Diane KeatonFoto: KEVIN WINTER
Inimesed
30. jaanuar 2018, 12:30

Diane Keaton kaitseb oma tütre seksuaalses kuritarvitamises süüdistatud Woody Allenit (4)

 „Woody Allen on mu sõber ja ma usun teda jätkuvalt," kirjutas näitlejanna Diane Keaton Twitteris.

72aastane Hollywoodi staar astus oma kunagise kavaleri ja ihurežissööri kaitseks üles pärast seda, kui Alleni (82) kasutütar Dylan Farrow kordas teleintervjuus oma ammust süüdistust: kasuisa olevat temaga korduvalt sündsusetult käitunud ning korra teda pööningul pilastanud.

Keaton soovitab oma fännidel vaadata YouTube'ist 1992. aasta intervjuud. „Vaadake, mis mõtted teil tekivad." Samal aastal väitiski Dylan, et Allen kuritarvitas teda seksuaalselt.

Mitmed näitlejad, nagu näiteks Alleni veel ilmumata uue filmi „Vihmane päev New Yorgis" peaosatäitja Timothée Chalamet, on avaldanud avalikult kahetsust Alleni filmides mängimise pärast ning lubanud saadud honorari heategevusele annetada.

Ka Alleni värske linateose „Ilmaratas" naispeaosatäitja Kate Winslet väljendas äsja Londoni kriitikute auhinda vastu võttes kibedat kahetsust, et on - nimesid nimetamata - teinud koostööd „režissööride, produtsentide ja võimumeestega, keda on aastakümneid autasustatud ja kiidetud". Winslet on varem mänginud ka mitmes Harvey Weinsteini produtseeritud linateoses.