Harvey WeinsteinFoto: Reuters
Inimesed
26. jaanuar 2018, 12:15

Weinstein sundis assistenti spermat kasima ja potentsiravimit ostma (1)

Harvey Weinsteini endine assistent on häbistatud filmimoguli kohtusse kaevanud, väites, et too sundis teda potentsiravimeid ostma ning pärast Weinsteini seksiseiklusi spermaplekke nühkima.

Sandeep Rehali nimeline naine hageb Weinsteini, tema venda Bobi, Weinstein Companyt ning firma personalijuhti Frank Gili selle eest, et teda sunniti töötama seksuaalselt vaenulikus õhkkonnas.

Rehal alustas tööd Harvey Weinsteini alluvuses 2013. aastal 26 aasta vanusena, vahendab People. Kohtupabereis seisab, et ta lahkus töölt veebruaris 2015, olles jõudnud hingelise murdumise piirini.

Hagi järgi oli Rehali peamised tööülesanded seotud Weinsteini seksiisu rahuldamise ja seksitegevuse korraldamisega. Näiteks pidi assistent hoidma oma valduses kontaktide nimekirja, kus Weinsteini "tüdrukud" olid märgitud tärniga, ostma naistepesu, varuma oma bossile potentsisüstide ravimeid ning seadma talle sisse kontorilähedase korteri, kus naistega kohtuda.

Rehali enda kinnitusel kuulus tööülesannete hulka ka sperma kasimine Weinsteini kontori diivanilt. Seda olevat juhtunud regulaarselt, umbes kolm korda nädalas. 

Weinstein on eksassistendi väiteid eitanud ning tema advokaadid on lubanud need ametlikult kummutada ja tõestada, et tegu on vaid raha väljapressimisega.