Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar Foto: Youtube/Kuvatõmmis
Inimesed
25. jaanuar 2018, 15:28

VIDEOD | Muusikaauhinnad jagatakse juba täna õhtul! Vaata ja meenuta, kuidas kahel viimasel aastal gala avati (1)

Täna õhtul toimub suurejooneline ja läbi aegade kõige võimsam Eesti Muusikaauhindade 20. juubeligala. Heidame põgusa pilgu, kuidas lauljad eelmise ja üle-eelmise aasta avanumbrites esinesid. 

Eesti muusikaauhinnad 2018 üllatab läbi aegade kõige võimsama avanumbriga, mis toob 25. jaanuaril Saku Suurhalli lavale hulga viimase paari aastakümne populaarseid artiste. Kuna esmakordselt jagati muusikaauhindu 20 aastat tagasi, siis tuleb seda sündmust ka igati väärikalt tähistada, kunagi varem ei ole olnud ühes numbris koos nii palju erinevaid artiste oma suurimate hittidega.

Et tänavune avanumber saab olema väga võimas, on paslik tagasi vaadata kahele eelmisele aastale ja vaadata, kuidas gala siis avati. 

Mullu juhtisid saadet Mikk Saar ja Tanja Mihhailova-Saar, kes esitasid vägeva muusikalise tantsunumbri.

2016. aastal tegid vinge avanumbri aga toonased saatejuhid Liis Lemsalu ja Karl-Erik Taukar. 

Gala ise tõotab tulla äärmiselt põnev, sest lavale on oodata läbi aegade suurimat artistide hulka. Saku Suurhallis on publikule 3-tunnine nonstop-programm algusega kl 19.30. Esinevad 2 Quick Start, Trad.Attack!, Liis Lemsalu, Miljardid, NOËP, Genka, Arop, Reket, Beebilõust, 5miinust, Ott Lepland, Tanel Padar, Púr Múdd, Nexus, Pedigree, Lexsoul Dancemachine, Jüri Pootsmann, Lepatriinu ja Rainer Ild.

Täna õhtul teeb Õhtuleht ühtlasi otseblogi Eesti Muusikaauhindade galast. Jälgi kindlasti, sest õhtu saab vägagi põnev ja üllatusi täis olema!