Dolores O'Riordan (1971 - 2018)Foto: GUILLAUME SOUVANT
Inimesed
19. jaanuar 2018, 11:11

The Cranberriese solisti kallim avas tema surma asjus viimaks suu (2)

„Mu sõber, partner ja elu armastus on läinud," kirjutab esmaspäeval surnuna leitud Dolores O'Riordani kallim Ole Koretsky nende ühise ansambli D.A.R.K. veebiküljel.

„Mu süda on murtud ja parandada pole seda võimalik," kirjutab plaadiprodutsent, kes tegi bändi koos The Cranberriese lauljanna ja The Smithsi muusiku Andy Rourke'iga.

 

NYE: take away, TV, pajamas 😳👻

A post shared by Olé Koretsky (@doubleole) on

„Dolores on kaunis. Tema kunst on kaunis. Tema pere on kaunis. Energiat, mida ta jätkuvalt kiirgab, pole võimalik eitada," lisab Koretsky ning tunnistab, et tunneb end pidetuna. "Igatsen Dolorest nii väga. Koperdan sel planeedil veel mõnda aega edasi, teades ise väga hästi, et minu jaoks pole siin enam tõelist paika."

46aastase O'Riordani surnukeha leiti esmaspäeva hommikul Londoni hotellist. Politsei ei pea surma kahtlaseks, kuid lõpliku surma põhjuse peab tuvastama koroner. See võib võtta kuid. Lauljannal oli seljataga pikk võitlus depressiooni, alkoholismi ja bipolaarse häirega.

Dolorest piinasid ka seljahädad, mille tõttu ta oli sunnitud mullu suvel ära jätma The Cranberriese turnee. Kuid kolm nädalat enne surma oli ta ansambli Facebooki lehel fänne rõõmustanud teatega, et tunneb end taas hästi ning esines üle mitme kuu taas.

„Esitasin New Yorgis Billboardi töötajate iga-aastasel jõulupeol koos majabändiga paar laulu. Hästi tore oli!"