Elton John teatas 24. jaanuaril New Yorgis, et alustab septembris kolme aasta pikkust hüvastijätuturneed. Foto: SHANNON STAPLETON
Inimesed
25. jaanuar 2018, 10:02

Elton John jätab publikuga hüvasti: „Mul on nüüd teised prioriteedid." (9)

Elton John teatas, et võtab ette hüvastijätuturnee ja taandub seejärel areenilt. 70aastane superstaar tahab keskenduda perele.

Briti laulja rääkis New Yorgis peetud pressikonverentsil, et jätab fännidega hüvasti, andes kolme aasta jooksul 300 kontserti.

„Arvasin ikka, et minust saab selline nagu Ray Charles või BB King, kes on igavesti laval. Mu prioriteedid on muutunud. Me saime lapsed ja see muutis meie elu," rääkis Elton endast ja oma abikaasast David Furnishist, kellega koos ta kasvatab kaht poega. „See ei tähenda, et ma teen loominguga lõpparve. Aga ma ei reisi enam."

Staar eitas kuuldusi, nagu oleks pensionile minek seotud halva tervisega. „Mullu sain nakkuse ja olin väga haige ja see lõi mu rivist välja. Aga andsin ikkagi 96 kontserti. Uskuge mind - inimene, kes annab 300 kontserti, ei ole põdur. Tahan lahkuda võimsa pauguga."

Eltoni „Farewell Yellow Brick Road" algab septembris USAst. Seni annab ta ära kokkulepitud kontserdid Las Vegases. Laulja ei välista, et pärast turnee lõppu võib ta mõnes kontserdisaalis veel rea šõusid anda - nagu Kate Bush, kes andis 2014. aastal Londonis Hammersmith Apollos 22 kontserti.