KATRIN LUSTFoto: ALDO LUUD
Tele
29. jaanuar 2018, 11:44

Katrin Lust paljastab täna prominendist roolijoodiku: mõtlesin, et ta on midagi sellest loost õppinud, aga hakkasin laupäeva õhtul saama ähvardavaid sõnumeid (121)

Katrin Lust jätkab oma skandaalse autorisaatega „Kuuuurija“ ning juba täna õhtul on eetris põnev uus hooaeg. Esimeses episoodis tuleb skandaalne lugu roolijoodikust, kes on juhtumisi üks Eesti kuulsus. Katrin Lust käis Star FM hommikuprogrammis rääkimas oma uuest hooajast ning missuguseid ähvardusi ta juba saanud on. Kes on see Eesti kuulsus ja miks politsei teda trellide taha ei viinud?

Saatejuht Katrin Lust tegeles nädalavahetusel ähvardavate sõnumitega ning pidi ka oma Facebooki fännilehel korda looma. „Ma vaatasin eile, kuidas inimesed „Kuuuurija“ Facebooki fännilehel pakkusid välja erinevaid nimesid ja kustutasin neid järjepidavalt, sest vaesed inimesed, kes peavad seetõttu kannatama. Mulle tundus see kuidagi ebaaus, et inimesed, kes pole süüdi, pannakse letti ja arutatakse selle üle,“ sõnas Lust.

Kuidas „Kuuuurija“ lood sünnivad? „Väga suuresti tänu minu fantastilisele vaatajaskonnale, kes usaldavad mind ja toovad mulle lugusid. Oli üks perekond, külarahvas, kes nägid teel joobetunnustega autojuhti. See auto tegi nende jaoks ohtlike manöövreid laste suunas ja otsustasid, et nad usaldavad materjali mulle,“ kirjeldas Lust.

Lust tunnistab, et tal ei olnud kerge seda lugu tehes. „Ega meile kellelegi ju ei meeldi, kui satutakse ajakirjanduse hammaste vahele. Mul oli isegi temast mõneti kahju. Mõtlesin, et ta on midagi sellest loost õppinud, aga kui ma hakkasin laupäeva õhtul saama temalt ähvardavaid sõnumeid, mis kõik minuga juhtub ja kuidas ta minust vastulugusid teeb, siis täna lasen ma selle loo väga julge südamega eetrisse. Arvan, et sellel inimesel on veel päris palju õppida elult,“ sõnas Lust.

Ähvardavad sõnumid on Lustile tuttavad, kuid neist häirida ta ennast ei lase. „Mul on nii kiire koguaeg, et ei jõua mõelda. Tuleb jälle ähvardussõnum, loen meeskonnale selle ette, mõtleme korra, aga siis tuleb juba uus võte peale. Olen teinud ka politseisse avaldusi, kui kiputakse elu kallale minema ja öeldakse, et lüüakse maha ja jalgadega kõhtu. Aga üldiselt, hirmul on suured silmad – kui hakkaksin iga päev mõtlema, mis kõik võib minuga juhtuda, ei saaks enam midagi teha,“ sõnas Lust.

„Kuuuurija“ uue hooaja koos kaasahaaravate ja šokeerivate paljastustega võtab Katrin Lust kokku ühe lausega. „Üks lugu on karmim kui teine!“  kommenteerib Lust.  

„Kuuuurija“ uus hooaeg alustab TÄNA kell 20.00 TV3s!