Tom Cruise "Võimatu missioon 6" võtetel Londonis, 13. jaanuaril katkise hüppeliigesega ringi jooksmasFoto: Flynet - SplashNews
Film
26. jaanuar 2018, 14:48

HULL MEES! Tom Cruise jookseb „Võimatu missioon 6“ võtteplatsil ringi katkise hüppeliigesega ning keeldub filmivõtete peatamisest (5)

Tom Cruise murdis hiljuti “Võimatu missiooni” järjefilmi võtetel pärast ebaõnnestunud triki tegemist oma hüppeliigese. Oleks loogiline, et mees võtaks filmimisest pausi ja laseks oma hüppeliigesel kokku kasvada, kuid ei - mees keeldub võtete peatamisest ning jookseb ja teeb kaskadööritrikke oma purunenud jalaga ikkagi edasi!

55-aastane näitleja käis hiljuti telesaates “The Graham Norton Show”, kus rääkis momendist, mil ta oma hüppeliigese murdis. 

“Ma ajasin Henryt taga ning oleksin pidanud seina vastu lendama ning sellest end üles tõmbama. Kuid ainsaks veaks oli see, et mu jalg lendas vastu seina esimesena,” meenutas ta. “Ma sain koheselt aru, et mu hüppeliiges on katki ning ma ei tahtnud seda uuesti teha. Niisiis ma lihtsalt tõusin püsti ja jätkasin võtetega. Ma andsin teistele teada, et see on katki ja praeguseks on asi purgis. Mind on vaja haiglasse viia. Siis haarasid kõik oma telefonid ja hakkasid puhkuseid planeerima.”

Cruise võttis seejärel puhkust seitsmeks nädalaks. Kahjuks aga seitsme nädalaga purunenud hüppeliiges kinni ei kasva ja nii ongi Cruise tüüpiline Cruise ja laseb võtteplatsil oma katkise jalaga ringi, tehes taas kaelamurdvaid kaskadööritrikke. Nagu näiteks selliseid:

“Mu hüppeliiges on siiani katki, aga mul läheb hästi. See ei ole veel lõpuni paranenud, aga me filmime praegu, sest meil on paigas kuupäev, mis ajaks film valmis peab olema, niiet me peame lihtsalt edasi rühkima,” rääkis Cruise telesaates.