300-500 EUR eest õhtus kellegi teise tehtud lugude mängimise eest palk liiga väikseks jääb. Peale selle - sa ise rikud ka ju inimeste und. Kunagi elasin Pärnus Sunsetist pool km kaugusel, seal hommikul kl 6ni "DJ'd" lärmasid väljas "kääääed üles, raffas" "kas te ei kuule" - ma küll kuulsin, ja väga hästi.
Lumemees30. jaanuar 2018, 23:20
Kust kohast ta neid lumepalle kuival ajal välja võlus? Külmkapist?
kodanik;31. jaanuar 2018, 01:04
vaatasin samuti mitu korda ja ei mõista dj juttu lumepallidest kui muru rohetab
rp30. jaanuar 2018, 23:17
Kes kaitseb naabreid närvihaige peni lõugamise eest? Mille eest peni omanikud vastutavad?
Jaanus30. jaanuar 2018, 23:12
Pole välistatud, et sellel nunnukutsal on tobe komme pidevalt klähvida.
Kui nõnda siis lõppude lõpuks ajaks selline nn "lemmik" igal normaalsel inimesel kopsu üle maksa.
Selline klähvats on hullem naabrist kes pühapäeva varahommikul, õtleme näiteks kella 7/8 paiku hakkab oma lärmaka muruniidukiga muru niitma.
Valner on küll tore mees aga viimasel ajal olen täheldanud ta looateemalistes esinemistes ultraäärmuslikust millele teatvates olukordades antakse diagnoose.
30. jaanuar 2018, 22:54
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Sööd von krat31. jaanuar 2018, 07:02
Mulle ta küll ütles, et on juba aasta karske olnud. Ainult 4 grammi päevas.
Pood1. veebruar 2018, 10:33
Teada need 4 grammi,jookseb siin päev läbi ühe purgi ülle järgi,et kujutab ette,keegi ju ei tea,et ma rohkem ostan.Hallooo! müüjad näevad,olemegi soovitand,et mis kulutad kütet selle ühe purgi kaupa ostmisele võta kohe päeva norm korraga.h nii pidi põnevam olema....lisaks siidrid,Ginnid jah nüüd siis taipame o,33 ülle 4 korda päevas on tema arudt 4 grammi,tea kas see mees algklassidest kaugemale on jõudnudki kui 4grammi ja 4 o,33 purgi vahel vahet ei tee....
sudoku12. veebruar 2018, 12:49
....hea kes usub ja loll se ,kes vabandust ei leia...
Koeraõiguslasest kassiomanik30. jaanuar 2018, 22:51
Kaks lolli on kokku saanud.
Juss30. jaanuar 2018, 22:48
See tüüp on vist oma kõrvaklappidest tuleva tümikaga endale ajukahjustuse tekitanud. Maa must ja tema loobib lumepalliga?! Külmikust käis lumepalli toomas või? Selgelt näha, et korjab maast kivi ja viskab sellega ja nii mitmes lõigus. Jah lumepalliga viskab ka kui lumi maas. Haige inimene, tuleks ravile saata.
Üldiselt30. jaanuar 2018, 22:38
on Kermo mure täiesti mõistetav. Magamata inimese närvid lähevadki krussi. Ja mis ajast me tohutult armastame loomi , aga inimesest me aru saada ei soovi. Ja miks see koer kogu aeg haugub? Samuti närvihaige? Või hoopis ei ata piisavalt toitu? Poolnäljas koerad on sageli ülinärvilised ja hauguvad iga mööduja peale. Üldiselt on rahu ja vaikus inimese vaimsele tervisele olulisemad kui arvata oskame. Oma suures loomaarmastuses peaks seda oskama arvestada. See Valner aga oma inimvihkajalikus loomaarmastuses peaks õppima mõlemaid pooli mõistma .
pea nüüd hoogu31. jaanuar 2018, 00:05
et ei saa toas magada, kui teisel pool teed omas aias koer haugub? no tule taevas appi loIIi jutuga :D
pigem31. jaanuar 2018, 00:33
kui isik on hakanud looma kiviga loopima ja karjuma ta peale siis seda enam hakkab loom lärtsuma. Targem on mitte välja teha või sõbraks saada. anda aiast pisike viinerijupp et harjuks temaga. Mingu rääkigu ise naabriga sotid selgeks..mis appi hüüdu sa Kermo teistelt tahad?
noh oled üleval väää?31. jaanuar 2018, 02:37
Aga inimesel on võimalik mina päeval tootvale tööle ja öösel magada, selle asemel et tiineka-arudele tümmi lasta öösel kusagites urgastes. Mees ise ka juba vana, lott lõua all ja kõhuke ette tulemas, ega nii tervis kaua vastu pea. Keskealisel mehel nii varsti infarkt terendab.
