Inimesed
30. jaanuar 2018, 22:02

DJ Kermo Hert: palun vabandust, et kaotasin pärast aastaid kestnud pinget närvid ja loopisin naabrite Sipsikut lumepalliga (141)

Sotsiaalmeedias tekitas palju vastukaja tuntud loomakaitsja Heiki Valneri postitus, milles ta süüdistas DJ Kermo Herti naabri koera terroriseerimises. Hert selgitas Õhtulehele juhtunu tagamaid ja avaldas kahetsust oma käitumise pärast. 

"Esiteks palun ma loomulikult vabandust, et kaotasin pärast aastaid kestnud pinget lõpuks närvid ja loopisin naabrite Sipsikut lumepalliga. Nii loomadega ei käituta, olen seda kahetsenud ka politsei ees ja saanud selle eest karistada. Mul on hea meel, et Sipsikuga on kõik hästi," sõnas Hert.

"Teiseks on mul kahju, et see aastaid tagasi alanud kahe naabri vaheline tüli on jõudnud nüüd otsaga üleriigilisse meediasse. Aga kui see aitab leida probleemile lahendust, siis tulge appi ja lahendame umbsõlme koos ära. Nimelt on probleem selles, et ma käin tööl öisel ajal, mistõttu ainukene võimalus magada ja puhata on päeval. Paraku on raske magada, kui akna taga haugub vahetpidamata üks armas koer," selgitas ta.

Hert nentis, et ta on pisikese Sipsiku juhtumit üritanud oma naabritega lahendada juba aastaid.

"Vahepeal saabus ka rahu, kui naabrid taltsutasid oma lemmikut haukumisvastase rihmaga, aga teadmata põhjusel nad sellest leevendist mõni aeg tagasi loobusid. Seetõttu muutus päevane uni oma armsas kodus mullu taas väljakannatamatuks. Kuid, nagu ma ütlesin, see ei õigusta koera loopimist lumepalliga. Veel kord - vabandan oma käitumise pärast," rõhutas Hert.

Heiki Valner väitis teisipäeval Facebooki postitatud video juures, et Hert terroriseerib pidevalt oma eakat naabrit.

"Sarikaebaja helistab pidevalt vallavalitsusse ja mujale toas elava koera väidetava haukumise peale ning käitub nagu pesuehtne psühhopaat - loobib koera kividega, signaalitab, terroriseerib, karjub nagu meelevigane ja sõimleb," kirjutas Valner.

"Sinusuguseid ebaviisakaid ja ülbeid tühikargajaid vaadates soovin ma siiralt, et 90ndad naaseksid kasvõi tunniks-paariks. Kasvõi paarikümneks minutiks. Sa ei kujuta ette, kuidas sul veab, mees, et tegemist pole minu vanavanemate ja nende koeraga," ähvardas Valner, nimetades Herti vanuripõlguriks ja koertevihkajaks.