Weekend festival Foto: Jörgen Norkroos
Üritused
29. jaanuar 2018, 10:02

Weekend avalikustas esimesed esinejad! (8)

Natuke enam, kui pool aastat kannatust ja juba saabki jälle Weekendil rokkida. Täna avaldas populaarne festival esimesed esinejad, kes sel aastal Pärnus lavalaudadele astuvad.

Publikumagnetina tuleb esimesena ära mainida muidugi läbi aegade edukaim ja populaarseim DJ David Guetta, kuid külmaks ei jäta kindlasti ka Grammyga auhinnatud produtsent Afrojack.

Lisaks on tulla lubanud underground-räpi kuningad Suicideboys, DJ-duo Sigma ja Big Shaq, mees kes oli hiti "Mans Not Hot" taga.

Kohal on veel house'i täht Oliver Heldens ja Slushii. Intrigeerivaks lisandiks sel aastal on innovatiivne Vene trio Swanky Tunes.

Pole ju teps mitte paha ja see kõik on alles algus! Järgmised esinejad avalikustatakse 5. veebruaril.

On ka mõni muudatus!

Superfestival Weekend Festival Baltic on teinud mõningaid muudatusi: muutunud on festivali kuupäevad, mis on liikunud nüüd augustikuu keskele ning lisaks on toimunud oluline muudatus festivaliala peasissepääsu osas, mis paikneb nüüd Hedon Spa juures.

Ka tänavu pakub festival külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omane telkla koos ülipopulaarsete VIP-majakestega.

Eelmisel aastal festivaliplatsil olnud kolm lava saavad tänavu lisa - kokku esinevad artistid neljal massiivse produktsiooniga varustatud laval.