Video: Tatjana Iljina, Martin Ahven
Inimesed
25. jaanuar 2018, 22:25

ÕL VIDEO | Mida oleks Liis Lemsalu teinud, kui ta oleks muusikaauhindade galal tühjade kätega jäänud? (18)

"Ma olen siis natuke kurb, aga ikkagi õnnelik, et sain nominatsiooni," kommenteeris Liis Lemsalu sellist stsenaariumit, kus ta jääks muusikaauhindade jagamisel pika ninaga. Nii aga ei läinud ja imekaunis lauljatar krooniti aasta naisartistiks. 

Liis sa oled nomineeritud kolmes kategoorias - aasta popalbum, aasta album ja aasta naisartist. Kui võidaksid kõikides kategooriates, mida teeksid?

Oleksin hästi õnnelik!

Aga kui sa mitte midagi ei saaks?

Oleksin natukene kurb, aga samas oleksin hästi õnnelik ka, et sain ikkagi nominatsiooni. See on väga oluline, sest plaate on ju tohutult palju ja häid tegijaid on hästi palju.

LIISI KOIKSON  Foto: Robin Roots

Kes on sinu tänavune kõige lemmikum naisartist?

Mulle meeldis väga Liisi Koiksoni plaat.  

IVO LINNA  Foto: Teet Malsroos

Aga popartist?

Ma olen vastakuti Ivo Linna ja Tanel Padariga. Ma ei tea... Ivo Linna on nii tore ja vitaalne. See on nii äge, et ta ikka veel täiel rinnal tegutseb. Ta oleks aasta popartisti tiitlit täiega väärt.

Aga Liis, kaua sina veel tegutsed täiel rinnal?

Täpselt nii kaua, kui mind tahetakse. 

Kui tihe on hetkel sinu esinemisgraafik?

Nii tihe, et mul on kõik nädalapäevad sassis. Ma ei tea isegi mis päev täna on. Minu mänedžer Sandra ütleb mulle, kuhu minna ja mis kellaks. Ja kuna osalen hetkel ka oma elu esimese täispika mängufilmi võtetel, siis on mu esinemisgraafik täiesti pea peale pööratud.  

Enne muusikaauhindade gala ametliku osa algust sillerdas Saku suurhallis tõeline muusikatähtede armee. Õhtuleht tegi lisaks Liis Lemsalule juttu ka Nexuse tšikkidega. Mis ühendab aga räppareid ja Jüri Naela? Vaata videost!