Gerard Pique ja Shakira.Foto: JOSEP LAGO
Jalgpall
18. jaanuar 2018, 21:21

Shakira, hulk karikaid ja müstiline hinnalipik! Saame tuttavaks maailma edukaima jalgpalluriga (2)

Kataloonia jalgpalli superstaar ja oma kodukandi patrioot Gerard Pique sõlmis FC Barcelonaga lepingu, mis hoiab teda klubi juures kuni 2022. aastani.

Barcelona noortesüsteemis kasvanud Pique lahkus noorelt Inglismaale, kus liitus Manchester Unitediga, kellega võitis nii Inglismaa meistritiitli kui ka Euroopa Meistrite liiga. 2008. aasta maikuus naasis mees aga Barcelonasse. Unitedile maksti 5 miljonit eurot, mis oli ühtlasi mängija lepingusse märgitud väljaostuhind.

Hiljem on katalaan Barcelona särki kandnud 422 korral ja võitnud kuus Hispaania meistritiitlit ja kolm Meistrite liiga karikat.

Äsja sõlmitud lepingusse märgiti mehe väljaostusummaks 500 miljonit eurot ehk 100 korda suurem summa, kui oli tema ja Manchester Unitedi vahelises lepingus.

Ilma asjata ei liigu juba aastaid suust suhu pajatus, kus Pique'd peetakse maailma kõige edukamaks jalgpalluriks. Lisaks kõigile võidetud karikatele ja teenitud miljonitele leiab ta iga päev koju saabudes oma majast maailmakuulsa lauljatari Shakira. Alates 2011. aastast koos olnud paaril on ka kaks last, Milan ja Sasha. 

 

Black&Red @shakira

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on