"Breaking Bad" kogus ohtralt auhindu ning peaosi kehastavatel näitlejatel Aaron Paulil (vasakul) ning Bryan Cranstonil oli rõõmustamiseks põhjust!Foto: REUTERS/Lucy Nicholson
Tele
20. jaanuar 2018, 10:00

VIDEOD | Menusari „Breaking Bad“ sai kümneaastaseks! Meenuta häid aegu mõnusa muusikaga

Täna, täpselt 10 aastat tagasi jõudis USA telekanalik AMC kaudu inimeste pildikastidesse hittsarja "Breaking Bad" esimene episood. Sari räägib loo kopsuvähki põdevast keemiaõpetajast, kes viimases hädas otsustab oma vireleva perekonna päästmiseks narkoärikaks hakata.

YouTube'i kasutaja placeboing on koostanud kaks videot, mis võtavad kokku menusarja kõikide hooaegade parimad palad ning seda eriti mõnusas, muusikalises võtmes. Esimeses neist on esindatud kõik me varajased lemmikud: Walter White, Jesse Pinkman, Hank Schrader, Skinny Pete ja muidugi ka äärmiselt lühikese süütenööriga Tuco Salamanca!

Kolmas hooaeg oli aga see punkt, kus asjad läksid tõsiseks ning seda on tunda ka videos endas - algus on huumoriga laetud, ent mida edasi, seda kõvemaks krutitakse pinget! Seda, et Walter White on "see, kes koputab" meil niivõrd lihtsalt unustada ei lubata.

Millised olid sinu lemmikhetked sarjas? Jaga enda muljeid kommentaariumis!