"Reporter boonus"Foto: Kanal 2
Tele
18. jaanuar 2018, 16:36

Televaataja süüdistab: Kanal 2 petab vaatajaid! (27)

Õhtulehe poole pöördus üks murelik televaataja, kes Kanal 2 hiljutisest, saates "Reporter boonus" korraldatud fotokonkursist osa võttis. Neiu sõnul ei lähtunud Kanal 2 fotokonkurssi läbi viies esialgselt kehtestatud reeglitest ning vaatajamäng toimis ebaausalt.

"Kanal 2 petab vaatajaid. Nimelt konkurss, millelt eemaldati hetkel reeglid (õnneks saadaval veel Facebookis), toimis ebaausalt.

Mängu pikendati ette teatamata terve päeva võrra. Eile õhtul oli üle kahe tunni leht maas. Kirjadele ei vastata kui küsin, et miks ei tehtud loosi lõppedes ka Facebooki jagamised korda (Facebook ise näitab õiget arvu ja nende vana leht uuendamata numbrit).

Mängureeglites on kas kogemata või meelega valesti märgitud etapid ja telesaates loosimisest pole midagi juttu. NImelt kaks esimest kohta saanud pilti pidid minema täna (16. jaanuar - toim.) kell 18:30 rahvahääletusele (mobiilsele), aga hoopis võeti esimese koha omanik ja suvaline võistleja loosikastist!" kirjutas televaataja Laura, kelle enda pilt konkursil teisele kohale hääletatud oli. 

Telekanali programmi kordinaator Pille-Mai Helemäe tunnistas Õhtulehele, et tõepoolest on vaatajamängu reeglites olnud ebatäpsusi ning "Reporteri" kodulehel seisnud reeglites oli algselt kirjas valeinfo.

""Reporter Boonuse" fotokonkurss on algusest peale üles ehitatud kahe-etapiliselt, kus osalejate seast loositakse välja kaks finalisti. Selle sõnumiga videoklippi on kampaania algusest peale näidatud nii tele-eetris, kampaanialehel kui ka sotsiaalmeedias. Kampaanialehe kirjalikes tingimustes oli ebatäpsus, mille oleme praeguseks korrigeerinud. Hääletamise aega pikendasime põhjusel, et nädalavahetusel esines veebilehe töös meist mittetulenevaid tõrkeid. Võtame konkursil osalenud inimesega ühendust ja leiame võimaluse tekkinud arusaamatuse lahendamiseks," kommenteeris olukorda Helemäe, lisades, et midagi pahatahtlikku antud juhtumis ei ole vaja näha.