Melania ja Donald TrumpFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
24. jaanuar 2018, 12:37

Trumpide abielu karil? Ameerika esileedi avaldas tähendusliku foto, kus pole abikaasat peal (24)

USA esileedi Melania Trump andis teada, et ei saada oma abikaasat, Ameerika president Donald Trumpi Maailma majandusfoorumil, mis Šveitsis aset leiab, vahendab Huffington Post. Välismeedia spekuleerib, et sellega annab Melanie oma abikaasale edasi alateadliku sõnumi.

Hiljuti lahvatas Trumpide peres seksiskandaal, kui tuli ilmsiks, et Donald Trump on pornostaar Stormy Danielsile maksnud 130 000 dollarit, et too vaikiks väidetavast vahekorrast, mis Trumpide abielu ajal aset leidnud. Sellest saati on Melania avalikkuse ees hoidnud madalat profiili ning teda ei ole presidendiga koos eriti palju liikumas nähtud.

Ajaloolane Kate Andersen Brower, kes on spetsialiseerunud Ameerika esileedidele, ütles CNN-ile, et Melania Trumpi otsus suur reis vahele jätta on väga ebatavaline.

Mõni aeg tagasi täitus Donald Trumpil aasta presidendiametisse astumisest ning USA esileedi avaldas sel puhul pildi, kus poseerib abikaasa asemel hoopiski ühe sõduriga. „See aasta on täidetud mitmete imeliste hetkedega. Olen nautinud inimesi, kellega mul on olnud õnn kohtuda meie suurepärases riigis ja maailmas.“ On küll pisut veider, et esileedi avaldab just sellise pildi, kui aasta jooksul on temast abikaasaga tehtud neid tuhandeid.