M31. jaanuar 2018, 06:49
Issand mis see sinu asi on kes mis ajal töötab? See ei anna õigust loomaomanikele mitte oma koera dresseerida.
Aga31. jaanuar 2018, 06:35
see on puhas karma!
Ise tekitab ta ju pidevalt müra ja terroriseerib inimesi öösiti oma tümpsuga. Proovige vaid ette kujutada, kui paljudel inimestel on tema pärast öösiti magamata ja närvid krussis.
Üldse..31. jaanuar 2018, 09:05
Huvitav on see, et koer hirmunult haugub ainult Kermokese peale, aga laste ja rattaga sõitja peale ei reageeri?
Mati30. jaanuar 2018, 22:28
Päris haigee, et mõni arvab, et tema koea peab kannatama terve tänav. Suht tavaline eramajade rajoonis, et mingi HULL ei viitsi koera viia koerte kooli, et ta ei hauguks ja terroriseerib tervet tänavat nii.
Matile31. jaanuar 2018, 12:08
Hea arusaam ikka mõnel. Mu koer on koertekoolis käinud, saab iga päeva palju liikuda jm tegevust ja ikkagi haugub aias olles osa möödujate peale, sest ta on karjakoer ja valvab oma territooriumi. Haukumine on koerte loomulik eneseväljendus. Kindlasti ei ole normaalne, et koer vahetpidamata haugub, aga aeg-ajalt haukumine on täiesti ok ja kindasti mitte kõige rohkem lärmi tekitav asi linnaelus. Videos on näha, et koer haugub ainult otsese provokatsiooni peale, mitte kogu aeg!
urr30. jaanuar 2018, 22:27
poodides müüakse kõrvatroppe, kasuta neid. Enamus inimestel ja loomadel on argielu ikka päevasel ajal ja öö magamiseks. Keegi ei pea sinuga arvestama, kui sa öösel töötad. Ja muide, koerad peavadki haukuma, selleks koer võetaksegi, et kodu valvaks.
Maalt31. jaanuar 2018, 06:42
Olen ka ise juba aastakümneid talunud naabikoerte haukumist.Kodu valvamiseks ei pea ööpäevaringselt haukuma,piisab teatamisest,et keegi astub õue peale.Linnas,kujutan ette,on elu kordades hullem,kui iga maja õues "valvur" kodu kaitseb.Kõrvatropid,loomulikult aitavad,kuid miks pean mina,oma kodus,teiste tegemata töö pärast kannatama?Halba ei taha kellelegi,aga härra Valnerile sooviks küll veidiks ajaks naabriks lärmava koera omanikku.Ka rikkumata närvikava võib põntsu saada!Mõnusat talve kõigile!
Qweert31. jaanuar 2018, 07:59
Topiks viie ja seitsemeaastasele lapsele kõrvatropid v? Mu naabri peni oli ka täielik deebiil ja lärmas terve öö. Lõpuks ma ütlesin naabriperele, (ma ei vaena eemalt nagu siin loos kirjas), ütlesin otse välja et lasen selle peni ära mürgitada, peaasi et mu lapsed magada saavad Siis võtsid koera ööseks tuppa ja kõik korras
Öörahu31. jaanuar 2018, 10:39
Vat see õine koerte haukumine on küll jube. Olen ka selle all kannataja-kuigi elan maal ja oma majas, pean naabrite koerte öist haukumist kannatama. Neil koerad ketis ( mitmel majaomanikul) ja siis öö otsa hauguvad ühtesoodu, suvel ei saa öösel akent palavaga lahti hoida ja no kinnise aknaga kostab ka ikkagi. Minu meelest tuleks ikka koerad, kes öösel hullult haiguvad, majja lasta ööseks magama. Miks peavad naabrid kannatama, öösel peab ikka olema vaikus ja rahu igal pool!
Mann31. jaanuar 2018, 10:49
Me and my baby, jeje. Võta rahustid ja mürgita ise end, madal on loomade peal end välja elada.
Aga31. jaanuar 2018, 12:00
loom ei olegi ju süüdi. Lollid on ikka inimesed, kes looma pidada ei oska.