Tommy Cashi uus videoFoto: Kuvatõmmis
Saund
23. jaanuar 2018, 17:06

VAATA JA MINESTA! Tommy Cash sai taas maha põneva muusikavideoga (17)

Šokiräppar Tommy Cash on juba ammu tuntust kogunud oma muusikavideotega ning neid on vaadatud miljoneid kordi ka mujal maailmas peale Eesti. Nüüd on mees taas maha saanud muusikavideoga, mis jätkab talle omasel lainel.

 „Winalotos“ sai näha, kuidas Cash mängib inimeste tagumikel trumme ja tema nägu on monteeritud naiste jalgevahele, möödunud aastal ilmunud ja tänavu muusikaauhindade jagamisel parima muusikaauhinna tiitlile kandideeriv vido „Surf“ oli aga üdini erootiline. Muu hulgas imiteeris Cash viimases videos gloobusega vahekorda astumist.

Nüüd ilmutas mees uue loo „Pussy money weed“, kus näeb teiste hulgas tantsimas ka puudega tantsijaid. Tommy isegi istub ratastoolis ja vihub tantsu.

Tommy Cashi uus video Foto: Kuvatõmmis

Ajakirja Dazed veebilehele antud intervjuus (loe intervjuud SIIT) tunnistab Cash, et loo pealkiri on küll täielik klišee. Küsimusele, millest laul räägib naerab ta aga vastuseks, et ei mäletagi. Kõige olulisem on tema arvates muusika ise. „Ma ei ole loo jutustaja tüüpi räppar,“ ütleb ta. Puudega tantsijate kasutamise kohta sõnab Cash, et ta tahab näidata teistsuguseid kohti ja inimesi. Selliseid, keda inimestel on ebamugav vaadata või kuhu inimestel on ebamugav minna. „Minu jaoks on kõik erinevad inimesed ilusad.“

Vaata ka videot: